eski sevgilisinden intikam alan bayanlar anlatında bize de ilham gelsin:)

sen nefsine yenik düştüğün için intikam almak istiyorsun ama Allaha bırak ne yapacağını o bilir..daha sonra kendin için bolca dua et. Allahım içime hırs koyup beni doğru yoldan şaşırtma de.

intikam almaya çalışırsan doğal olarak aklına daha çok gelecek ve daha çok canın yanacak. en iyisi kendine zaman tanımak

bence intikam alma önüne bak. geriye değil önüne baktıkça bir daha aşık olacaksın ,kendin bile inanmayacaksın :) umarım iyi biri olur kıymetini de bilir tabi önüne bakarsan .

En iyi intikam onu görmezden gelmek , o yokmuş hiç gibi davranmak, umursamamak, önemsememek yani... MUTLU OLMAK GÜLMEK HERŞEYE RAĞMEN:p:KK9:Bundan sonra kendinize daha çok vakit ayırın yeni ortamlara girin, güzelleşin aktivitelerde bulunun kendinizi meşgul edin.. Bırakın o kaybettiğine yansın sizi daha fazla önemsemeyin intikam alıcam diye:KK20::cool:

En iyisi kendime zaman tanımak...Unutmaya çalışmak...Kafamı toplayınca doğru kararı vereceğime inanıyorum...

En iyisi kendime zaman tanımak...Unutmaya çalışmak...Kafamı toplayınca doğru kararı vereceğime inanıyorum...

Bende aldatıldım.
Hemde 2 kere farklı kişiler tarafından.
Güveniyordum deli gibi hemde.
Kız dolu yere atsam aklım onda kalmazdı.
Birinede dönüp bakmazdı..
Ama bunlar sadece olayın 'Bence' olan kısımlarıymış..
Sonra aldattılar..
Nasıl acı çektim.
Bi ben bi ALLAH bilir..
2. aldatılışımda.
Sanki kalbime bişey batırmışlardı ben kıvranıyordum ama gören duyan yoktu.
Yardım edin desem duyan yok.
Ağlasam saçma bulan çok.
Sarılıp ağlamak istiyordum
Ama bu sarılıcağım ne yastık, ne arkadaşlarım, ne de başka biriydi..
Sadece ona sarılmak..
-Naptın ya neden yaptın ben neyi hakettim bu hale düşmek için demek isterdim..
Ama yapamadım..
Ne büyük nimet gözüyle bakardım..
Sarılıp başımı omzunun oraya koymak kokusunu çekmek, sıkıca sarılmak ve sonra daha sıkı sarılmak.
Kalbimin en ücra köşelerine gömüp orda kalsa, öyle bi imkanım olsa bi dk durur muydum ?
Durmazdım..
Ne kötü bişey..
Sevdiğin halde nefret etmeye çalışıyorum.
Nefret ettiğin kadar seviyorsun sonra..
Gündüzleri o aklına geliyor..
Geceleri sen kendi kendinin aklına bile gelmezken, o senin aklının içinde..
Belkide kalbinin içinde..
O kadar saçmalıyorsun ki bi yerde..
Gece.. Dinleyip ağladığın şarkıyı o an oda dinliyor mudur acaba ?
Ama dinlemiyordur..
Belki uyuyordur..
Belki yeni sevgilisiyle konuşuyordur..
Belkide rüyasında yeni sevgilisini görüyordur..
Ama seni değil..
Senin dinlediğin şarkıyı bilmiyordur bie..
Oysa şu karşındaki ne kadarda ona benziyor..
Aynaya baktığında gördüğünü bile ona benzetirsin..
Montumun şurasını tutmuştu..
Parmak izi var..
O dokundu buraya..
Göremesem bile o parmak izleri var. Ona ait..
Belkide elimde kalan tek ve son şey o parmak izi..
O izin üstünü öpe öpe, koklaya koklaya, dokuna dokuna o izde gider sende..
Sonra o noktaya bakma evresi gelir..
O daha zordur anın göz önünde yaşanır..
Ama gerçeği yoktur..
Gerçeği sana bi adım kadar yakınken, bi asır kadar uzaktır..
Çok acı..
Sonra başkalarına şans vermen gerektiğini anlarsın..
Güvenemezsin..
Biri gelir..
Güvenmesem bile bi his oluşturur sende..
Başlarsın..
Bazı durumlarda o aklına gelir..
Aslında ona benzemese de aslında bi o kadarda odur aslında..
Anlam veremezsin..
Parfümünü bile onun parfümü sanırsın..
Gözlerini ellerini, bakışını o sanırsın..
Ama o değildir..
Bida da hiç olmıcaktır belki..
Sonra unutmaya başlarsın neler neler çektiğini, nasıl içinin acıdığını..
Unutursun sonra..
Gerçekten unutursun..
O sana dönmek ister..
Bu sefer mutlu olursun..
Ama başlıcağınınz için değil..
Sen vazgeçtiğinde döndüğü için..
Ona evet demiceğin için mutlu olursun..
Evet demezsin o başladığın kişiyle devam edersin..
Edersin edersin edersin..
Ve ben..
Üstünden 3.5 yıl geçti..
3 yıldır bi ilişkim var..
Ama güven sorunumu aşamadım..
O ayrıldıktan sonra ben hayatıma birini alana kadar 4-5 kişiyle çıktığı halde ben hala güveni yerine getiremedim..
Şimdikine eziyet ediyorum..
Çok zor..
Herşey unutuluyor..
Ama işte yeri geldiğinde bu kadar yazıyı için acıyarak..
Girmeseydi hayatıma şimdi mutlu olur muydum diye düşünürsün..
Düşünürsün..
Cevabını bilmediğin bi yolda ilerlediğin gibi, cevabını bilmediğin bi soruyuda sorup durursun kendine..
Belki yeniden aldatılırım hazırlıklı ol diye...

