- 7 Mart 2014
- 517
- 1.821
- 313
hahahaha ya yazamıyordum işteNeden kendin soylemeyip arkadas filan sokuyorsun araya? Gerek yok bence oyle seylere.. durumu anlatirsin msj olarak bitti
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha ya yazamıyordum işteNeden kendin soylemeyip arkadas filan sokuyorsun araya? Gerek yok bence oyle seylere.. durumu anlatirsin msj olarak bitti
Nerde nasıl gördün kuzeni falandır belkiHediye gitti arkadaslar.
Hediye bahanesiyle mesaj attı, yokladı, eminim ki daha mesaj atacaktı lakin bana mesaj attığı günün akşamı başka bir kızla gördüm beyimizi. Hakkında hayırlısı olsun ilk fırsatta boğmayı düşünüyorum kendisini
hahahahah yok ya eli ayağına dolaştı abuk subuk bir tavır takındı, inan her şey çok açık kendimi kandırmama gerek yok, yedi ceddi en az ismen biliyor beni, kuzeni falan olsa tanıştırırdı zatenNerde nasıl gördün kuzeni falandır belki
Pis adamhahahahah yok ya eli ayağına dolaştı abuk subuk bir tavır takındı, inan her şey çok açık kendimi kandırmama gerek yok, yedi ceddi en az ismen biliyor beni, kuzeni falan olsa tanıştırırdı zaten
ahahahahah umarııım üzüntüden bazen duvar kemirecek gibi oluyorum ama geçecek elbet, nasıl daha hızlı geçer bu yaPis adam
Telefonu umumi tuvalete düşer umarım
Bu adam ile siz aynı şehirde miydiniz?hahahahah yok ya eli ayağına dolaştı abuk subuk bir tavır takındı, inan her şey çok açık kendimi kandırmama gerek yok, yedi ceddi en az ismen biliyor beni, kuzeni falan olsa tanıştırırdı zaten
evet evet aynı şehirdeyizBu adam ile siz aynı şehirde miydiniz?
Bundan 5 6 sene önce KKda biri nasıl unutcam diye sormuştu bi üye de onu wcde ıkınırken düşün hep, zamanla soğursun diyorduahahahahah umarııım üzüntüden bazen duvar kemirecek gibi oluyorum ama geçecek elbet, nasıl daha hızlı geçer bu ya
ya ahahahahhahahah harikaaaaBundan 5 6 sene önce KKda biri nasıl unutcam diye sormuştu bi üye de onu wcde ıkınırken düşün hep, zamanla soğursun diyordu
İşe yarar bi çözüm mü bilemiyorum
Ben hayatta herşeyin bir sebebi olduğuna inanırım. Bence sizi Allah korumuş, siz o gün onları görmeseniz adamın bir iki adımına aldanıp tekrar başlayacak ama sizden hemen sonra ya da sizinle beraberken başkasına gidecek bir karakteri olduğunu bilmeyecektiniz. Daha sonra bunları öğrenince daha çok üzülecektiniz. Ben böyle durumlarda yaradanın beni koruduğunu düşünürüm ve bu beni iyi hissettirir. İlişkinizin bilinir olduğunu söylüyorsunuz , zaten sevgilisinden ayrılır ayrılmaz bir.erkeğin koluna koşan kadından da sevgiliniz gibi zayıf karakterli adamdan da hayır gelmez. Büyük ihtimalle de aldatılmış olabilirsiniz, zira bu kadar sürede yeni birini bulup buluşma ayarlaması falan onu işaret ediyor. Başka bir kadından yüz bulunca sizin kalbinizi kıracak cesareti bulmuş anlaşılan.Hediye gitti arkadaslar.
