- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
olay çözümlendiği için bir anlamı kalmadı belki ama ben de başında ex arkadaşınızın bildiğini düşünmüştüm. durup dururken sohbeti erkek arkadaşa getirmesi, özellikle ismini zikretmesi, siz sormadan fotoğraf atması ve erkek arkadaş mevzusu konuşulduktan sonra sohbetin amacına ulaşmış gibi konuşmanın bitmesi nedeniyle bu yönde düşündüm. ikinci sohbette de daha 1 aylık sevgiliyi tanıştırmak istemesi anlamsız, hergün görüştüğünüz bir dostunuz olsa neyse. bir de ben kendimi düşündüm, bilmiyor olsam nasıl yani o burak bu burak mııığğğ diye sormadan önce bir şok yaşardım, cevap veremezdim, diyecek birşey yok çünkü, erkek arkadaşımı arardım hemen, ona teyit ettirirdim ve beni böyle bir durumun içine soktuğu için çok sinirlenirdim. ilişkiyi sorgulardım kesinlikle, tabi durumu biraz hazmettikten sonra size astoria şimdi burakla konuştum benim gerçekten haberim yoktu diyebilirdim. ama özür dilemezdim ya, bilmiyorsam özür dileyecek bir durumum da olmazdı ki. kız sanırım çat çat hazırlıklı bir şekilde cevap vermiş size. ama amaçları neydi düşünmek bile istemiyorum.