Bizimde canımız yandı canım. Hiç intikam düşünmedim ben.Ben kıvrandığını görmek istiyorum ama...Çok canım yanıyor...
cnm bunları yaptım ama acım dinmiyor bir türlüintikam için gerekli malzemeleri veriyorum
hazır mısın? not al...
bolcana göz yaşı
bir adet yastık
bol bol dua (isteğe göre bed yada hayırlı )
ve
alabildiğince zaman
yapılışı;
ilk önce güzeeelce ciğerlerimiz çıkana kadar ağlıyoruz. o kadar ağlıyoruz ki yüzümüzde kalbimizde temizleniyor o göz yaşlarıyla...
sonra göz yaşlarımızla çürüttüğümüz yastığa sarılıp Allaha dua ediyoruz bol bolll..
alabildiğince zaman geçtikten sonra, intikam yemeğimiz ağızlara layık hazır oluyor
afiyet olsun
zamanı yeterince eklememişsindir.. malum intikam soğuk yenen yemek. sen sıcağı sıcağına yutmaya kalkarsan dilin yanar okiş?cnm bunları yaptım ama acım dinmiyor bir türlü
canım bu söylediklerin gercekten ıntıkam için mi yoksa onu hala istediğin için miHiç mi intikam alan yok yaaKendi planımı söylüyorum o halde.Olduğu şehre tayin istiyeceğim.Burnun dibine kadar girip çok mutlu olduğumu hissettireceğim.Dahası yeni çevresinden biriyle çıkacağım...
acısı geçicek ama bana yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorumzamanı yeterince eklememişsindir.. malum intikam soğuk yenen yemek. sen sıcağı sıcağına yutmaya kalkarsan dilin yanar okiş?
canım bu söylediklerin gercekten ıntıkam için mi yoksa onu hala istediğin için mi
bizde buyuk acılar yasadıkonun burnunun dibine gidip ne yapacaksın ? ve baskasıyla çıkarak onun hatasını neden örtbas ediyosun ? bu seni inanılmaz düşürür biliyor musun ? çocukca hareketler bunlar lutfen yapma.. tayin istiyceğine göre olgun bi insansın..
allaha havale et o layığını bulduruyor. intikam alıcam derken yüzüne gözüne bulaştırma.
senın tek bır hatanda mesela baskasıyla cıkmak gibi; o seni suçlu görücek ve kendı sucunu unutucak
emin ol
kar kalmıycak emin ol kalmıycakkacısı geçicek ama bana yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum
inş dediğin gibi olur canım...kar kalmıycak emin ol kalmıycakk
sana bunun garantısını verebılırım kalmıycak
Allahın adaletıne guven sadece
intikam alıcam diye saçma işlere gırme lutfeninş dediğin gibi olur canım...
Öyle tabi beterin beteri var ama içim soğumuyor bir türlü...intikam alıcam diye saçma işlere gırme lutfen
bak ne yasadın bılmıyorum ama burda ben de dahıl cok kadın var aldatılan herseyın yalan oldugunu öğrenen
sözden dönen nişan atan
3 çocugu olup aldatılan yenı evlenıp aldatılan
baldızıyla bırlıkte olan kocalar kız kardesi kocasına bakan kadınlar.... neler var hayatta
sen duanı et gerısını izle sadece..
için soğumaz tabıÖyle tabi beterin beteri var ama içim soğumuyor bir türlü...