Eski sevgilinin dönüşleri yardımmm kızlarrr

aslında ben ogretmenım bu psıkolojık durumum ogrencıleırme de yansıyor.aslıdna sunu dusunuyorum ya bı kere tekrar denesem bı kere gıdıp yanına adam akıllı konusmaya calıssam ne kaybederım dıyorum ama ıste sonucundan cok korkuyorum

ya oyle ama onu kaybetmek istemıyorum.cok zor bu ısler ....

neden seni istemeyen ve dahası evden kovan birini kaybetmekten korkuyorsun ki?

değersizlik duygun var senin kendi içinde. bunu çözmelisin. sana değer vermeyen birine bu kadar değer vermen anlamsız çünkü.

yerinde olsam o aldığın biletlerden birini yakın arkadaşıma hediye ederim. bir güzel kafamı dağıtırım.

Bi kere senin iş ve aşk hayatını birbirinden ayırman gerektiğini bilmen gerek.Eğer bunu yapmak istiyosan yap tabi herşeyi göze alarak.Ayrılık nedenini bilmediğim için çok fazlada bişey diyemiyorum.

haklsıınız evden kovacak kadar yuzune nefret burunen bır ınsana deger vermek birde ayagına gıtmek ne kadar mantıklı diye dusunmem gerek ....

arkadasim 24 yasindasin sana hakaret etmis adamin pesinde kosuyorsun bu kadar caresiz hissettirecek kadar ne yasadin hayatinda ?

Pardon da sen kim oluyor sun ki bu şekilde soru soruyor sun.insan aşık sa yaşı ne olursa olsun gururu bi kenara bırakabiliyor sevgilimin yanına gittim konuştuk barıştik ... Insan hayallerin den sevgisinden vazgeçmemeli

Ayrılmana ne sebep oldu, ilişkini ne aniden sonlandırdı bilemeyiz. Ama Her hayatın bir ritmi var, iki insan iki ayrı hayat ritmi, bu hayat ritimleri ne kadar birbirlerine yakınsa " Asla Aynı Ritimde Olamaz " ne kadar birbirine yakınsa ilişkiler o denli güzel ve sağlıklı gidiyor. İnanıyorsan, Yıllar önce ayrılmadan önceki ritmi yakalayacağına konuşmaktan ne çıkar ki. Hayır derse zaten ayrı orkestraların apayrı enstürmanları olmuşsunuz demektir. :KK66:

X