• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

olay çözümlendiği için bir anlamı kalmadı belki ama ben de başında ex arkadaşınızın bildiğini düşünmüştüm. durup dururken sohbeti erkek arkadaşa getirmesi, özellikle ismini zikretmesi, siz sormadan fotoğraf atması ve erkek arkadaş mevzusu konuşulduktan sonra sohbetin amacına ulaşmış gibi konuşmanın bitmesi nedeniyle bu yönde düşündüm. ikinci sohbette de daha 1 aylık sevgiliyi tanıştırmak istemesi anlamsız, hergün görüştüğünüz bir dostunuz olsa neyse. bir de ben kendimi düşündüm, bilmiyor olsam nasıl yani o burak bu burak mııığğğ diye sormadan önce bir şok yaşardım, cevap veremezdim, diyecek birşey yok çünkü, erkek arkadaşımı arardım hemen, ona teyit ettirirdim ve beni böyle bir durumun içine soktuğu için çok sinirlenirdim. ilişkiyi sorgulardım kesinlikle, tabi durumu biraz hazmettikten sonra size astoria şimdi burakla konuştum benim gerçekten haberim yoktu diyebilirdim. ama özür dilemezdim ya, bilmiyorsam özür dileyecek bir durumum da olmazdı ki. kız sanırım çat çat hazırlıklı bir şekilde cevap vermiş size. ama amaçları neydi düşünmek bile istemiyorum.

Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Anam ben bu saflıkla bu dünyada iyi yaşıyorum he. Hala haberi yoktur niye yapsın yazıyodum. Adiler tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tam birbirlerine göreler. Bence erkek arkadaşına anlatma, hatırladığım kadarıyla bu eski hastaneyi bastığında sana ayrıntı falan verip seni üzmek istememişti, sen de ona anlatma gereksiz bilgi, senin için önemli olduğunu falan düşünmesin, bu konuda da kendini falan karşılaştırıyordu hem, unut gitsin bence. Sıkı takipçinmişim hee. :KK48:

Sana tek diyeceğim şu; eski arkadaşın Burak denen şahsın aklının hala sende olduğunu, seni hala sevdiğini düşünüyor ve sizi yüzyüze getirmek istiyor ya da senin Burak'ı aramanı hesap sormanı, Burak'ın sana sert çıkıp başkasını sevdiğini söylemesini istiyor. Sonuç tamamen kıskançlık ve hırs. Eğer durum böyle değilse, ben mesleği bırakırım.

Sana tek diyeceğim şu; eski arkadaşın Burak denen şahsın aklının hala sende olduğunu, seni hala sevdiğini düşünüyor ve sizi yüzyüze getirmek istiyor ya da senin Burak'ı aramanı hesap sormanı, Burak'ın sana sert çıkıp başkasını sevdiğini söylemesini istiyor. Sonuç tamamen kıskançlık ve hırs. Eğer durum böyle değilse, ben mesleği bırakırım.
Teshis cok mantikli, meslek ne merak ettim. ;)

Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.

Canım daha bu ne ki insanlarla alakalı? Yani hayatta neler neler var. Yaşın kaç bilmiyorum ama güzelim beterin beteri var. Böyle çirkefler az bile kalır. Çocuk o kızı kullanıyor çok belli , sana ulaşıp , sana bunları söyletmek amaçlı, seni üzmek amaçlı kullanıyor. Kız da maşa olmuş hemen ... ya ilgiye hasret , ya çok çirkin ya da ruhsal problemli bir kız bu, normal bir kıskançlık vakası değil. Geçmiş olsun şimdiden. Düşünmemeye kendini üzmemeye çalış ..sevgiline de anlatma bence, aklın mı var vs der. Konu açmak bile gereksiz.

Astoria içimde çok derin bir duygu, bu iki kişinin aslında bir ilişki içinde olmadığını, hala eski erkek arkadaşının seni yoklama cabalari oldugunu soyluyor. Cunku bu kizin kosa koşa sana bu ilişkinin bilgisini vermesi, senin Burak'ın değerini bilmediğini, halbuki onun senin için fedakarlıklar yapmış olduğunu söylemesi çok çok saçma. Mutlu bir ilişki sessizce yaşanır, etrafa çamur sıçratarak degil..

Öff bu ne ya..Kimseye güvenmeyelim,herkese şüpheyle mi yaklasalim yani.Şu adilerin yaptiklarina bak hele.
Bence erkek arkadasiniza hic acmayin konuyu.Önemsiyormus gibi olur.Ne halleri varsa görsün onlar da.

İki aptal size nispet yapmak için bir araya gelmiş.
İlişki değil işbirliği bu.
Ama komik :)

Siz de gülün geçin.

Anam ben bu saflıkla bu dünyada iyi yaşıyorum he. Hala haberi yoktur niye yapsın yazıyodum. Adiler tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tam birbirlerine göreler. Bence erkek arkadaşına anlatma, hatırladığım kadarıyla bu eski hastaneyi bastığında sana ayrıntı falan verip seni üzmek istememişti, sen de ona anlatma gereksiz bilgi, senin için önemli olduğunu falan düşünmesin, bu konuda da kendini falan karşılaştırıyordu hem, unut gitsin bence. Sıkı takipçinmişim hee. :KK48:

Hahahaha doğru hatırlıyorsunuz, etkilendim. Çok tatlısınız, teşekkürler deneyeceğim. :)

Meslek kesin insan sarraflığının ve gözlemciliğin hat safhada olması gereken bir meslek. Avukat mısınız ya da psikolog? :) Burak'la iki cihan bir araya gelse yüz yüze gelmem artık lanet gitsin.

