• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin kafa karıştırması

mavisaclikiz35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
192
165
303
34
İzmir
Merhabalar,
Daha önce de birkaç kere konu açmıştım. Durumu özetleyerek anlatmaya çalışacağım.
4 yıl bir ayrıl bir barış süren bir ilişkim vardı. İlk uzun ilişki deneyimim olduğu için benim de yaptığım çok hata oldu, bunu hep kabul ediyorum. Şimdi olduğum noktadan bakınca daha sakin düşünebiliyorum. Güven problemi yaşadığımız noktalar da oldu; bu beni ilişkide zamanla daha kontrolcü hale getirdi. Öte yandan ne olursa olsun beni bırakmak istemeyen, birbirimize iyisiyle kötüsüyle destek olduğumuz, artık bir uzvumuz gibi birbirimize alıştığımız bir ilişkiydi. Geçtiğimiz Mart başında annesini kanserden kaybettik. Hep evlenmesini istiyordu annesi ama bana hiç baskı yapılmadı bu konuda. Kurban bayramı öncesinde saçma bir konudan dolayı ilişkimize son noktayı koydum ama biliyordum ki; ilişkiyi bitiren o saçma kavga değil, birikmişliğin son damlası. Nedense ilişkimizin son 2-3 ayında içten içe hep ayrılığın yaklaştığını hissediyor gibiydim. Ve artık hayatıma devam etmek istediğim için de bir şeyler hissettiğimi düşündüğüm yeni biriyle görüşmeye başladım.
Bu kez ex benimle iletişime geçmeye başladı, pişmanım, trip attım sadece, bir özür dilemen yeterliydi gibi mesajlar. Bana göre ayrılınmış bitmiş, ona göre sadece küsüz ve bir özürle tekrar birbirimize döneceğiz. Ben de bunun üstüne artık bizden olmayacağını anladığım için iki tarafa da iyilik olsun diye ayrıldığımı, onun benim için hala kıymetli bir insan olduğunu (ki gerçekten öyle, ayağına taş değsin istemem) güzel bir dille anlattım. Asla kabullenmek istemedi, ağladı ağladı ağladı, tekrar tekrar görüşmek istedi, bu arada yeni görüştüğüm kişi de her şeyi biliyor zaten saklamadım. Yeni görüştüğüm kişiyle daha önceden de uzunca bir süre arkadaş olduğumuz için eski ilişkideki olumlu olumsuz detaylara da hakim bu arada.
Bir yandan da sosyal medyadan çıkarmama rağmen ex kişisi beni paralı uygulamalarla takip edip, paylaştığım storyleri izliyormuş. Yeni kişiyle herhangi bir şey paylaşmamama rağmen yeni birinin olduğundan şüphelenip bir şekilde karşımıza çıkmayı başardı. O gün Kızgınlıkla geçen bir konuşma sonrasında birkaç gün geçip sakinleştiğinde, exten bir mesaj aldım; “eğer bize dair %1 bile umut varsa iyileşmemize toparlanmamıza izin ver, hiçbir şey yoksa da ben aileme söyleyeceğim beni uygun gördükleri biriyle evlendirsinler”. Böyle bir mesaj alınca da neden bilmiyorum, aklım karıştı.
Nasıl böyle bir duruma düşürdüm kendimi bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var sanırım… şimdiden teşekkür ederim…

