- 9 Ocak 2017
- 502
- 471
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Eskı ler eskıde kalsınlarBöyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
neden ayrıldığınızın da bir önemi var ama.Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
Bu kitapta neden ayrıldığınızın bir önemi yok yazıyorneden ayrıldığınızın da bir önemi var ama.
yaş kaç:))
Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
biz dağılalım o zaman cool cool:))Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere ğelsin konu :)
Kız yazdım çıkmadı bana özelden link atar mısın? :)Nefis Geridöndürme Taktikleri diye bir site var birebir uyarsan çok güzel geri dönüyor
Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere ğelsin konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?