Hediye bahanesiyle mesaj attı, yokladı, eminim ki daha mesaj atacaktı lakin bana mesaj attığı günün akşamı başka bir kızla gördüm beyimizi. Hakkında hayırlısı olsun ilk fırsatta boğmayı düşünüyorum kendisini
GÜNCELLEME
Arkadaşlar hediye gitti. Kendisi epey duygulanmış olacak ki bunu bahane olarak kullanıp bana mesaj attı ve mesaj ' ya tamirinde bana yardımcı olur musun?' gibi bir şeydi. Bu konuşmayı eminim ki sürdürecekti, zira biz ayrılalı daha hepi topu 10 gün olmuştu, 10 günde sevgi mi biterdi, zaten hediyeyi görünce eminim çok fena olmuştu, ben bu kızı nasıl kaybederim diye dövünmüştü falan diye düşünüyordum, derken,
Akşamına yanında başka bir kızla gördüm hayvan herifi biz erkeklere bir günde küsmedik.
Arkadaslar merhaba.
Hiiiç uzatmadan direkt konuya gireceğim. Erkek arkadasımla iki gün önce ayrıldık iki gündür de beni yokluyor ama ümit yok. Gayet medeni bir ayrılık konuşmasıyla bitirdim. Ayrılmadan önce aylardır çok aradığı bir türlü bulamadığı, maddi manevi değerli bir eşyayı taa ığdırdan bulmuştum, sürpriz yapmak için de işyerine kargolatmıştım.
Hoşuma gitmeyen bir hareketinin üstüne çıkan tartışma sebebiyle ayrıldık simdi ama ben siparişi iptal edemiyorum çünkü artık yola çıktı. Dün ikimizin de çok yakın arkadası olan birine durumu açıkladım, kargo geldiğinde şaşırmasın ayrılmadan önce göndermiştim dedim, tamam ben mutlaka iletirim merak etme falan yaptı.
Ama içim hala huzursuz. Sizce ne denli garip olacak yeni gönderdiğimi düşünmesi gibi bir endişem yok açıkçası ama yine de içim hiç rahat değil. Aynı durum başınıza gelse ne hissederdiniz onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Teşekkür ederim
keşke kargo firmasını ateşe falan verseydim bacım, oldu gitti artık utanmaz arlanmaz şimdi sanırım başkasıyla sevgili, iadeyi teklif dahi etmedi, hayır zaten kabul etmezdim ama usulen bir teklif et yaTüh konuyu geç gördüm. Kargo sirketiyle görüşüp ya da varış noktasındaki şubeye ulaşıp teslimat istemediğinizi belirtebilirdiniz kargo geri dönerdi. Neyse baskalarina bilgi olsun bari işlerine yarasın.
Ücretini iban a atsa da olurmuş aslındakeşke kargo firmasını ateşe falan verseydim bacım, oldu gitti artık utanmaz arlanmaz şimdi sanırım başkasıyla sevgili, iadeyi teklif dahi etmedi, hayır zaten kabul etmezdim ama usulen bir teklif et ya
bu aklıma gelmemişti, şimdi bir tur daha sinirlendim allahım sen sinirlerime mukayyet olÜcretini iban a atsa da olurmuş aslında
Ne kadara aldın söyle beraber sinirlenelimbu aklıma gelmemişti, şimdi bir tur daha sinirlendim allahım sen sinirlerime mukayyet ol
bacım 4 bin lira para verdim, evet zengin etmez kimseyi ama fakir etti yaNe kadara aldın söyle beraber sinirlenelim
Al geri al geri al al albacım 4 bin lira para verdim, evet zengin etmez kimseyi ama fakir etti ya
Çiviyi duvardan diğer bir çivi ile çıkartarakahahahahah umarııım üzüntüden bazen duvar kemirecek gibi oluyorum ama geçecek elbet, nasıl daha hızlı geçer bu ya
Ayybacım 4 bin lira para verdim, evet zengin etmez kimseyi ama fakir etti ya
C Capanin Gururu Teyom teocuğum gülmüşsün ama 4bin diyor ya kargo ücretini bile kızcağız vermiş çıldıracağımAl geri al geri al al al