"Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları" ?? Neler ki

döndürüp te ne olacak sanki sana bi yararı olsa eskı olmazdı suan zatenn bu çabalar boşuna lee

Bahsettiğin kitabı bende alacağım başka bu tarz bildiğin kitap var mı canım. Zaten bu tarz kitaplar kişisel gelişim kategorisinde satılıyor. Bazı arkadaşlar kişisel gelişim oku diyorya hiç kitap okumadıkları için muhtemelen sınıflandıramıyorlar diye düşünüyorum. Bir ara nlpleri okudum onlarda güzel, ilişki ile ilgili olarak ilişkilerde bağımlılığa son diye bir kitap var onu aldım d&r dan ama o daha çok şiddet görmüş ama yinede ayrılamayan yada altadılmış ama ayrılamayan kişiler için bana iyi gelmedi . Benimde sana tavsiyem var "Baştan çıkarma sanatı" harika bir kitap. Adına takılma sakın, kendine hayran bırakmak gibi düşün. Çok fazla verim alabilirsin .

Ya ilişki dışında kişisel gelişim kitaplari olarak Mümin Sekman ı beğeniyorum tavsiye ederim kitaplarını okumadiysaniz

Ya ilişki dışında kişisel gelişim kitaplari olarak Mümin Sekman ı beğeniyorum tavsiye ederim kitaplarını okumadiysaniz

Evet o da çok iyi ondan okumadım hiç ama adamı takip ediyorum şu herşey beyinde başlar diye bir kitabı var ya onu almayı düşünüyordum. Ben alırken biraz fazlaca aldığım için net üzerinden. Tavsiye ettiğin bir kitabı var mı canım mümin sekmanın?

Evet canım bu tür kitaplar karşımızdakini anlamak davranışlarımızdaki nedenleri kontrol edemediğimiz durumları vs dikkat etmek için böyle boş konuşan insanların cahilliğine veriyorum kitabın adına göre yargı yapabilirler anca oysa içerikte davranışlarımızın altında yatan sebepleri anlatıyor kişisel gelişim için iyi john gray erkekler marstan kadınlar venüsten d&r bulabilirsin ama çok fazla açıklayıcı değil sana kitaptan bölümler atayım

Ahaa şimdi baktımda attığın bölümlere sende benim gibi okuyorsun kitapları altını çizerek şaşırdım, hoşuma gitti. Bende mutlaka ekstra verim aldığım yerlerin altını çizerim ki kitabı bitirince, ihtiyacım olduğunu hissettiğim dönemlerde altını çizdiğim yerleri tekrar okuyabileyim :)

Son düzenleme:
bir tutam umursamazlık otu
bir tutam, sen bende bittin oğlum tozu
bir tutam, amann salla gitsin kurusu

garanti 1 ay sonra geri döner tövbest

72 tl yi ona versem geri döner zaten

Iskandinav erkeği falansa 72 lira helal olsun ver gitsin de bizimkilere değmez sanki

Eski sevgiliyi dönen sandalyeye sıkıca bağlayın ve yaslanma kısmının kenarına bi tekme vurun.
Garantili dönüyor.

Kendimi tutamadım, burada bana soğuk espriler de yaptırıyorsunuz, ayıp.

Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :

Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...

Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....

Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...

Not:hircinmenekse adli burda ki bir üye 2012 senesinde paylasmis ordan kopyaladim, google eski sevgiliyi geri döndürme kadinlar kulübü yazarsan kac tane bu kitapla ilgili konu cikiyor ordan okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…