"Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları" ?? Neler ki

Canisi
Terkeden kisi zaten 4 haftada yenisini bulur, dert etme :)
Bence ayrildigin kisiyle barismanin yollarini arayacagina biraz kendine zaman ayir ve sonrasinda hayatina yepyeni birini al, eskiye sunger cekip coookkk mutlu olmaya bak.
Hem 70 lira ne ya bir kitaba...eski sevgili o kadar paraya değer mi? Hoş ben eski sevgilisi temelli turkiyeden gidecek diye maasimin yarisiyla saat aldiydimdi:) sana konusmam bile hata

Ama tatlim cidden dunyada taniyacak sevecek asik olacak coook fazla insan var. Biriyle olmadi diye kendini hala ona adaman, en basitinden sana yazik.
Kitap falan oku bu donemde,yabanci dizi izle, gububirlik sehir disina cik, kizarkadaslarinla zaman gecir...sureci atlatmaya bak

50 gün engelleyip sonra engeli kaldırıp "merhaba" yazdığınızda karşı taraf ne diyor biliyor musunuz?
"Aşkııımmm" demiyor.
"Heh tıpış tıpış geldi işte, hani engellemişti, dayanamadı işte ahah" diyor.

Katılıyorum. Beni terk eden adam 1 ay sonra nişanlanmıştı "Ayrıldık, o da üzülüyodur şimdi canım yaa" diye düşünürken onların umurlarında değil bunu bir yazalım kenara.

İyice feminist oldum bu başlıklar yüzünden

Feministlikle de alakasi yok ki , dunyanin duzeni boyle.
Ben (ust mesajda ayrildiktan sonra saat almistim diye bahsettigim cocukla) ayrildim, cok kisa bir sure sonra (4 haftadan daha az diyebiliriz) yeni birisiyle mutlu bir iliskiye baslamistim. Ama yine de o uzulmesin diye face sifremi bile degistirmemistim, aradiginda da ne kadar neseli olursam olayim derin nefes alip sesimi neseli moddan cikartir mutsuz gibi konusurdum:)
Yani ayrilan kisi yeni hayatindan mutlu ise karsi taraf 4 hafta da beklese,amuda da kalksa, malini mülkünü onun ustune de yapsa fayda etmez...

Konu sahibi 50 gun sonra engeli kaldirinca cidden farkedileceginizi dusunuyor musunuz?
Sonucta elli gunde epey bir asagiya dusmus olacaksiniz whatsapp listesinde.
Normal insanlar elli gunde hayatina bakarlar, acaba bugun engelimi kaldirmis mi diye eskiy stalklamazlar...

Valla en sonki aşkıma 8 aydir yazmiyorum tık yok. Aman olmasin annem beni bi bayramda dogurdu zaten de kadir gecesi degil. Kadir gecesi dogursa boyle kurtulamazdim. Hatta 4 hafta bile gecmeden yeni sevgili yapmisti çok da şeyetme

Eski sevgiliyi dönen sandalyeye sıkıca bağlayın ve yaslanma kısmının kenarına bi tekme vurun.
Garantili dönüyor.

Kendimi tutamadım, burada bana soğuk espriler de yaptırıyorsunuz, ayıp.

Yok ben engeli kaldırmıycam tabikide herhalde o msjı atmak için hiç engellememek lazımdır 50 gün değil 4 hafta 42 gün yazmayın sonra bir msj atın deniliyor o kadar yazmadıktan sonra ben msj atamam zaten. Tek dileğim onun bana yazması olur ancak. Birde mutlu görünmeye çalışmak gibi şeyler yani

Dönmezse garanti kapsamında 72 lirayı iade ediyorlar mıymış? Ülke işsizlikten kırılıyor ama millette resmen sokağa atacak para var arkadaş...

Canım sende aramıza hoşgeldin hep bu venüs retrosunun işleri bunları bizde 20 gündür konuşmuyoruz ses seda yok mağarasına çekildi beyefendi bende sakince çıkmasını bekliyorum o ne dediğini duyar gibiyim tesadüf bugün bende nette yana yakıla geri döner mi arar mı konularına bakarken arşivde bu kitaptan bahsedilmiş (mağara olayına dönücem ) birisi okuduğu bölümden yazmış : Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :

Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...

Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....

Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...

Aynı durumu bende yaşıyorum az önce kitabın bölümünü yazdım uzun olacak diye buradan devam edeyim elimde erkekler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap var orda derki ayrı dünyaların insanıyız kimyalarımız farklı vs . Erkekler lastikli şerit gibidir bi anda yakınlaşma iç güdüsü sebebiyle geri çekilirler lastik gibi düşün çekilebileceği en uca kadar ve bu çekilmenin güçlü bir geri dönüşü olacaktır . İkincisi Kadınlar sorunlarını konuşarak çözmek ister erkekler kendi içlerinde sessizliğinde bu yüzden der mağaralarına çekilirler sizde bu durumda iletişime geçmeyin sizi sevmediği için konuşmadığını düşünmeyin bu süreci sizinde alışveriş yapma kızlarla konuşma zamanınız olduğunu düşünerek değerlendirin diyor siz kendi hayatınzla ilgilendikçe onların mağaralarından çıkmaları daha kolay olacaktır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…