- 24 Ekim 2019
- 733
- 1.538
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinize değer vermemişsiniz.Nasıl yani neden haketmişim
Yok bende cok uzgunum bilmemne diye tatava yapiyolar herseyin sorumlusu onlar hatayi yapan o sanki sen dunyayi basina yikmissin cikista adamdan ozur dileyecek kivama geliyosun oyle tiplerNeden öyle düşündünüz balık Burcu nasıl ki
Yine harika tespitlerin var..her kelimesi nde hayatımdan birşeyler bulduğum. ..Fazla fedakarlığın fazla vefasızlık getirdiği bir konu daha.
ONUN için yaptıklarınıza, rıza gösterdiklerinize bakınca size yapılanı hak etmiş gibi oluyorsunuz.
Çünkü siz kendiniz için yapmak istediğiniz her şeyden "onun için" vazgeçince.... o da kendini çok önemsiyor. Sonrasında dayatmalar , sıkmalar artıyor. Önü alınmaz hale geliyor.
Bu gidiş fazla fedakarlık yapan insanın tek bir şeyi kabul etmediği yerde "sen nankörsün"e varıyor. Ve orda bosanma ya da ayrılık gerçekleşiyor.
Kuvvetle muhtemel ki ilk karısından da bu sebeple ayrıldı.
Orta-doğu coğrafyasının kadını boşanmamak icin şiddete ve ihanete göz yumuyor. Ve buna rağmen boşanmayı hak edebilmiş bir erkek beni korkutur.
Buna önyargı diye alıntı yapacak arkadaşlar. Alıntı yapmasın. Çünkü bu önyargı değil. Tespittir. Ve istisnalari daima vardir.
Ya ne kadar içten yazmışsınız ki burdan hissettim. Geçmiş nasip böyleymiş ama neden öyle davrandınız kiiBenzer bir olay da bende oldu. Arkadaşım işletmek için bir numara verdi. Tabii çocuğum o zamanlar. Kendimi hiç göstermeden 7 ay konuştuk. Tesadüf aynı kaldırımdan bile tlfnda birbirimize konuşurken yanımızdan geçtik. Benim ergen bunalımlarımı yıkıp buluşmaya ikna etti. Çok sevdik birbirimizi. Tabi o o zamanlar unıv. Okuyordu. Ben senin aksine bile isteye kavga çıkartıyordum. Beni birkaç saat görmek için karda kışta okuduğu şehirden 8 saate gelip gecenin dördünde dizine kadar karın içinde pencereden görüp giderdi. O 8 saatlik yoldan gelirdide bazen ben pencereye bile çıkmazdım Tabi çok şeyler yaşadık acı tatlı. Sonuç olarak iş işten geçtikten sonra ben ona çok yalvardım. Onun herzaman bana dediklerini söyledim. " kıyma bize" tabi o istemedi. Oysaki her dafasında peşimden koşan oldu. Şimdi düşünmüyorum da keşke daha çok sevdiğimi söyleseydim. Bana hep beni ne kadar sevdiğini söylesene derdi yalvarır yakarır bir iki güzel şey söylerdim. Cahillik işte. 17 yaş yaram oldu bende. İlk öpücüğüm, anneme ilk yalan söyleyişim. Hala daha görsem Elim ayağıma dolanır. Asla konuşmadık. Hiçbir şekilde. Sadece bir kere bana arkadaşımla haber yolladı. Beni görünce lütfen yüzünü asmasın diye. Hep düşünürüm hangimizin sevgisi daha gerçekti diye, yıllar sonra bile içimi hem acıtan hemde mutlu eden insan. İlk yalvarışım. Niye bilöiyorum ama anlatmak istedim. Umarım ilerde sende gülümseyerek hatırlarsın. Çünkü hiçbir kadın kolay kolay grurunu çiğnemez. Ben dibine kadar yaşadım aşkımı. Acımı da aşkıma yaraşır büyüklükte yaşadım. 1 yıl boyunca hiçbir arkadaşım "nasılsın" sorusunu soramadı. Yolda, okulda hemen ağlamaya başlardım. Özlemden burnumun direği sızlardı. Hep bana seslenişi kulağımda " şekerli bişey" derdi
Hala seni sevip sevmedigini dusunuyorsan sen de kafanda bitirmemissin. O da sana sayfalar dolu yazxi ise o da oyle. Kafasinda bitiren hic birsey yazmaz.Aslında ben de ona anlam veremedim. Benim de sana hakkım helal olsun, ben de teşekkür ederim demek varken bile isteye üstelik sinirle de değil sakince bunları yazması zoruma gitti. Beni hiç sevmemiş sanırım. Seven insan böyle yapamaz