Biz 8 yıldır birlikteydik lise aşkım ilk aşkım..Yaptıkkları yanına kar kalmasın istiyorum sadece...Sizin ne kadr sürdü birlikteliğiniz?Benim de 6 ay oldu benimde içim soğumadı bende mi intikam alayım beni aldatan biri için? İntikam gerekliyse en çok benim hakkım, kandırıldım çünkü.
Benim ayrılıklarla beraber 5 sene falan. Benimde ilk aşkımdıBiz 8 yıldır birlikteydik lise aşkım ilk aşkım..Yaptıkkları yanına kar kalmasın istiyorum sadece...Sizin ne kadr sürdü birlikteliğiniz?
aynen boşveremiyorumseni çok anlıyorum ben de, intikam için eski sevgilimin kuzeniyle çıktım amcasının oğluydu, eski sevgilim beni bırakıp başka biriyle evlenmişti çok acı çektim ona inat amcasının oğluyla çıkınca bi nebze de olsa hayata tutundum çünkü biliyordum etrafında olmam kuzeniyle çıkmam deli ediyodu onu, hatta bi gün karşı karşıya gelmişler eski sevgilim diklenmiş evlenemezsin diye, tabi ben bunları duydukça zevkten dört köşe oluyorum, sevgilime arkadaşları da yüz çevirmişti benim için çok şeye katlandı onun bu çabalarından ona aşık oldumşimdi 2 buçuk yıllık sevgiliyiz, ben şanslıydım ama sen o kadar şanslı olamaya bilirsin , en iyisi boşvermek unutmak ama insan yapamıyor işte
inşallah :)aynen boşveremiyorum((inş bende onun canını acıtıp zevkten dört köşe olurum:)
bu çok gereksizHiç mi intikam alan yok yaaKendi planımı söylüyorum o halde.Olduğu şehre tayin istiyeceğim.Burnun dibine kadar girip çok mutlu olduğumu hissettireceğim.Dahası yeni çevresinden biriyle çıkacağım...
sizin fikriniz ne kuzum?nasıl aşağılanmadan intikam alırım?bu çok gereksiz
sadece sen daha da yıpranırsın
sırf ona inat diye biriyle çıkmak hele
çok aşağılayıcı kuzum
sizin fikriniz ne kuzum?nasıl aşağılanmadan intikam alırım?
Yok canım ne kızıcam...Ben üzülmeyi çoktan bıraktım zaten cnm çünkü değmez...Ama elimde değil kibir desen değil nefret desen değil...Sadece acı çeksin istiyorum...ben kendini gereksiz hatta itin biri (kızmazsın umarım) için üzmenden yana değilim bence o pisliği bırak kendi kendine
Allahına dua et
emin ol o da aynı acıyı yaşayacak
Allah yaptırdıklarının cezasını er gec verirYok canım ne kızıcam...Ben üzülmeyi çoktan bıraktım zaten cnm çünkü değmez...Ama elimde değil kibir desen değil nefret desen değil...Sadece acı çeksin istiyorum...
evet cnm 8 yıldır...Allah yaptırdıklarının cezasını er gec verir
uzun süredir mi birlikteydiniz canım
evet cnm 8 yıldır...
yoruyor cnm aşk ölüyor bi süre sonra alışkanlıktan devam ediyorsun bitince anladım bunu...uzun ilişkiler çok mu yoruyor bilmiyorum cogu hazin bitiyor
neyseki evlenmeden anladın canım yüzünü
en güzeli senin olacak canım inan buna ve akışına bırakyoruyor cnm aşk ölüyor bi süre sonra alışkanlıktan devam ediyorsun bitince anladım bunu...
İyi dileklerin için saol tatlım:)İnş herşey gönlümüzce olur:)en güzeli senin olacak canım inan buna ve akışına bırak