Rica ederim. Demekki yapilan iyiliklere bile deger vermeyen bencil bir insanmis. O iyilikleri yapmamis bile olsaniz sizi oyle kirmamasi gerekirdi zaten. Insanlari, belkide erkekleri anlamak daha zor. Zorunuza gitmesin. O soyledigi sozler sizinle degil ilk cevabimdada yazdigi onun dusuk karekter özellikleri ile ilgili. Gec kalmadan kurtulmussunuz.Merhaba uzun uzun fikirlerinizi yazdiginiz icin oncelikle cok tskler..cok haklisinz oncelikle karsisinda bi bayan var ve bu insan bi egitmen..ben zaten ayrilmasina takilmadimki ayrilma sekline takildim..bir gun once cok cok iyiyken ertesi gunu bir saniyede ortada sebep yokken ayrilmasina takildim..yaptigim fedakarliga gelince bu insan annesiz buyumus surekli ev yemeklerine hasret kaldigini ima ediyordu bende uzuldum vicdanli biri oldugum icin evde pisen yemekten ona da goturuyordum onun sevinci ile mutlu oluyordum tabiiki cok yapmamak fedakar olmamak gerekiyormus bunu ogrendim..bana uymuyoruz gelecek goremiyorum sende demesi cok zoruma gitti ..ogretmenler gecesi icin arkadaslari ne der diye dusunmus boyumuz tutmuyormus peki boyumu yenimi gormus tabiki bahane bunlar.