Beni terk ettigi kisiyle mutlu olurmu

Merhaba uzun uzun fikirlerinizi yazdiginiz icin oncelikle cok tskler..cok haklisinz oncelikle karsisinda bi bayan var ve bu insan bi egitmen..ben zaten ayrilmasina takilmadimki ayrilma sekline takildim..bir gun once cok cok iyiyken ertesi gunu bir saniyede ortada sebep yokken ayrilmasina takildim..yaptigim fedakarliga gelince bu insan annesiz buyumus surekli ev yemeklerine hasret kaldigini ima ediyordu bende uzuldum vicdanli biri oldugum icin evde pisen yemekten ona da goturuyordum onun sevinci ile mutlu oluyordum tabiiki cok yapmamak fedakar olmamak gerekiyormus bunu ogrendim..bana uymuyoruz gelecek goremiyorum sende demesi cok zoruma gitti ..ogretmenler gecesi icin arkadaslari ne der diye dusunmus boyumuz tutmuyormus peki boyumu yenimi gormus tabiki bahane bunlar.
Rica ederim. Demekki yapilan iyiliklere bile deger vermeyen bencil bir insanmis. O iyilikleri yapmamis bile olsaniz sizi oyle kirmamasi gerekirdi zaten. Insanlari, belkide erkekleri anlamak daha zor. Zorunuza gitmesin. O soyledigi sozler sizinle degil ilk cevabimdada yazdigi onun dusuk karekter özellikleri ile ilgili. Gec kalmadan kurtulmussunuz.

Amaaan çok da zırt
Gittiyse gitti. İsterse çay tabağıyla mutlu olsun,veya olmasın. Boşverin düşünmeye değmez. Alt tarafı 2 aylık herif

2 aylık ilişkiyi unutmaniz da kısa zamanda olur.Adam karaktersizmiş,ayrılmak isteyebilir ama gerekçe olarak boylarinizdan bahsetmesi kendi kişiliğini göstermiş.Böyle biriyle arkadaş ta kalmayın.Bir erkek için yemek yapıp götürmek,hesap ödemek onu aşık etmez totosunu kaldırır,cepte tutmaya çalışabilir o ayrı tabi.

2 aylık ilişkiyi unutmaniz da kısa zamanda olur.Adam karaktersizmiş,ayrılmak isteyebilir ama gerekçe olarak boylarinizdan bahsetmesi kendi kişiliğini göstermiş.Böyle biriyle arkadaş ta kalmayın.Bir erkek için yemek yapıp götürmek,hesap ödemek onu aşık etmez totosunu kaldırır,cepte tutmaya çalışabilir o ayrı tabi.
Cok dogru👏🏼

Olur. 2 ay görüştüğümüz herkesin ahı tutacak olsa ohoo...
Üzgünsünüz anlıyorum ama size bir kötülük yapmadan hayatınızdan çıkan insanların acı çekmesini istemek pek normal değil bence.
Adam medenice bitirmiş. Sanırsın 5 sene evlilik vaadiyle kandırmış da acısı çıkacak. Öyle bile olsa çıkmaz, niye çıksın?
Önünüze bakın siz de.

Not;dun aksam tesaduf karsilastik.kendisine gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus .cevresi varmis cekiniyormus yanina yakismiyormusum..bir gelecek gormedigi icin biraktigini soyledi .kendisi 1.88 ben 1,65
36 yaşındasınız, herif 43 yaşında. Kendi ergenliğinden utansın o. Ayrıca çevresinden çekine çekine mi erkek oluyor?!?
Tabii bahane bunlar, korkak olduğu için bekar ve öyle de kalacak. Boş verin.

X