eski sevgilisinden intikam alan bayanlar anlatında bize de ilham gelsin:)

benim 6 ay oldu..Senin ne kadar oldu cnm?

Git git intikam al arabasını parçala, evini yak, iş yerinin önüne git bas bas bağır rezil et git en yakın arkadaşıyla birlikte ol, al intikamını. Ne geçicek eline? İçin mi rahatlayacak sanıyosun sen, acın mı hafifleyecek? Bunların hepsi çocukca şeyler olgun bi insan acısını içinde yaşar kendini değersiz hissettiren, kendisine intikam hırsı yaşatan biri için kendini küçük düşürmez..
Ama sen kararlısın git intikamını al ve sonuçlarını gör..
Ama adım gibi eminim ki yine dediklerimize geliceksin keşke yapmasaydım onun için değmezmiş diyeceksin.

İçim soğusun istiyorum sadece.bişeyler yapmazsam hiç soğumayacakmış gibi geliyor:KK43:

Benim de 6 ay oldu benimde içim soğumadı bende mi intikam alayım beni aldatan biri için? İntikam gerekliyse en çok benim hakkım, kandırıldım çünkü.

Benim de 6 ay oldu benimde içim soğumadı bende mi intikam alayım beni aldatan biri için? İntikam gerekliyse en çok benim hakkım, kandırıldım çünkü.
Biz 8 yıldır birlikteydik lise aşkım ilk aşkım..Yaptıkkları yanına kar kalmasın istiyorum sadece...Sizin ne kadr sürdü birlikteliğiniz?

seni çok anlıyorum ben de, intikam için eski sevgilimin kuzeniyle çıktım amcasının oğluydu, eski sevgilim beni bırakıp başka biriyle evlenmişti çok acı çektim ona inat amcasının oğluyla çıkınca bi nebze de olsa hayata tutundum çünkü biliyordum etrafında olmam kuzeniyle çıkmam deli ediyodu onu, hatta bi gün karşı karşıya gelmişler eski sevgilim diklenmiş evlenemezsin diye, tabi ben bunları duydukça zevkten dört köşe oluyorum, sevgilime arkadaşları da yüz çevirmişti benim için çok şeye katlandı onun bu çabalarından ona aşık oldum:KK68: şimdi 2 buçuk yıllık sevgiliyiz, ben şanslıydım ama sen o kadar şanslı olamaya bilirsin , en iyisi boşvermek unutmak ama insan yapamıyor işte :KK12:

Ben intikam alırım herhalde yanına bırakmaya hiç niyetim yok...Sadece nasıl yapsamda daha çok sürünse diyorum...

seni çok anlıyorum ben de, intikam için eski sevgilimin kuzeniyle çıktım amcasının oğluydu, eski sevgilim beni bırakıp başka biriyle evlenmişti çok acı çektim ona inat amcasının oğluyla çıkınca bi nebze de olsa hayata tutundum çünkü biliyordum etrafında olmam kuzeniyle çıkmam deli ediyodu onu, hatta bi gün karşı karşıya gelmişler eski sevgilim diklenmiş evlenemezsin diye, tabi ben bunları duydukça zevkten dört köşe oluyorum, sevgilime arkadaşları da yüz çevirmişti benim için çok şeye katlandı onun bu çabalarından ona aşık oldum:KK68: şimdi 2 buçuk yıllık sevgiliyiz, ben şanslıydım ama sen o kadar şanslı olamaya bilirsin , en iyisi boşvermek unutmak ama insan yapamıyor işte :KK12:
aynen boşveremiyorum:KK43:((inş bende onun canını acıtıp zevkten dört köşe olurum:)

Hiç mi intikam alan yok yaa:KK43:Kendi planımı söylüyorum o halde.Olduğu şehre tayin istiyeceğim.Burnun dibine kadar girip çok mutlu olduğumu hissettireceğim.Dahası yeni çevresinden biriyle çıkacağım...
bu çok gereksiz
sadece sen daha da yıpranırsın
sırf ona inat diye biriyle çıkmak hele
çok aşağılayıcı kuzum

sizin fikriniz ne kuzum?nasıl aşağılanmadan intikam alırım?

ben kendini gereksiz hatta itin biri (kızmazsın umarım) için üzmenden yana değilim bence o pisliği bırak kendi kendine
Allahına dua et
emin ol o da aynı acıyı yaşayacak

ben kendini gereksiz hatta itin biri (kızmazsın umarım) için üzmenden yana değilim bence o pisliği bırak kendi kendine
Allahına dua et
emin ol o da aynı acıyı yaşayacak
Yok canım ne kızıcam...Ben üzülmeyi çoktan bıraktım zaten cnm çünkü değmez...Ama elimde değil kibir desen değil nefret desen değil...Sadece acı çeksin istiyorum...

Yok canım ne kızıcam...Ben üzülmeyi çoktan bıraktım zaten cnm çünkü değmez...Ama elimde değil kibir desen değil nefret desen değil...Sadece acı çeksin istiyorum...
Allah yaptırdıklarının cezasını er gec verir
uzun süredir mi birlikteydiniz canım

X