GÜNCELLEME
Arkadaşlar hediye gitti. Kendisi epey duygulanmış olacak ki bunu bahane olarak kullanıp bana mesaj attı ve mesaj ' ya tamirinde bana yardımcı olur musun?' gibi bir şeydi. Bu konuşmayı eminim ki sürdürecekti, zira biz ayrılalı daha hepi topu 10 gün olmuştu, 10 günde sevgi mi biterdi, zaten hediyeyi görünce eminim çok fena olmuştu, ben bu kızı nasıl kaybederim diye dövünmüştü falan diye düşünüyordum, derken,
Akşamına yanında başka bir kızla gördüm hayvan herifi
biz erkeklere bir günde küsmedik.
Arkadaslar merhaba.
Hiiiç uzatmadan direkt konuya gireceğim. Erkek arkadasımla iki gün önce ayrıldık iki gündür de beni yokluyor ama ümit yok. Gayet medeni bir ayrılık konuşmasıyla bitirdim. Ayrılmadan önce aylardır çok aradığı bir türlü bulamadığı, maddi manevi değerli bir eşyayı taa ığdırdan bulmuştum, sürpriz yapmak için de işyerine kargolatmıştım.
Hoşuma gitmeyen bir hareketinin üstüne çıkan tartışma sebebiyle ayrıldık simdi ama ben siparişi iptal edemiyorum çünkü artık yola çıktı. Dün ikimizin de çok yakın arkadası olan birine durumu açıkladım, kargo geldiğinde şaşırmasın ayrılmadan önce göndermiştim dedim, tamam ben mutlaka iletirim merak etme falan yaptı.
Ama içim hala huzursuz. Sizce ne denli garip olacak
yeni gönderdiğimi düşünmesi gibi bir endişem yok açıkçası ama yine de içim hiç rahat değil. Aynı durum başınıza gelse ne hissederdiniz onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Teşekkür ederim