Beni terk ettigi kisiyle mutlu olurmu

Not;dun aksam tesaduf karsilastik.kendisine gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus .cevresi varmis cekiniyormus yanina yakismiyormusum..bir gelecek gormedigi icin biraktigini soyledi .kendisi 1.88 ben 1,65
Aayyyy rica ediyorum şu hanzoya sakın üzülme. Bir de öğretmen olacak, bu ahlaksızlıkla çocuklara nasıl örnek olacaklar. Benim de boyum 1.65. valla kısa da değiliz ki kısa olsak ne olacak. Ne uzun adamların yanında kısacık kadınlar var, aşk böyle birşey değil. Allah kurtarmış seni ya, Allahın kekosu💩

2 ay denemiş olmayacağını anlamış demek ki ben çok bir şey diyemem adam için.
Size de söylemiş olmayacak demiş.
Yani davranılarınız bana fazla abartı geldi kusura bakmayın yok gizli hesap ödemeler falan bu kadar fedakar olmanıza gerek yok.Yemek neden yapıp götürüyorsunuz velisi misiniz?
Olur mutlu neden olmasın ki nişanlanıp evlenip terk edilmemişsiniz netice de deneme sürecinde olmamış sadece.
Gizlice hesap ödemek çok eril bir davranış değil mi ya..

Kotuluk hainlik yapmadimi ? Dun aksam karsilastik gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus yanina yakistirmiyormus cevresi varmis cekiniormus ortama cikarmaktan aynen bunlari soyledi ama tanisirken boyumu gormuyordu yani,.o 1.88 ben 1.65
adam seni zaten terketmis. bir de sonra karsilasinca hic utanmadan tekrar "bana gecerli sebep söyle" demissin.
adam da atmis bir sey. ne desin yani
insanlara böyle yapisilmaz ki.
istenmedigin yerde durma. adam seni istemiyormus. bahaneye ne ihtiyacı var.
istemedim, bitti gitti yani
baslangicta olur sanmis olmamis
huyunu suyunu sevmemiş, belki basta fizige takilmamistir "olsun karakteri guzelse ne olacak boydan" demistir ama karakterini sevmeyince gozune batmistir.
cok eskiden gencken benim de takildigim bir cocuk vardi. cocuk hem benimle ayni boydu 165 falandi, hem minicik suratı vardi onda da sakal birakmis maymun gibi bir seydi. tipi cok etkilemedi ama guzel sanatlar okuyordu, entelektuel olarak gelismis birine benziyordu "neyse" dedim, "tipten onemli seyler de var, enerjimiz de uydu. bir deneyeyim" . ama sonra bos beles biri oldugunu, entelektuel birikimi falan da olmadığına, klise klise seyleri kendi fikri gibi sattigini farkettim tipi boyu bana batmaya basladi ayrildim. sizinki de boyle olmus olabilir.
oteki kizla devam etmek istemiş de olabilir. belki sizinle iliskiye baslayinca eski iliskisinde aslinda ne mutlu oldugunu, kimsenin onun gibi olamayacağını falan farketmistir.
simdiki sevgilimle airportdate yapardik ucak sabah erken saatte kalkacaksa gece 2ye kadar kadikoyde takilir sonra sabihaya gecer manzarali bir yer bulur mum falan yakar onun ucagini beklerdik. sonra ayrildim , aradan zaman gecti yeni biriyle baslar gibi olduk. cocugun sabahın ilk ışıklarıyla ucagi varmis, ona airportdate teklif ettim cok hosuna gitti eslik ediyor olmam. ama sonra uykusu geldikce kıl bir adama döndü. ne bileyim, bazi hareketleri bana batti, havaalaninda güzel bir yer aramak icin dolanana kadar ofledi pofledi yuzbin kisinin uyudugu yere multeci kampindaymis gibi yattı (daha da gorusmedim zaten) . o zaman da mesela o cocukla gecen kisa flort donemimizde eski sevgilimin kiymetini daha bir anladim. birkac aya zaten baristik, daha da asla ayrilmayi düşünmüyorum.
üzgünüm ama belki siz de eskinin kiymetini anlayacagi bir kötü iliskisi deneyimi olmussunuzdur. bazen olur böyle.
en iyisi gecmisi unutup gercekten uyumu bulacagin insanı aramak

Kotuluk hainlik yapmadimi ? Dun aksam karsilastik gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus yanina yakistirmiyormus cevresi varmis cekiniormus ortama cikarmaktan aynen bunlari soyledi ama tanisirken boyumu gormuyordu yani,.o 1.88 ben 1.65
Size umut vermiş miydi. Evlenmek istiyorum dedi mi. İlişki ne düzeydeydi?

