eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor

İcinde muhakkak fatura olmak zorunda. Faturada siparis tarihi vb vardir.

Her seyi gectim, maddi ve manevi degerli seyi İgdir’da bulmussunuz, hemen kargoya verilmeyecegini bilecek kadar gormus gecirmistir.

Onu da gectim, numarasini engellersiniz, siz dusunecegine o dusunur bu kadin ne yapmaya calisiyor diye.

kaya tuzu lambası diye kendi tahminimi ortaya atıyorum..yün çorap demez herhalde
Bu şehirde 2 yıldır yaşıyorum ne olabilir diye düşünüyorum ama ığdır kayısısından başka bir fikir bulamadım
Iğdır’da ne buldunuz allasen?
80 il bitti bir Iğdır maddi manevi değerli, vay be…
Ben buradan bulabildiğin hediyeyi merak ettim diğer illerde olmayıpta ığdırda bulduğun şey ne ki

ahahahhaha ya aile yadigari bir makinenin çalışması için gerekli olan bir parçayı yıllardır arıyor ve bulamıyor. kendisinin ailesi hayatta değil ve tek anısı bu makinenin içindeki fotoğraflar.

Değer verdiği aile büyükleriyle anılarını kurtarabileceği önemli bir makine, içinden de bir parçayı kendi elindeki makineyi de çalıştırmak için kullanabilir, elindeki makineyi yalnızca bir kez çalıştırıp içindeki bantları alabilirse bu anılara tekrar ulaşabilecek. Eğer bunu yapamazsa makineyi kırmak zorunda kalacak.

Artık üretimi olmayan bir ürün olduğu için temin edilemiyordu. makine artık antika olarak geçiyor, ikinci elden ta oralardan buldum, bakımını yaptırdım, kargoya verdirdim ve adamdan ayrıldım antika olarak geçtiği için de piyasası yüksek azcık canımdan azcık cebimden gitti, ne yapalım artık çok sevdik deriz

Vallaha "kendi kaybetmiş".Hiç hediyenizi geri göndermesini istemeyin..70 yaşına bile gelse ne zaman aile üyeleri ile ilgili bir fotoğtafa baksa sizi hatırlayacak.Hayatı boyunca unutamayacağı bir nokta olmuş onun için

Aaa güzel jestmiş. Artık olan olmuş, olayı jestten iyilik yap denize at timsaline döndür.

Aaa güzel jestmiş. Artık olan olmuş, olayı jestten iyilik yap denize at timsaline döndür.
O kadar uğraşmışsınız ama böyle bir hediyeye nasıl teşekkür ederdi merak ettim doğrusu
teşekkür etmezse evine gizlice girip ürünü kaçırmam yok mu peki

Bir umut tekrar sizinle konuşmak isteyecektir ama siz kararlıysanız ayrılık konusunda istediği kadar konuşmak istesin.
Bana da öyle bir hediye gelmişti ayrılık sonrası ve önceden gönderdim demişti ben iş yerinde değilken alınmış kargo.İade etmiştim.
Anlattığınız gibi manevi bir amaca hizmet eden bir parçaya sanırım iade etmez ama ücretini göndermeyi teklif edebilir

iade de edemez kabul etmiyor satıcı, ücreti göndermek isteyebilir evet mantıklı onu da ben kabul edemem gözden çıkartmıştım artık. yukarda bir üyemiz hayatı boyunca hatırlayacağı bir hediye olmuş demiş, böyle düşünüp hayırlısı olsun demek mantıklı sanırım doğru
doğru söylüyorsunuz. içimi rahatlatayım artık

teşekkür etmezse evine gizlice girip ürünü kaçırmam yok mu peki
Kuzum adamın aile geçmişine bile sızmışsın resmen..bırak teşekkür etmesin ..bırak şimdi senin ona verdiğin değeri görmesin..adam 60 yaşına geldiğinde bile senin adını o zamanki arama motorlarında /sosyal medyada aratıyor olacak.

E ticaret yapan birisi olarak söylüyorum siz o ürünü aldığınız kişi ile konuşup adres değişikliği isteyebilirsiniz. O da çalıştığı kargo şubesi ile görüşüp kargoyu sizin adresinize yönlendirebilir.

yaaa, doğru söylüyorsun. Allah artık yerinde mutlu etsin

adam çok bunaldı sipariş süresince. şimdi geçti artık ben verdim kargoya dedi kestirip attı telefonları açmıyor

adam çok bunaldı sipariş süresince. şimdi geçti artık ben verdim kargoya dedi kestirip attı telefonları açmıyor
Anladım, yapmak istese kargo şubesinin diğer şubeye bir mail atmasına bakar iş. Ürün teslim edilse de salak değilse barkodun üzerinde tarih yazar. Bana bunu göndermişsin gibi konuşma yaparsa da evet ayrılmadan önceydi güle güle kullan diyip geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…