Astoria içimde çok derin bir duygu, bu iki kişinin aslında bir ilişki içinde olmadığını, hala eski erkek arkadaşının seni yoklama cabalari oldugunu soyluyor. Cunku bu kizin kosa koşa sana bu ilişkinin bilgisini vermesi, senin Burak'ın değerini bilmediğini, halbuki onun senin için fedakarlıklar yapmış olduğunu söylemesi çok çok saçma. Mutlu bir ilişki sessizce yaşanır, etrafa çamur sıçratarak degil..

Yani tabi canım, ben mutluysam niye şimdi gidip sevgilimin eski sevgilisini arayıp "Baaak biz çok mutluyuzzz" diyeyim ki saçmalık.

İki aptal size nispet yapmak için bir araya gelmiş.
İlişki değil işbirliği bu.
Ama komik :)

Siz de gülün geçin.

Keşke ben de gülebilsem ama hayal kırıklığım büyük. Aynı odayı paylaştığım, birlikte uyuduğum insan yahu. Kardeşim "İyi ki aynı odada seni boğmamış abla" falan diyor.

Erkek arkadaşına söyleme ama o kıza şunu de: nasıl bir ilişkiyse hala beni konuşuyosunuz. Neyse al onu tepe tepe kullan ben yeni sevgilimle mutluyum sende benimle uğraşmak yerine git sevgilinle gül eğlen aktivite falan yap rahat bırak beni de

Burak x ark. Senin ark. Tanıyor olabilir mi el altından sana yürüyor sanki saf ark. Kullanıyor sanki

çok iyi yapmuşsın yakın arkadaşinizi hayatindan çikartmakla...
boşver sen yeni sevgilinle musmutlu ol...
arkadaşiniz bilerek burakla çikmiş. sana nispet etmiş... mutluymuş... kısa sürede ayrılırlar daha 1 ay olmuş:D boşver ne yaparlarsa yapsın.

Yazık ya, dünyada ne kadar kompleksli, hastalıklı ve mutsuz insan var. İkisi de sizi bulmuş. Yani ne yaşarlarsa yaşasınlar onları ilgilendirir de, size bu kadar sardıklarına göre, zaten mutlu bir ilişkileri yok ve olmayacak da. Nispet yapmak için bu kadar saçmalamış diyeceğim ama o bile mantıklı değil. Neyin nispeti? Siz hayatınızda mutlusunuz, sevgiliniz var, zaten o karaktersiz insanla birlikte olmak gibi bir arzunuz yok... Ben olsam utanırım bu ilişkiden, zira adamın karaktersizliğini sizden bol bol dinlemiş.

Burak insanları çok kolay manipüle edebilir, burada çoğu kişiye de yazmışımdır eski konularımda. Kavga ederdik eskiden, hemen arkadaşlarımı, kardeşimi falan arar kavgamızı anlatır, ağlardı. Hatta derim buraya konu açsa benden bahsetse hepiniz Burak'a hak verirsiniz öyle bir manipülasyoncudur. Ama beni tanıyan, vaktimizin çoğunu zamanında beraber geçirdiğim arkadaşımı manipüle edebilmesi beni çok üzdü. Hala kendi düşünceleri olmadığına inanmak istiyorum.

Belliydi böyle olacağı boşver kendi pisliklerinde boğulsunlar burakmıdır nedir hala aklı sende kızda bunu biliyor kendisiyle seni kıskandırmak için birlikte olduğuna dair çok ciddi şüpheleri var kendi başını yesin bu tarz insanlar hakettikleri sonu mutlaka görürler zavallılık çok kötü bişey ve sevgiline de asla anlatma bu olayları ne gerek var huzur bozmaya zaman herşeyin ilacı bir süre sonra hatırlamıycaksın bile unut gitsin

Bu kadar üst üste yazmasından kıllandım çünkü, zira normalde bu kadar üst üste konuşan biri değiliz. Ne zaman bu sevgili olayını açıkladı, buluşalım/görüşelim muhabbetleri arttı birden.

Anlamadım, zaten bir kere aradı açmadım sonra daha da aramadı.

astoriacım merhaba... senin eski arkadaşınla birlikte olması evet çook yanlış ama beni esas enterese eden şu ki: bu bir zihniyet o....pusu

özdemir asafın bir şiiri var, fahişelik o....puluk değildir, yalancılık da jurnalcilik de o....puluktur der. bu aşağılık eski dostunda da o...puluğun önde gideni varmış. böylesi bir o....pu için kendini üzme, kendini üzmeye zerre değmez canım benım

Kirli tencere yuvarlanmış
Kirli kapağını bulmuş.
Gül geç.
Boşver.
İster mutlu olsunlar ister ayrıldınlar.
Onlar sana inat evlenir de.
Evlensinler. Hatta arkadaşın bundan zevk alır çünkü o kafesledi Burak’ı.
Burak paha biçilmez ya.
Burak dünyada tek ya.

İnsan üzülüyor arkadaştınız diye.
Bunu neden yaptı diyorsun?
Ben naptım?
Boşver.
Kıskanmış.
Burak kirli bir tabak şu anda. Nasıl kirlendiğini biliyor. Şu anda burak onu manüple etse bile yasayarak senin haklılığını görecek.
O kirli tabaga temiz yemek koyup nasıl yiyecek? Yiyemeyecek. En fazla 4 ay veriyorum bu ilişkiye.
Sen asaletinden ödün verme. Birsey yazma. Bahsetme. Arkadaslarından laf taşınmasına izin verme.
Ölü taklidi yap.

Back