Adam seni kandırmamiş açık açık görûşmeyelim demiş hala sen neden diye soruyorsun oda boyunu bahane etmiş iyice eziklenmek hoşunuza mı gidiyor adam istemiyor işte zorlamı adlatmamış birşey yapmamış gayet dürüst bi adammış :KK66:
Mutlu olur neden olmıyacak

Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim diyorum
kııızzzz sen ne yaptın ya🤦‍♀️ neyse sağlık olsun. bunda bir tecrübe işte. bu şekilde bir sonraki ilişkinde nasıl davranıp davranmaman gerektğini öğrenmiş oldun. ayrıca üzülme. 2 aylık ilişkiyle ucuz kurtulmuşsun. ya aylar hatta yıllar sürseydi ve adam seni eskisiyle boynuzlasaydı? next de şekerim 😊

Size umut vermiş miydi. Evlenmek istiyorum dedi mi. İlişki ne düzeydeydi?
Bizi bi aile dostumuz tanistirdi en basta benimle ciddi duzeyde gorusmek istedigini yasinin evlilik icin gectigini beni ciddi anlanda tanimak istedigini soyledi ama olmamis iste

Aayyyy rica ediyorum şu hanzoya sakın üzülme. Bir de öğretmen olacak, bu ahlaksızlıkla çocuklara nasıl örnek olacaklar. Benim de boyum 1.65. valla kısa da değiliz ki kısa olsak ne olacak. Ne uzun adamların yanında kısacık kadınlar var, aşk böyle birşey değil. Allah kurtarmış seni ya, Allahın kekosu💩
Aynen cok haklisin destegin icin tsk ederim

İşte bunlar hep yaranmak
Yahu yaranmak degil degil..biz ailemizden boyle gorduk heryerde bonkor olduk.cogu zaman kiz arklarla cikinca bilr hesabi ben oduyorum .adam surekli ac oldugunu ev yemekleri istedigini soyluyordu benimde vicdanim kaldirmiyordu evden yapip goturuyordum bu adam annesiz buyumus rv yemeklerine hasretmis falan filan .tamam hataydi zaten bu kdr fedakarlik yanlisti dersimi aldim .kimseye yaranmak gbi derdim yoktu aslinda

Adam bir şeyler yolunda giderken konu sahibiyle ilerlerken ex yazınca ayran gönüllülük yapmış hatta maymun iştahlılık da diyebiliriz, konu sahibini de eften püften kendini kötü hissedeceği bir de sebeple şutlamış tabiri caizse. Sanki medenice ayrılmış gibi nesi övülüyor bu davranışın anlamıyorum. Bu arada mutlu da olur çünkü böyle insanlar her yerde işini götürür
Cok haklisiniz ..bazilari elestirmis ama siz ztn beni anlamissinz

Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .birinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olunuyormu ?

Not;dun aksam tesaduf karsilastik.kendisine gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus .cevresi varmis cekiniyormus yanina yakismiyormusum..bir gelecek gormedigi icin biraktigini soyledi .kendisi 1.88 ben 1,65
Olur niye olmasin, denemissiniz olmamis adam yoluna devam etmis.

Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .birinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olunuyormu ?

Allahın hödüğü için üzülme hiç. Bahaneye bak. Bugün banlanmazsam hiç banlanmam o kadar küfür edesim geliyor bazı konularda.
Unutun gitsin geri dönmeye kalkarsa falan sakın yüz vermeyin

Ya o karakterdeki biri mutsuz olmaz zaten. O olmazsa diğeri o da olmazsa yine diğeri devam eder.43 yaşına kadar normal şartlarda hiç evlenmemiş biri olmak genelde bu tarzlarda oluyor. Kadınlar beğenmediği için evlenmiyor. Neyse işte boşver kurtulmuşsun.
Ayrıca 2 ayda elin herifi için eli kolu dolu gitmek de şov. İlişkilerde kadın daha çok harcar verirse annesi yerine koyar erkekler. Yatırım yaptığı kadını sever sayarlar. Bu da sana ders olsun. Keşke neden diye sormasaydın. Bir yerlerini kaldırmışsın resmen. Bir arkadaşım var evlendi. Adama yemek bile yapmıyor. Maaşını asla vermiyor. Adamın kartının içinden geçiyor. Kadını el üzerinde tutuyor. Adam kadına göre mesleki olarak da görüntü olarak da daha iyi bu arada.
Inanin yaptigim seyler tamamen vicdanimla alakaliydi..surekli ev yemeklerine hasret kaldigini soyluyordu annesiz buyumus..bende empati duygum yuksek biriyim.vicdanen uzuldugum icin yemek goturuyordum .bazi arkadaslar yaranmak icij yazmis ama asla alakasi yok ..aileden boyle gorduk biz her zaman elimiz dolu dolu gittik musafirliklere giderken bile..tabiki dogrumuydu yaptigim hayir ama adam bahane yapmis iste eski sevgilisine donmus

Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim diyorum

Kesin sana geri donecektir cunku senin gibisini bulamaz. Tavsiyem bundan sonraki iliskilerinde anne rolune girme cunku yine kacarlar. Boyle seyler yaparak cok sevilmeyi beklemen en buyuk hatan. Bari bundan ders cikar ki bundan sonraki iliskilerin saglikli olsun.