---
İntikam yok almadım..
Sadece köpek gibi dönmek istediğinde ben istemedim..

Aslinda intikam degil ama bana cok cektirmisti en son 2013 yilinda hersey yolunda giderken aniden terk ettim onu ne emekler vermistim neler neler anlatsam roman olur ama devam edemiyordum artik bitti gitti

Bir erkegin umrunda degilse bir kadin, hicbir sekilde erkegin canini acitamaz. Allah a havale etmek tek cozum. Allah, en vicdansizlari bile dize getirir.

Bence onun görebileceği sosyal paylaşım sitelerinde ne kadar mutlu olduğunu fotoğraflarla gözüne gözüne sok.hatta yeni aşkın ile çekilmiş fotolar dahada güzel olur çatlaması için.

Bir gün aldatıldığımı erkek arkadaşım adeta gözüme sokmak için tören düzenlemişti zorla götürene kadar göbeğinin çatladığı bir düğünde öğrendim aldatıldığımı hiçbir şey yapmadan sessizce uzaklaştım ordan sonra ağladım günlerce intikam almadım ama o sonra köpek gibi geri döndü beni affet diye yalvardı aradan zaman geçti gene geldi aldatıldım hakkını helal et işlerim yolunda gitmiyor diye.
Boşversene intikammış bu sadece seni tanımadığım halde benim gözümde bile seni küçültür.
Allah'a bırak o ne yapacağını çok iyi bilir.

Hiç mi intikam alan yok yaa:KK43:Kendi planımı söylüyorum o halde.Olduğu şehre tayin istiyeceğim.Burnun dibine kadar girip çok mutlu olduğumu hissettireceğim.Dahası yeni çevresinden biriyle çıkacağım...
BU BATAKLIĞA parmağını sokan bogulursun.Uzak dur kendini sokmak istediğin batakliktan.Kin nefret ancak seni öldürür. Haaaa bu dediklerini hiçbirinde yapamazsın uğraşma.
GENÇ sin hayatını yasa sağına soluna bak ,çok daha insan çok daha yakışıklı birileri var mutlaka.BOĞULMA O bataklikta

Bir gün aldatıldığımı erkek arkadaşım adeta gözüme sokmak için tören düzenlemişti zorla götürene kadar göbeğinin çatladığı bir düğünde öğrendim aldatıldığımı hiçbir şey yapmadan sessizce uzaklaştım ordan sonra ağladım günlerce intikam almadım ama o sonra köpek gibi geri döndü beni affet diye yalvardı aradan zaman geçti gene geldi aldatıldım hakkını helal et işlerim yolunda gitmiyor diye.
Boşversene intikammış bu sadece seni tanımadığım halde benim gözümde bile seni küçültür.
Allah'a bırak o ne yapacağını çok iyi bilir.
aynen Allah ne yapacağını iyi bilir.

Valla ben aldim hiçte pisman değilim tabi biraz sabir ve cesaret gerektiyor bu yani yaptiklarinin yada yapacaklarinin sorumlulugunu alabilecek kadar cesaretlimisin sen ondan haber ver.intikam almak öyle çocuk oyuncagi bir iş değil sana mutlaka döner unutma bu sozumu Ayrica karsi tarafin kisiligine ve yaptigin şeyin siddetine göre intikaminin geri dönüşü olacaktır karsi taraf muhakkak misilleme yapacaktir ben tum haber yollarini kapadigim için henüz geri dönmedi ama mutlaka geri dönecek

İlk öğrendiğimde inkar ediyordu ayrılmak istemiyordu arkadaşım diyordu ama bir kere aldatan bir daha aldatacağını bildiğimden ayrıldım en fazla bir hafta ağladım ondan sonra arkadaşlar aracılığıyla öğrendim ki o kızla sevgili olmuşlar toplamda 3 ay içerisinde evrim geçirmiş gibi komple baştan sona kendimi değiştirdim yani bakımıma özen gösterim zayıfladım giyiniş tarzımı değiştirdim baktım bir süre sonra eski sevgilim beni görmüş... bana mesaj attı ve bende her şey normalmiş gibi konuşmaya devam ettim (tabii bu konuşmaların hepsinin ekran görüntüsünü çekip sakladım ) bir iki hafta konuştuktan sonra ise bu çekip sakladığım konuşmaların hepsini sevgilisine " eski sevgilimin yeni sevgilisine bir not ; köpeğinin tasmasını sıkı tut yine kaçıp bana geliyor " yazıp yolladım tabii diğer internet ortamında da yayınlamadan rahat edemedim ondan sonra bir daha adını bile hatırlamadım böylelikle egom tatmin olup huzura kavuştum :) Sana şunu söylemek istiyorum ben hiçbir zaman intikam arzusuyla yanıp tutuşmadım sadece içimdeki huzursuzlukla yaşadım ve Allah'a her gün benim çektiğim acının aynısını yaşaması için dua ettim ama Allah öyle yüce ki kendiliğinden ayağıma getirdi onu hak ve adalete her zaman inanırım ben ...

en iyi intikam ona mutlu olduğunu ve güçlü kaldığını göstermektir bence :)
intikam almaktansa direk Allah'a havale et sen kendi önüne bak daha iyi :KK66:

onu umursamamak en güzel intikam. Sensizde yaşıyorum mesajını ver ona

X