eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor

Nerde nasıl gördün kuzeni falandır belki

Nerde nasıl gördün kuzeni falandır belki
hahahahah yok ya eli ayağına dolaştı abuk subuk bir tavır takındı, inan her şey çok açık kendimi kandırmama gerek yok, yedi ceddi en az ismen biliyor beni, kuzeni falan olsa tanıştırırdı zaten

hahahahah yok ya eli ayağına dolaştı abuk subuk bir tavır takındı, inan her şey çok açık kendimi kandırmama gerek yok, yedi ceddi en az ismen biliyor beni, kuzeni falan olsa tanıştırırdı zaten
Bu adam ile siz aynı şehirde miydiniz?

ahahahahah umarııım üzüntüden bazen duvar kemirecek gibi oluyorum ama geçecek elbet, nasıl daha hızlı geçer bu ya
Bundan 5 6 sene önce KKda biri nasıl unutcam diye sormuştu bi üye de onu wcde ıkınırken düşün hep, zamanla soğursun diyordu
İşe yarar bi çözüm mü bilemiyorum

Ben hayatta herşeyin bir sebebi olduğuna inanırım. Bence sizi Allah korumuş, siz o gün onları görmeseniz adamın bir iki adımına aldanıp tekrar başlayacak ama sizden hemen sonra ya da sizinle beraberken başkasına gidecek bir karakteri olduğunu bilmeyecektiniz. Daha sonra bunları öğrenince daha çok üzülecektiniz. Ben böyle durumlarda yaradanın beni koruduğunu düşünürüm ve bu beni iyi hissettirir. İlişkinizin bilinir olduğunu söylüyorsunuz , zaten sevgilisinden ayrılır ayrılmaz bir.erkeğin koluna koşan kadından da sevgiliniz gibi zayıf karakterli adamdan da hayır gelmez. Büyük ihtimalle de aldatılmış olabilirsiniz, zira bu kadar sürede yeni birini bulup buluşma ayarlaması falan onu işaret ediyor. Başka bir kadından yüz bulunca sizin kalbinizi kıracak cesareti bulmuş anlaşılan.

Tüh konuyu geç gördüm. Kargo sirketiyle görüşüp ya da varış noktasındaki şubeye ulaşıp teslimat istemediğinizi belirtebilirdiniz kargo geri dönerdi. Neyse baskalarina bilgi olsun bari işlerine yarasın.

keşke kargo firmasını ateşe falan verseydim bacım, oldu gitti artık utanmaz arlanmaz şimdi sanırım başkasıyla sevgili, iadeyi teklif dahi etmedi, hayır zaten kabul etmezdim ama usulen bir teklif et ya

keşke kargo firmasını ateşe falan verseydim bacım, oldu gitti artık utanmaz arlanmaz şimdi sanırım başkasıyla sevgili, iadeyi teklif dahi etmedi, hayır zaten kabul etmezdim ama usulen bir teklif et ya
Ücretini iban a atsa da olurmuş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…