Ay böyle yüzsüz sevinir kargoyu Ödemiş diye ne acıyacak canı tişörtlerin üzerine ketçap dök hepsi kırık dökük pazıl gibi olsun maddi değeri olmıyn şeyleri bu şekilde süsleyebilirsinya insan söylerken utanır yani kargoyuda ben ödeyim utansın gerçekten öyle birşey yapmak istiyorum ki canı acısın
zate öyle ergen gibi fotoları falan bi çanta bi fotoğrf makinesiAman gönder gitsin , vitrine koyacaktır belki .
çok haklısın kesebilirim ketçap kokar soonra çanta ve küçük bi fotoğraf makinesi var birdeAy böyle yüzsüz sevinir kargoyu Ödemiş diye ne acıyacak canı içi tişörtlerin üzerine ketçap dök hepsi kırık dökük pazıl gibi olsun maddi değeri olmıyn şeyleri bu şekilde süsleyebilirsin
Bosverinnnnn. Hepsini yollayin hatirlatan bisi kalmasin. O duzgun birisi olsa geri istemezdi zaten.kızlar merhaba sevgilimden ayrıldım ve bana aldığı hediyeleri sonradan istemesin diye de sordum bende kalan bazı thsirtleri de vardı hediyelerde vardı geri yollayayım mı dedim yoksa çöpe atıcam dedim yolla dedi böyle yüzsüzlük olamaz insan çöpe at der sonradan bahane yaratmasın mesaj atmaya diye sormuştum gerçekten onu tanıyamamışım şeytan diyor yak hepsini geri gönderme
ayı falanda var küçük onları yollamak ergenlik olmaz mıBosverinnnnn. Hepsini yollayin hatirlatan bisi kalmasin. O duzgun birisi olsa geri istemezdi zaten.
Bence hepsini yollayinda anlasin.ayı falanda var küçük onları yollamak ergenlik olmaz mı
fotoğraflar vs onlarıda göndereyim en iyisi komple çöp poşetine koyupben göndermiştim ayrıldığımda.
gönder gitsin ne var.
bence de aslında çöpe atılmalı. muhatap olunmamalı fakat karşı taraf istiyorsa ne var ne yok göndermek gerek.
fotoğraflar vs onlarıda göndereyim en iyisi komple çöp poşetine koyup
tamam canım sağol ama insan gerçekten üzülüyor o hediyelerle napçaksa artık thsirtü yırtmayı düşünüyorum.bana eski sevgilim kendi ismimin yazılı olduğu hediyeler almıştı.
onları geri vermedim mesela.
sadece parfüm, saat, takı, kitap vb. hediyeleri yolladım ben.
üstünde benim ismim ya da fotoğrafım olan şeyleri atardım ben olsam. geri kalanını yollardım. ayrılmışsınız fotoları napcak zaten. yırtın gitsin.
attığıma inanmaz vs sordum insanlık yapmaktı amacım istediğini yap diyebilirdiIyi de sormadan yollaman gerekiyordu zaten, yaş kaç?
ahahahahah bu da iyimiş ama küçük düşürücü oluurHepsini parçala çöpün kenarına koy fotosunu çek gel burdan al konum atıyorum de.