eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor

cezamibu

ufukta normal diye bir şey görünmüyor.
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
517
1.821
313
GÜNCELLEME

Arkadaşlar hediye gitti. Kendisi epey duygulanmış olacak ki bunu bahane olarak kullanıp bana mesaj attı ve mesaj ' ya tamirinde bana yardımcı olur musun?' gibi bir şeydi. Bu konuşmayı eminim ki sürdürecekti, zira biz ayrılalı daha hepi topu 10 gün olmuştu, 10 günde sevgi mi biterdi, zaten hediyeyi görünce eminim çok fena olmuştu, ben bu kızı nasıl kaybederim diye dövünmüştü falan diye düşünüyordum, derken,

Akşamına yanında başka bir kızla gördüm hayvan herifi biz erkeklere bir günde küsmedik.

Arkadaslar merhaba.

Hiiiç uzatmadan direkt konuya gireceğim. Erkek arkadasımla iki gün önce ayrıldık iki gündür de beni yokluyor ama ümit yok. Gayet medeni bir ayrılık konuşmasıyla bitirdim. Ayrılmadan önce aylardır çok aradığı bir türlü bulamadığı, maddi manevi değerli bir eşyayı taa ığdırdan bulmuştum, sürpriz yapmak için de işyerine kargolatmıştım.

Hoşuma gitmeyen bir hareketinin üstüne çıkan tartışma sebebiyle ayrıldık simdi ama ben siparişi iptal edemiyorum çünkü artık yola çıktı. Dün ikimizin de çok yakın arkadası olan birine durumu açıkladım, kargo geldiğinde şaşırmasın ayrılmadan önce göndermiştim dedim, tamam ben mutlaka iletirim merak etme falan yaptı.

Ama içim hala huzursuz. Sizce ne denli garip olacak yeni gönderdiğimi düşünmesi gibi bir endişem yok açıkçası ama yine de içim hiç rahat değil. Aynı durum başınıza gelse ne hissederdiniz onu merak ettiğim için konuyu açtım.

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yani bu kadar yana döne aradığı bir şeyse akli karışır tabi
Teşekkür ederse şey de kusura bakma birazcık pahalıydi da o iptal de edemedim işte ..
Artık anlar herhalde
hahahah ay yemin ediyorum halim itten beter ama halime gülmekten karnıma ağrılar girdi

Ben buradan bulabildiğin hediyeyi merak ettim diğer illerde olmayıpta ığdırda bulduğun şey ne ki

Kargo uzerinde gonderi tarihi vardir ve herhangi bir engeli yoksa ayrilik oncesi gonderildigini anlar.
en büyük sıkıntımız da bu işte, ben siparişi vereli üç gün oluyor, siparişi iadeyi de kabul etmiyor adam özel yaptırdığım yerleri olduğu için, ve dün kargonuz teslim alınmıştır mesajı geldi

halbuki adama söylemiştim abi kargoya vermedim de bana en azından adresi değiştireyim diye, verdim dedi bana. vermemiş olsaydı en azından adresi değiştirirdik. adam zaten sipariş hazırlanana kadar da o kadar bunaldı ki artık telefonlarımı açmıyor. tarih dünün tarihi olarak mı görünecek Allah bilsin

Kargo şirketi ise asla ve asla telefonumu açmıyor

Parama yazık oldu diye düşünürüm ne hissedicem

Abartılı yaklaşmayın bence. Durumu arkadaşınıza izah etmişsiniz zaten. Eski arkadaşınız da bittiğine inanıyorsa geri çevirir aksi taktirde teşekkürü bahane edebilir.Çok net bir şekilde durumu izah edip kısa kesersiniz oldu bitti :) çok kafaya takmalık bi mevzu değil

şimdi bu kargo işyerine gidiyor, kargo ücreti falan ödendi, kargo firması gelip güvenliğe bırakacak ve gidecek. sonra kişi işten çıkarken güvenlik kargon da geldi deyip kargosunu teslim edecek
Tamam ortak arkadaş önden konuşsun, cezamibu sana önceden bir kargo göndermiş ancak artık sana ait değilmiş kargo. Paketi açmadan geri almak istiyor bana verir misin kargo geldiğinde diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…