Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi kendime zaman tanımak...Unutmaya çalışmak...Kafamı toplayınca doğru kararı vereceğime inanıyorum...
Ama Allah'a havale edenle dışında yokmu bişey yapan koskoca kk da
BU BATAKLIĞA parmağını sokan bogulursun.Uzak dur kendini sokmak istediğin batakliktan.Kin nefret ancak seni öldürür. Haaaa bu dediklerini hiçbirinde yapamazsın uğraşma.Hiç mi intikam alan yok yaaKendi planımı söylüyorum o halde.Olduğu şehre tayin istiyeceğim.Burnun dibine kadar girip çok mutlu olduğumu hissettireceğim.Dahası yeni çevresinden biriyle çıkacağım...
aynen Allah ne yapacağını iyi bilir.Bir gün aldatıldığımı erkek arkadaşım adeta gözüme sokmak için tören düzenlemişti zorla götürene kadar göbeğinin çatladığı bir düğünde öğrendim aldatıldığımı hiçbir şey yapmadan sessizce uzaklaştım ordan sonra ağladım günlerce intikam almadım ama o sonra köpek gibi geri döndü beni affet diye yalvardı aradan zaman geçti gene geldi aldatıldım hakkını helal et işlerim yolunda gitmiyor diye.
Boşversene intikammış bu sadece seni tanımadığım halde benim gözümde bile seni küçültür.
Allah'a bırak o ne yapacağını çok iyi bilir.
Initikam aldın mi şu an nasilsinYok canım ne kızıcam...Ben üzülmeyi çoktan bıraktım zaten cnm çünkü değmez...Ama elimde değil kibir desen değil nefret desen değil...Sadece acı çeksin istiyorum...