sevdim, daha da seviyorum. mutlu olduğunu düşünmek hoşuma da gidiyor. yalnızca anlam yüklemesi endişelendiriyordu o konuda da haklısınız, hallolurBen böyle bir hediyeyi geri göndermesini istemezdim ya ayrilsaniz da sonuçta sevmişsiniz. Bir de o kadar emek verip arayıp bulup bakımını yaptırıp göndermissiniz bir işe yarasın. O parayı da zaten gözden çıkarmışsınız alırken. Bırakın mutlu olsun. En fazla size ulaşır teşekkür eder anlam yüklerse de durumu açıklarsiniz ne olacak.
Efsane bir hediyeymiş. Kargo da iyi ki çıkmış. Sonuçta çok kıymetli bir şey ve ne olursa olsun yaşanmışlıklarınız, sevginiz var. İleride başka biriyle bile evlense çocuklarına babaannesini, dedesini tanıtırken hep sizi anacak. Unutulmaz olmayı başarmışsınız, tebriklerahahahhaha ya aile yadigari bir makinenin çalışması için gerekli olan bir parçayı yıllardır arıyor ve bulamıyor. kendisinin ailesi hayatta değil ve tek anısı bu makinenin içindeki fotoğraflar.
Değer verdiği aile büyükleriyle anılarını kurtarabileceği önemli bir makine, içinden de bir parçayı kendi elindeki makineyi de çalıştırmak için kullanabilir, elindeki makineyi yalnızca bir kez çalıştırıp içindeki bantları alabilirse bu anılara tekrar ulaşabilecek. Eğer bunu yapamazsa makineyi kırmak zorunda kalacak.
Artık üretimi olmayan bir ürün olduğu için temin edilemiyordu. makine artık antika olarak geçiyor, ikinci elden ta oralardan buldum, bakımını yaptırdım, kargoya verdirdim ve adamdan ayrıldımantika olarak geçtiği için de piyasası yüksek azcık canımdan azcık cebimden gitti, ne yapalım artık çok sevdik deriz
yaaaaaEfsane bir hediyeymiş. Kargo da iyi ki çıkmış. Sonuçta çok kıymetli bir şey ve ne olursa olsun yaşanmışlıklarınız, sevginiz var. İleride başka biriyle bile evlense çocuklarına babaannesini, dedesini tanıtırken hep sizi anacak. Unutulmaz olmayı başarmışsınız, tebrikler
seni çok iyi anlıyorum, bazılarıyla ben de bu anlaşamama durumunu yaşıyorum. anlamsız bi anlaşmazlık ve devam edemiyor zaten. hem yalan nedir arkadaşım ya? ilişkide dürüstlük bu kadar önemliyken. yalanı affetmemen çok iyi olmuş boşver. tavır meselesini de tahmin edebiliyorum bu sabah ben de birine tavrı yüzünden yol verdim. iyi yapmışsın kız hiç hak etmemiş seni.uğraşmaktan çok yoruldum, ikimiz de türkçe konuşuyoruz ama nedense birbirimizi anlamıyoruz. dışarı çıktı bu, bir yanlış yapmadığı halde sırf o an uğraşmamak için bana yalan söyledi. ne niyetle olursa olsun yalan mantıklı değil, zira ben kıskanç bir insan da değilim iletişime açığım. tavrını ve yalanı haketmedim, küçük bir yalandı evet ama yarın başka bir mekanda büyürdü o yalan. yolları ayırmak durumunda kaldım
de mi ya? insanın aklına yok yere binbir türlü şey geliyorseni çok iyi anlıyorum, bazılarıyla ben de bu anlaşamama durumunu yaşıyorum. anlamsız bi anlaşmazlık ve devam edemiyor zaten. hem yalan nedir arkadaşım ya? ilişkide dürüstlük bu kadar önemliyken. yalanı affetmemen çok iyi olmuş boşver. tavır meselesini de tahmin edebiliyorum bu sabah ben de birine tavrı yüzünden yol verdim. iyi yapmışsın kız hiç hak etmemiş seni.
ahahahhaha ya aile yadigari bir makinenin çalışması için gerekli olan bir parçayı yıllardır arıyor ve bulamıyor. kendisinin ailesi hayatta değil ve tek anısı bu makinenin içindeki fotoğraflar.
