- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
50 gün engelleyip sonra engeli kaldırıp "merhaba" yazdığınızda karşı taraf ne diyor biliyor musunuz?Aa bilgi sahibi bir arkadaşbende öyle yaptım 6 gündür yazmıyorum birde heryerden engelledim. 42 gün böyle benden kıpırtı göremesin istedim. Spor yapıyorum kitap okuyorum dışarı çıkıyorum vs kendime odaklandım. 3,4 hafta sonra biz mi iletişime geçecekmişiz adamı engelledim engeli kaldırıp o kadar aradan sonra insan nasıl mrb yazabilir bilmiyorum. Başka bildiğin bir şey var mı canım bu konuda. Kitabı okudun mu sen . E-kitap olmasa alırdım da parayı veririm pc ye inmez güvenemiyorum yani
Katılıyorum. Beni terk eden adam 1 ay sonra nişanlanmıştıCanisi
Terkeden kisi zaten 4 haftada yenisini bulur, dert etme :)
Bence ayrildigin kisiyle barismanin yollarini arayacagina biraz kendine zaman ayir ve sonrasinda hayatina yepyeni birini al, eskiye sunger cekip coookkk mutlu olmaya bak.
Hem 70 lira ne ya bir kitaba...eski sevgili o kadar paraya değer mi? Hoş ben eski sevgilisi temelli turkiyeden gidecek diye maasimin yarisiyla saat aldiydimdi:) sana konusmam bile hata
Ama tatlim cidden dunyada taniyacak sevecek asik olacak coook fazla insan var. Biriyle olmadi diye kendini hala ona adaman, en basitinden sana yazik.
Kitap falan oku bu donemde,yabanci dizi izle, gububirlik sehir disina cik, kizarkadaslarinla zaman gecir...sureci atlatmaya bak
Feministlikle de alakasi yok ki , dunyanin duzeni boyle.Katılıyorum. Beni terk eden adam 1 ay sonra nişanlanmıştı"Ayrıldık, o da üzülüyodur şimdi canım yaa" diye düşünürken onların umurlarında değil bunu bir yazalım kenara.
İyice feminist oldum bu başlıklar yüzünden
Yok ben engeli kaldırmıycam tabikide herhalde o msjı atmak için hiç engellememek lazımdır 50 gün değil 4 hafta 42 gün yazmayın sonra bir msj atın deniliyor o kadar yazmadıktan sonra ben msj atamam zaten. Tek dileğim onun bana yazması olur ancak. Birde mutlu görünmeye çalışmak gibi şeyler yaniFeministlikle de alakasi yok ki , dunyanin duzeni boyle.
Ben (ust mesajda ayrildiktan sonra saat almistim diye bahsettigim cocukla) ayrildim, cok kisa bir sure sonra (4 haftadan daha az diyebiliriz) yeni birisiyle mutlu bir iliskiye baslamistim. Ama yine de o uzulmesin diye face sifremi bile degistirmemistim, aradiginda da ne kadar neseli olursam olayim derin nefes alip sesimi neseli moddan cikartir mutsuz gibi konusurdum:)
Yani ayrilan kisi yeni hayatindan mutlu ise karsi taraf 4 hafta da beklese,amuda da kalksa, malini mülkünü onun ustune de yapsa fayda etmez...
Konu sahibi 50 gun sonra engeli kaldirinca cidden farkedileceginizi dusunuyor musunuz?
Sonucta elli gunde epey bir asagiya dusmus olacaksiniz whatsapp listesinde.
Normal insanlar elli gunde hayatina bakarlar, acaba bugun engelimi kaldirmis mi diye eskiy stalklamazlar...
Eski sevgiliyi öldürmenin yolları diye okudum.
Uykusuzluk sen nelere kadirsin
:)Ölü takliti yapmaak. Seviyorsa adam geliyor zaten. :)
Denenmiştir :) seven dönüyor.
Canım sende aramıza hoşgeldin hep bu venüs retrosunun işleri bunları bizde 20 gündür konuşmuyoruz ses seda yok mağarasına çekildi beyefendi bende sakince çıkmasını bekliyorum o ne dediğini duyar gibiyim tesadüf bugün bende nette yana yakıla geri döner mi arar mı konularına bakarken arşivde bu kitaptan bahsedilmiş (mağara olayına dönücem ) birisi okuduğu bölümden yazmış : Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmen
Aynı durumu bende yaşıyorum az önce kitabın bölümünü yazdım uzun olacak diye buradan devam edeyim elimde erkekler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap var orda derki ayrı dünyaların insanıyız kimyalarımız farklı vs . Erkekler lastikli şerit gibidir bi anda yakınlaşma iç güdüsü sebebiyle geri çekilirler lastik gibi düşün çekilebileceği en uca kadar ve bu çekilmenin güçlü bir geri dönüşü olacaktır . İkincisi Kadınlar sorunlarını konuşarak çözmek ister erkekler kendi içlerinde sessizliğinde bu yüzden der mağaralarına çekilirler sizde bu durumda iletişime geçmeyin sizi sevmediği için konuşmadığını düşünmeyin bu süreci sizinde alışveriş yapma kızlarla konuşma zamanınız olduğunu düşünerek değerlendirin diyor siz kendi hayatınzla ilgilendikçe onların mağaralarından çıkmaları daha kolay olacaktır diyorFarkındayım kız. Konuyu ondan açtım zaten bu tarz kitaplarda muhtemelen cepte görünmeyin taktikleri, ona herşeyinizi vermeyin vs. yazıyordur diye düşünüyorum. o dengeyi kuramıyorum malesef. Farkında olmaya farkındayım da gel gör ki nasım davrancağımı bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?