Olsun üzülme. Her şey tecrübe. Bir dahaki ilişkinde aldığından fazlasını verme sakın. Gerek yok böylelerine değmez.
Bu arada söyledikleri yalan. Kendi pisliğine kılıf bulmaya çalışmış. Seni beğenmemiş değil, boyunu posunu beğenmese en başta ilgi göstermezdi.
Lütfen siz de 2 aydır görüştüğünüz adama eli kolu doku gidip bi de üstüne hesap ödemeyin.

Yuh en son yazdiginizi okudugumda hissettigim hic ama hic uzulmemeniz gerektigini düşündüm. Bi karektersiz adamdan kurtulmussunuz.
Eger gerçekten boy mevzusundan ayrıldıysa zaten kendi kişiliği oturmamış, başkalarını ne diyeceğini önemseyen bir karakter. Ama tabii ki şöyle bir şey var o zaman niçin sizinle bir tanışma sürecine girdi ama zaten bunun da çok basit bir bahane ve yalan olduğuna inanıyorum. Böyle basit bir yalan söylemesi de ne kadar akılsız olduğu, ne kadar yine karaktersiz olup, olgun olmadığını gösteriyor. Bir de karşıdaki insanı kırarım diye düşünülmesi lazım. Yani kısacası bir erkek gibi değilmiş, bir çocuk gibiymiş.

Tabii ki siz karşıdaki insana üzülmüyorsunuz, kendinize üzülüyorsunuz ama bu durum, yasanilanlar kader olabilir bilmiyorum yada şöyle bir şey varmış.. biz bir sorunla baş etmeyi ogrenene kadar hep aynı sorunlarla muhattap olurmusuz. Belki de ilişkilerde yaptığınız yanlış bir şey vardır. Ama bu asla aldatılmayı haklı gösterir demek istemiyorum.
Sadece erkekler maalesef biraz daha farklı bizden, çok üstlerine düştüğümüz zaman ilgilerini kaybedebiliyorlar vesaire acaba kendinizden çok mu ödün veriyorsunuz ilişkide?
Merhaba uzun uzun fikirlerinizi yazdiginiz icin oncelikle cok tskler..cok haklisinz oncelikle karsisinda bi bayan var ve bu insan bi egitmen..ben zaten ayrilmasina takilmadimki ayrilma sekline takildim..bir gun once cok cok iyiyken ertesi gunu bir saniyede ortada sebep yokken ayrilmasina takildim..yaptigim fedakarliga gelince bu insan annesiz buyumus surekli ev yemeklerine hasret kaldigini ima ediyordu bende uzuldum vicdanli biri oldugum icin evde pisen yemekten ona da goturuyordum onun sevinci ile mutlu oluyordum tabiiki cok yapmamak fedakar olmamak gerekiyormus bunu ogrendim..bana uymuyoruz gelecek goremiyorum sende demesi cok zoruma gitti ..ogretmenler gecesi icin arkadaslari ne der diye dusunmus boyumuz tutmuyormus peki boyumu yenimi gormus tabiki bahane bunlar.

Inanin yaptigim seyler tamamen vicdanimla alakaliydi..surekli ev yemeklerine hasret kaldigini soyluyordu annesiz buyumus..bende empati duygum yuksek biriyim.vicdanen uzuldugum icin yemek goturuyordum .bazi arkadaslar yaranmak icij yazmis ama asla alakasi yok ..aileden boyle gorduk biz her zaman elimiz dolu dolu gittik musafirliklere giderken bile..tabiki dogrumuydu yaptigim hayir ama adam bahane yapmis iste eski sevgilisine donmus
Ya boşver yememişse yememiş. Sakın ha sakın kimseye fedakarlık yapma. Her zaman talep eden taraf ol. Bak o zaman nasıl kıymetli olursun. Evlenirken de altının gramını belirtip isteyen giyeceği iç çamaşır markasını söyleyip aldıran kıymetli oluyor. Üzücü ama durum bu

sizi istemedi diye baskasiyla illa mutsuz olacak diye bir sey yok.uyusmamissiniz neyi abartiyosun 2 aydir tanidigin adami.adam insallah birini bulurda mutlu olur.ayni sekilde sizde oyle umarim mutlu olursunuz.uzulmeyin milletin arkasindan

O size deger vermemis ve sevmemis yoksa boyu sizi yakistirmadigini asla dile getirmezdi kusura bakmayin ama adam 2 ayda söylemis iste 1 sene sizi kör kütük asik edipde kandirabilirdi yine hemen kesmis iliskiyi bosverin üzülmeyin erkekmi yok iki süslenin kendinize gelin erkolar icin degmez analarin nee evlatlari varrrrr tasss gibi

X