Merhabalar,
Daha önce de birkaç kere konu açmıştım. Durumu özetleyerek anlatmaya çalışacağım.
4 yıl bir ayrıl bir barış süren bir ilişkim vardı. İlk uzun ilişki deneyimim olduğu için benim de yaptığım çok hata oldu, bunu hep kabul ediyorum. Şimdi olduğum noktadan bakınca daha sakin düşünebiliyorum. Güven problemi yaşadığımız noktalar da oldu; bu beni ilişkide zamanla daha kontrolcü hale getirdi. Öte yandan ne olursa olsun beni bırakmak istemeyen, birbirimize iyisiyle kötüsüyle destek olduğumuz, artık bir uzvumuz gibi birbirimize alıştığımız bir ilişkiydi. Geçtiğimiz Mart başında annesini kanserden kaybettik. Hep evlenmesini istiyordu annesi ama bana hiç baskı yapılmadı bu konuda. Kurban bayramı öncesinde saçma bir konudan dolayı ilişkimize son noktayı koydum ama biliyordum ki; ilişkiyi bitiren o saçma kavga değil, birikmişliğin son damlası. Nedense ilişkimizin son 2-3 ayında içten içe hep ayrılığın yaklaştığını hissediyor gibiydim. Ve artık hayatıma devam etmek istediğim için de bir şeyler hissettiğimi düşündüğüm yeni biriyle görüşmeye başladım.
Bu kez ex benimle iletişime geçmeye başladı, pişmanım, trip attım sadece, bir özür dilemen yeterliydi gibi mesajlar. Bana göre ayrılınmış bitmiş, ona göre sadece küsüz ve bir özürle tekrar birbirimize döneceğiz. Ben de bunun üstüne artık bizden olmayacağını anladığım için iki tarafa da iyilik olsun diye ayrıldığımı, onun benim için hala kıymetli bir insan olduğunu (ki gerçekten öyle, ayağına taş değsin istemem) güzel bir dille anlattım. Asla kabullenmek istemedi, ağladı ağladı ağladı, tekrar tekrar görüşmek istedi, bu arada yeni görüştüğüm kişi de her şeyi biliyor zaten saklamadım. Yeni görüştüğüm kişiyle daha önceden de uzunca bir süre arkadaş olduğumuz için eski ilişkideki olumlu olumsuz detaylara da hakim bu arada.
Bir yandan da sosyal medyadan çıkarmama rağmen ex kişisi beni paralı uygulamalarla takip edip, paylaştığım storyleri izliyormuş. Yeni kişiyle herhangi bir şey paylaşmamama rağmen yeni birinin olduğundan şüphelenip bir şekilde karşımıza çıkmayı başardı. O gün Kızgınlıkla geçen bir konuşma sonrasında birkaç gün geçip sakinleştiğinde, exten bir mesaj aldım; “eğer bize dair %1 bile umut varsa iyileşmemize toparlanmamıza izin ver, hiçbir şey yoksa da ben aileme söyleyeceğim beni uygun gördükleri biriyle evlendirsinler”. Böyle bir mesaj alınca da neden bilmiyorum, aklım karıştı.
Nasıl böyle bir duruma düşürdüm kendimi bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var sanırım… şimdiden teşekkür ederim…
Bu adam sadece bağımlı,yokluktan size dönüyor gibi geldi.iyi insan olması için sevdiğine deger vermesi en önemli kriterdir benim için yoksa herke kendini iyi zannediyor.
Dönmesin ,kafa karıştırıp durmasın kalpte yer yok

Merhabalar,
Aklının karışası varmış sanırım. Hayatına aldığın yeni insana haksızlık yapma.

Güzel, mutlu, uyumlu, düzgün bi ilişki olsaydı bitmezdi.
Şu son mesajı bile o kadar aptal ki. Neymiş, ailesi "birini" bulacakmış, evlenecekmiş. Şimdiden mutluluklar o zaman deseydin keşke.
Kafan nasıl karışabiliyor? Çektiğin sancıları hatırla bence.

Denenmişti denemeyin derler. Şimdi yokluktan senin gibi birin buluşmayacağım düşündüğü için herşeyinle kabulümdür gibi konuşuyor ancak geri dönseniz bir süre sonra kavgalar başlayacak her tartışmada sizin sevmediğinizi araya başkasını aldığınızı bunu nasıl yaptığınızı vs yüzüne vuracak be çok toksik bir ilişki olacak kesinlikle dönmeyin hatta bunu bahane ederek bir sür taviz isteyebilir sizden

Zaten sevseydiniz ilişkinizi bitirmezdiniz, hayatınıza yeni birini hemen almazdınız. Evleniyorsa evlensin ne alaka kafanız karışıyor sizin ki hırs bence aynı şeyi bende yaşadım. Adamla 4 yıl ayrıl barış tam bitiriyorum her şeyi hoop bir mesaj ben biriyle evlenicem annem kız buldu hadi tekrar barış. Eeee sonra ne oldu olan bana oldu maddi manevi yıprandım çoook uzun zaman oldu ayrılalı ve şuan geriye dönüp baktığım zaman gülüyorum nasıl bu blöflerine kandım diye. Mutluluklar dile eskiye ve yenisinide sevmiyorsan sadece yara bandı olarak kullanıyorsan onunda hakkına girme ayrıl yazık oda umutlanmasın bazı şeyler için.

Yipranan iliskileri toparlamak zor oluyor her kavgada gecmisden bir kesit önünüze geliyor malesef. uzak durun surumcemeli iliskiler hep oyle gidiyor .sanırım bi taraf eksik kaliyor yerli yerine puzzle oturmuyor ..kaderiniz de o kisi varsa zaten evlenirsiniz salin gitsin kendinizi ondan

sen belliki yenısini gözüne kestırdıgın an, etkılendıgın an, eskısıne postayı koymuşsun..ayrılmak ıçn bahane yapmışsın..adam sana ulaşmaya takıp etmeye çalışıyrosa bunu hazmedemedıgı ıçndır emın ol..çnku muhtemelen adam sana karşı çok bı yanlışı olmadan anıden apansız terk edılmenın acısı ıle ne oldugunu anlamaya çalışıo ...sende malum genelde erkeklerın yaptıgını yapmşsın yani yenısı kafana yattıgı an diğer adamı göndermışsın..ama şunu unutma kımsenın mutsuzlğu uzerınden bırını mutsuz ederek mutlu olamıyorsun..muhtemelen sende yenısıyle olamayacaksın bu konuda emınım.yenisinden emin olmasaydın diğerini bırakmazdın

Back