eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor

çoook mantıklı, anlaştık

yaaa, doğru söylüyorsun. Allah artık yerinde mutlu etsin
Bu güne iki Tuncel Kurtiz sözü bırakayım yeğen biri senin için biri eski sevgili için ; 1-Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. 2-Seni önceden saçma sapan sevmişler ... Benimkisi ağır geldi tabi…

ahahahah bu ikinciyi alnıma yazdırsam anlar mı kalbimin kırıldığını

ahahahah bu ikinciyi alnıma yazdırsam anlar mı kalbimin kırıldığını
Gönderdiğin hediye kesinlikle ikincinin sözlerinin cisme dönüşmüş hali..ayrılma nedeninizi bilmiyorum inşallah senden kaynaklı bir sebepten değildir de ona kapak olmuştur.

Kız birazcık bekleseydin ya ayrılmak için eski erkek arkadaşımın doğum günü için kanvas tablo yaptıracaktim siparişi verdim sonra anlasamadigimizi farkettim , sipariş iptal edilemez olsaydı ayrilmayacaktim hediye boşa gitmesin kafasindaydim arkadaş kaldık bu defa da ahşap tablo sipariş ettim arkadaşlığımız da bozulunca kendi evimde kullandım zamanlama da benim gibi olun sjdjd

Yaa boşver salla gitsin. Birşey derse benden sana hatıra kalsın dersin.
çok doğru, bu tavrı sürdüreceğim
Gönderdiğin hediye kesinlikle ikincinin sözlerinin cisme dönüşmüş hali..ayrılma nedeninizi bilmiyorum inşallah senden kaynaklı bir sebepten değildir de ona kapak olmuştur.
yok ya o da apayrı bir konu. ben hiçbir şey yapmadım inan ama bana çok ayıp edildi. hiç efendiliğimi bozmadım, telefonu kapattım sadece, yanıma geldiğinde de teşekkür ederim her şey için allah yolunu açık etsin konuşmalarımla onun geleceğini dualara sardım

hahahahahah yemin ederim idolsün ama bekleyemezdim ah ya eski sevgilimle de tatile gitmeden bir gün önce ayrılmıştık, ailesini yollamıştı tatile, check-in maili bana gelmişti. tatile yaptığım alışverişi evde giyip giyip çıkarttım, plaj havlusunu da duşta kullandım

Djdjdn harika ya en azından ailesini yollamış. Başka bir eski sevgilime de bileklik almıştım veremeden ayrıldım benim kaderim böyle yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey varsa uzun süreceği belli olmayan ilişkiye maddi/manevi yatırım yapmamak

Bende ayrılmadan önce çok istediği bir şey almıştım baya da pahalıydı, doğumgünüydü. Ayrıldıktan sonra adres değişikliği yapıp kendime gönderttim . Biliyordu o hediyeyi de aldığımı .ama ona vermedim .öylece duruyor göresim de yok .Haketmiyorlar bunlar hiç bir şeyi

vaovv...
eski sevgilim bana bu kadar anlamlı, ince düşünülmüş ve zekice bir hediye yollasa her şeyi bırakır kapısında yatarım yahu barışmak için. olmadı bize şöyle bir hediye alan sen ne koca yürekli bi kadınsın... hediyeye bak
hiç geri dönüş ihtimali yok mu ya? sevgi öyle hemen bitmez. zeka ve kalp sorunu yoksa bu hediyenin üzerine barışmak için adım atabilir ama sen istemiyorsun galiba. bi hata mı yaptı affedilmeyecek?

ama bunu nasıl söyleyebilirim ki, iletişimi tamamiyle bitirme kararı aldık , şimdi arayıp yaa kusura bakmazsan sana kargo geliyor onu geri yollar mısın diyemeeemmm
yooo cok güzel dersin seni insan zannettim senelerdir aradıgın seyi yolladım ama sen buna layık degilsin lütfen kargomu alma yola cıktıgı icin seni arıyorum geri yolla dersin bu kadar basit

Ayrılığın hediyesi diyip geçin yapacak bir şey yok :)) son bi jest olmuş olsun.

ahahaha ben de birine aldığım özel bir kahveyi kendi tavırları yüzünden ona hediye etmek yerine kendim içtim, hala da içiyorum çatır çatır bir kavanoz kahve, sefam olsun

bir de yapmayı düşündüğüm bişey vardı, kendisi amatör seviyede müzik yapıyor, benim istediğim bir şarkıyı kaydedip whatsapptan atmıştı kaydı. ben de kaydını cd'ye çekeceğimi, dijitalde durmasındansa elle tutulur fiziksel bişeye dönüşmesini istediğimi söylemiştim duygulanmıştı, çok özel bişey bu benim için falan demişti. ama yine tavırlarını gözlemledikçe hak etmediğini düşündüm, 50 liralık boş cd bile almadım kendisi için zamanlamada eğer benim gibi olursanız beş kuruş para bile harcamazsınız

daha dolabımda veremeden sahibinden ayrıldığım için bekleyen iki farklı hediyem var. birinin paketi bile açılmadı, diğerini şık bir kutuya koymuştum. yenilere nasip olacak artık ahahaha

kesinlikle doğru. ben de maşallah yatırım yapacak yer arıyorum

Ben böyle bir hediyeyi geri göndermesini istemezdim ya ayrilsaniz da sonuçta sevmişsiniz. Bir de o kadar emek verip arayıp bulup bakımını yaptırıp göndermissiniz bir işe yarasın. O parayı da zaten gözden çıkarmışsınız alırken. Bırakın mutlu olsun. En fazla size ulaşır teşekkür eder anlam yüklerse de durumu açıklarsiniz ne olacak.

uğraşmaktan çok yoruldum, ikimiz de türkçe konuşuyoruz ama nedense birbirimizi anlamıyoruz. dışarı çıktı bu, bir yanlış yapmadığı halde sırf o an uğraşmamak için bana yalan söyledi. ne niyetle olursa olsun yalan mantıklı değil, zira ben kıskanç bir insan da değilim iletişime açığım. tavrını ve yalanı haketmedim, küçük bir yalandı evet ama yarın başka bir mekanda büyürdü o yalan. yolları ayırmak durumunda kaldım

hahahahah benimki de biliyor olsa ben de vermeyebilirdim gelsin alsın türkiyede bir bende olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…