Değer verdiği aile büyükleriyle anılarını kurtarabileceği önemli bir makine, içinden de bir parçayı kendi elindeki makineyi de çalıştırmak için kullanabilir, elindeki makineyi yalnızca bir kez çalıştırıp içindeki bantları alabilirse bu anılara tekrar ulaşabilecek. Eğer bunu yapamazsa makineyi kırmak zorunda kalacak.
Artık üretimi olmayan bir ürün olduğu için temin edilemiyordu. makine artık antika olarak geçiyor, ikinci elden ta oralardan buldum, bakımını yaptırdım, kargoya verdirdim ve adamdan ayrıldımantika olarak geçtiği için de piyasası yüksek azcık canımdan azcık cebimden gitti, ne yapalım artık çok sevdik deriz
uğraşmaktan çok yoruldum, ikimiz de türkçe konuşuyoruz ama nedense birbirimizi anlamıyoruz. dışarı çıktı bu, bir yanlış yapmadığı halde sırf o an uğraşmamak için bana yalan söyledi. ne niyetle olursa olsun yalan mantıklı değil, zira ben kıskanç bir insan da değilim iletişime açığım. tavrını ve yalanı haketmedim, küçük bir yalandı evet ama yarın başka bir mekanda büyürdü o yalan. yolları ayırmak durumunda kaldım
yukarda arkadasa anlattım mesajda hemen size de alıntıladım :)Ayrılık sebebi nedir?
2 günde bitirip iletişim kuramayacak kadar
Merak ettim
valla seni kaybettiği için kafasını duvarlara vursun bu adam.ahahahhaha ya aile yadigari bir makinenin çalışması için gerekli olan bir parçayı yıllardır arıyor ve bulamıyor. kendisinin ailesi hayatta değil ve tek anısı bu makinenin içindeki fotoğraflar.
utanmasam ben vuracağım kafamı sağdan sola beni kaybettiği içinvalla seni kaybettiği için kafasını duvarlara vursun bu adam.
evet değil mi, biraz da bunu duymak istedim açıkçası, teşekkür ediyorumbence hediye çok hoş ve anlamlı. hediyenin onda kalmasını tercih ederdim.
Vovvyukarda arkadasa anlattım mesajda hemen size de alıntıladım :)
ahahahaha ben bu hastalıklı takıntının sorunlarını yıllarca yaşadım, şimdi 25 yasındayım o yıllarıma cehalet dönemi diyorum, allah bir daha yaşatmasın ya tövbe diyorum yani.Vovv
Kkdaki konularda adamlar ailemi sayar seni atarım diyor
Kızlarla chatleşiyor
Ceza olarak yatağı ayırdım iyi yapmış mıyım diye konular açılıyor
Sen ufak bi yalandan dolayı şutlamışsın tüylerim ürperdi
Yine de bence başka sorun yoksa bi süre süründürüp bir daha yapmayacağına inandığında barışma ihtimalin olan bir ilişki. O yüzden asla iletişim kurma sürüm sürüm sürünsün yeni sürümünü yüklesin öyle çıksın karşınabakarsın sana da bi kargo gelir affet beni kargosu
Sizi kaybetmiş.çok doğru, bu tavrı sürdüreceğim
yok ya o da apayrı bir konu. ben hiçbir şey yapmadım inan ama bana çok ayıp edildi. hiç efendiliğimi bozmadım, telefonu kapattım sadece, yanıma geldiğinde de teşekkür ederim her şey için allah yolunu açık etsin konuşmalarımla onun geleceğini dualara sardım
naptınız hediye gittimi tepkisi ne oldu merak ettim :)
Hediye gitti arkadaslar.Son durum nedir merak ettim hediyeniz gitti mi tepkisi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?