Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .birinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olunuyormu ?
Not;dun aksam tesaduf karsilastik.kendisine gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus .cevresi varmis cekiniyormus yanina yakismiyormusum..bir gelecek gormedigi icin biraktigini soyledi .kendisi 1.88 ben 1,65