ama bunu nasıl söyleyebilirim ki, iletişimi tamamiyle bitirme kararı aldık , şimdi arayıp yaa kusura bakmazsan sana kargo geliyor onu geri yollar mısın diyemeeemmmKabul etmesin kargoyu iadeye gider
Ortak arkadaşiniza şöyle isterse kargoyu kabul etmesin iadeye gitsin deama bunu nasıl söyleyebilirim ki, iletişimi tamamiyle bitirme kararı aldık , şimdi arayıp yaa kusura bakmazsan sana kargo geliyor onu geri yollar mısın diyemeeemmm
Ortak arkadaşınız halletsin işteama bunu nasıl söyleyebilirim ki, iletişimi tamamiyle bitirme kararı aldık , şimdi arayıp yaa kusura bakmazsan sana kargo geliyor onu geri yollar mısın diyemeeemmm
hahahah, kargoyu açıp bir anda ben bu kızı nasıl kaybettim diye ağlamaya başlıyormuşKargoyu geri iste
Ay çok kötü durum ama yapacak birşey yok . Yanlış anlayacağını sanmam . Belki durumlar düzelir
Ortak arkadaşiniza şöyle isterse kargoyu kabul etmesin iadeye gitsin de
şimdi bu kargo işyerine gidiyor, kargo ücreti falan ödendi, kargo firması gelip güvenliğe bırakacak ve gidecek. sonra kişi işten çıkarken güvenlik kargon da geldi deyip kargosunu teslim edecekOrtak arkadaşınız halletsin işte
Yani bu kadar yana döne aradığı bir şeyse akli karışır tabihahahah, kargoyu açıp bir anda ben bu kızı nasıl kaybettim diye ağlamaya başlıyormuş
Güvenliğe söylesin kabul etmesinşimdi bu kargo işyerine gidiyor, kargo ücreti falan ödendi, kargo firması gelip güvenliğe bırakacak ve gidecek. burdan sonra nasıl bir süreç izlemeli? bilmediğim için soruyorum
hahahah ay yemin ediyorum halim itten beter ama halime gülmekten karnıma ağrılar girdiYani bu kadar yana döne aradığı bir şeyse akli karışır tabi
Teşekkür ederse şey de kusura bakma birazcık pahalıydi da o iptal de edemedim işte ..
Artık anlar herhalde
Ben buradan bulabildiğin hediyeyi merak ettimArkadaslar merhaba.
Hiiiç uzatmadan direkt konuya gireceğim. Erkek arkadasımla iki gün önce ayrıldık iki gündür de beni yokluyor ama ümit yok. Gayet medeni bir ayrılık konuşmasıyla bitirdim. Ayrılmadan önce aylardır çok aradığı bir türlü bulamadığı, maddi manevi değerli bir eşyayı taa ığdırdan bulmuştum, sürpriz yapmak için de işyerine kargolatmıştım.
Hoşuma gitmeyen bir hareketinin üstüne çıkan tartışma sebebiyle ayrıldık simdi ama ben siparişi iptal edemiyorum çünkü artık yola çıktı. Dün ikimizin de çok yakın arkadası olan birine durumu açıkladım, kargo geldiğinde şaşırmasın ayrılmadan önce göndermiştim dedim, tamam ben mutlaka iletirim merak etme falan yaptı.
Ama içim hala huzursuz. Sizce ne denli garip olacakyeni gönderdiğimi düşünmesi gibi bir endişem yok açıkçası ama yine de içim hiç rahat değil. Aynı durum başınıza gelse ne hissederdiniz onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Teşekkür ederim
kaya tuzu lambası diye kendi tahminimi ortaya atıyorum..yün çorap demez herhaldeBen buradan bulabildiğin hediyeyi merak ettimdiğer illerde olmayıpta ığdırda bulduğun şey ne ki
en büyük sıkıntımız da bu işte, ben siparişi vereli üç gün oluyor, siparişi iadeyi de kabul etmiyor adam özel yaptırdığım yerleri olduğu için, ve dün kargonuz teslim alınmıştır mesajı geldiKargo uzerinde gonderi tarihi vardir ve herhangi bir engeli yoksa ayrilik oncesi gonderildigini anlar.
Parama yazık oldu diye düşünürüm ne hissedicemArkadaslar merhaba.
Hiiiç uzatmadan direkt konuya gireceğim. Erkek arkadasımla iki gün önce ayrıldık iki gündür de beni yokluyor ama ümit yok. Gayet medeni bir ayrılık konuşmasıyla bitirdim. Ayrılmadan önce aylardır çok aradığı bir türlü bulamadığı, maddi manevi değerli bir eşyayı taa ığdırdan bulmuştum, sürpriz yapmak için de işyerine kargolatmıştım.
Hoşuma gitmeyen bir hareketinin üstüne çıkan tartışma sebebiyle ayrıldık simdi ama ben siparişi iptal edemiyorum çünkü artık yola çıktı. Dün ikimizin de çok yakın arkadası olan birine durumu açıkladım, kargo geldiğinde şaşırmasın ayrılmadan önce göndermiştim dedim, tamam ben mutlaka iletirim merak etme falan yaptı.
Ama içim hala huzursuz. Sizce ne denli garip olacakyeni gönderdiğimi düşünmesi gibi bir endişem yok açıkçası ama yine de içim hiç rahat değil. Aynı durum başınıza gelse ne hissederdiniz onu merak ettiğim için konuyu açtım.
Teşekkür ederim
Tamam ortak arkadaş önden konuşsun, cezamibu sana önceden bir kargo göndermiş ancak artık sana ait değilmiş kargo. Paketi açmadan geri almak istiyor bana verir misin kargo geldiğinde diyecek.şimdi bu kargo işyerine gidiyor, kargo ücreti falan ödendi, kargo firması gelip güvenliğe bırakacak ve gidecek. sonra kişi işten çıkarken güvenlik kargon da geldi deyip kargosunu teslim edecek
kaya tuzu lambası diye kendi tahminimi ortaya atıyorum..yün çorap demez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?