- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann erkek bu biz gibi soguk sicak mi dusunecekler.Bosver sende ne yapiolarsa yapsinlar.Zaten kader kismet evlilik seninde kaderin seni bir yerlerde bekliodurBilemiyorum ama dönerse yazık bence ona da. Ben dönmezdim şahsen. Ha bi kere soğuyan adam tekrar ısınabiliyorsa o da ilginçmiş
Ağır tabi ben de yaşadım tam olarak öyle kurmadı o cümleyi ama ben aldım o mesajı zaten.Kızlar allah aşkına. Sizin üzüldüğünüz, ağladığınız, yine de güzel anılarımız geçti ya, affettim ben onu dediğiniz anda adamın ‘bıktım senden çok rahatım oh’ tarzı mesajı nasıl ağır olmaz. Ben mi çok duygusalım anlamadım yahu. Ayıp bence gayet
Kızlar allah aşkına. Sizin üzüldüğünüz, ağladığınız, yine de güzel anılarımız geçti ya, affettim ben onu dediğiniz anda adamın ‘bıktım senden çok rahatım oh’ tarzı mesajı nasıl ağır olmaz. Ben mi çok duygusalım anlamadım yahu. Ayıp bence gayet
Aslında ben de ona anlam veremedim. Benim de sana hakkım helal olsun, ben de teşekkür ederim demek varken bile isteye üstelik sinirle de değil sakince bunları yazması zoruma gitti. Beni hiç sevmemiş sanırım. Seven insan böyle yapamazYa sanirim ben yapamiyorum, cok mutsuzum gibi birsey bekliyordunuz, rahatladim tarzi mesaj gelince sasirdiniz. Zaten cok saglikli bir iliski degilmis. Su yazdiklarinizdan oyle anlasiliyor. Aslinda bitmesi iki taraf icin de hayirli olmus.
Uzulmeyin. Adamin sizi suclamalarina da takilmayin. Bitisler hep kotu oluyor malesef. Kadinlar guzel bitsin diye dusunurken erkekler bu isi beceremiyor galiba. Yani bosanmalar da oyle. Epey cirkinlesebiliyorlar ayriliklarda. Sayfalar dolusu yazdigina gore epey hazmedememis ayriligi. Cunku kisa nir hoscakal yeterdi aslinda.
Yaşım küçük olsa keşke yemin ederim o zaman içim yanmaz.
Ben 28, o 33.
İlk defa aşık olmuştum sanırım ondan bu hareketlerim
Tabi canım.. çevremde de başı dik, giderse gider modunda bir insan olarak bilinirim o yüzden şok oldu arkadaşlarım da böyle yaptığım için. Ben bile anlamadım zaten nasıl yaptığımı o da ayrı mesele. Adam ben bıkmışım zaten rahatım oh derken, ben ağlamaktan gözlerim şiş halde arkadaşlarım tarafından hava alayım diye dışarı çıkarılıyordum. İnsan saf olmasınYapma gözünü seveyim 28 yaşında kadınsın ya...eminim arkadaşın anlatsa şu olanları bin kere akıl vermiştin ayrıl, bitir, evlenme, yalvarma diye.
Sonra ne oldu döndü mü geriAğır tabi ben de yaşadım tam olarak öyle kurmadı o cümleyi ama ben aldım o mesajı zaten.
Hayır hep ben gittim haklı da haksız da olsam ben gittim ben yalvardım gitme diye. Sonuç şu an ayrıyız ve kendimi tutuyorum tutmaya çalışıyorum. Çünkü gözünde değerim kalmadığını hissediyorum saygı bitmiş.Sonra ne oldu döndü mü geri
Neden eski eşine dönmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor .Cidden isterim pişman olmasını. Ne yalan söyleyim. Ama barışmak için değil, bazı şeyleri anlasın diye. Ama çokta sanmıyorum allah bilir eski eşine dönmeyi düşünüyordur
Neden öyle düşündünüz balık Burcu nasıl kiKesin balik burcu
Nasıl yani neden haketmişimKızmayın ama hak etmişsiniz.
Adam böyle davranıp da bu mesajı yazarak size sizden daha fazla değer vermiş.
Şuan canım yandığı için sadece.Neden eski eşine dönmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor .
Onun yerinde bekar birisi olsaydı ve eski sevgilisine donmek için beni terk etti dermiydiniz