"Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları" ?? Neler ki

Beni istemeyen bana sonra geri de dönmesinn zaten, ben çoktaaann başka aşklara yelken açmış onu unutmuş bile olurum

Sence vazgeçilmez bir kadın misin, yazdıkların bi hoş bi cıvık, cool olmak iyidir, cool kadınlar daha vazgeçilmezdir tavsiye ederim, acıyı hakkıyla çekip yoluna bakmak da bir seçenek, ben eşimden önce bir kez yaşadım ve öyle yaptım hariçten gazel okumuyorum yani

Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
aynı derede iki kez yıkanılmaz. demek ki hayırlı bir iş değilmiş ki eskide kalmış. amaç nedir tekrar elde ettim egosunu tatmin etmek mi?

aynı derede iki kez yıkanılmaz. demek ki hayırlı bir iş değilmiş ki eskide kalmış. amaç nedir tekrar elde ettim egosunu tatmin etmek mi?

Aslında her seferinde egom okşancak evet diyorum geri gelince de ego mego kalmıyor barışıveriyorum . Seviyorum demekki. Ego derdim ama dönünce süründüremediğim için demiycem

Eski konularda mevcut kitap.Özetlersek 3-4 hafta iletisime gecmiyorsun kendine odaklaniyorsun. Bence de ortadan kaybol merak etsin, zaten dayanamaz iletisime gecer

Eski konularda mevcut kitap.Özetlersek 3-4 hafta iletisime gecmiyorsun kendine odaklaniyorsun. Bence de ortadan kaybol merak etsin, zaten dayanamaz iletisime gecer

Aa bilgi sahibi bir arkadaş bende öyle yaptım 6 gündür yazmıyorum birde heryerden engelledim. 42 gün böyle benden kıpırtı göremesin istedim. Spor yapıyorum kitap okuyorum dışarı çıkıyorum vs kendime odaklandım. 3,4 hafta sonra biz mi iletişime geçecekmişiz adamı engelledim engeli kaldırıp o kadar aradan sonra insan nasıl mrb yazabilir bilmiyorum. Başka bildiğin bir şey var mı canım bu konuda. Kitabı okudun mu sen . E-kitap olmasa alırdım da parayı veririm pc ye inmez güvenemiyorum yani

Olmamışsa zorlama vardır bir hayır....
yaş kaç böyle kitaptan medet falan umuyorsun da merak ettim.

Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
Ruh hali berbat insanları, o anki ezik duyguları sayesinde sömürüp böyle fahiş fiyata basit kitaplar satabildiklerini düşündünüz mü hiç?

Seven adam döner kitapla taktikle olmaz bu işler.Ama tahminen kitabın özeti kaçan kovalanır olayıdır.Para tuzağı bunlar uzak dur.

İşin fenasi 72 tl versem bile dondurecegim sevgili yok

Hic sevgilim olmadi ki eski sevgilim olsun

Böyle anlamsız bir paçavraya 72 TL vermem. Giden dönmesin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…