• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Ya bir şey de yapmadım ki ben bu kıza, yıllardır görüşürüz muhabbet ederiz. Vallahi hayal kırıklığımı gizleyemiyorum, insan neden bu kadar kötü olur?

Deseydim keşke ama diyemedim bilmiyorum.
Bu kız bilerek yazmış sana
Yani o kadar sinsi ki yolunu bile yapmış
Yarin oburgun "astoria canim arkadasim ben bilmiyordum astoriamm bilseydim sana yazar miydim hi? Bilmiyordum kotu niyetli olsam 3 aylikken sana demezdim fotoğraf bile atmazdim astoria:( " diyecek

Hatta senin eski sevgilin 'astoria da seni sevmezdi,çok kıskanırdı biz sevgili olduk daha çok kıskanır' tarzi kızı doldurmus bile olabilir. Cunku kız canini yakma umuduyla direkt olaya girmiş. Hic masum değil. Eskinin senin ustunden hoş olmayan muhabbetler yapıp sana kılıç kuşatması bence olabiliritesi yüksek bir ihtimal

Vuu tam yılan. Muhatap olmamaya çalış bence. Aklınca safa bilmiyormuşa yatacak. Engelleme ama geçiştir. Böyle böyle hayatındaki yılanı çiyanı ayiklayacaksin işte. Yalnız iyi mikroplarmis. Fakat bayağı mikroplarmis.

Çok üzüldüm, yıllarca dert ortaklığı yaptık. Bir insan bunu niye yapar, motivasyonunu hala çözemedim.

Siz bu arkadasiniza sevgilinizden bahsettiniz ama tanistirmasiniz. Fotografinizi gonderdiniz mi yada sosyal medyada sık sık foto paylaştınız mı? Ya ne bilim ben çok samimi olmadıgım arkadaşımın sevgilisinin yüzünü geçtim adını dahi hatırlamam. Bana bilerek yapmış gibi gelmedi.

İnşallah bilerek yapmamıştır. Yani ben sosyal medya hesaplarımı kapatalı çok oldu, eski sevgilimin vardı. O paylaşım yapıyordu fotoğraf falan.

Biliyor ve resmen ayak yapmış senin öyle düşünmen için.
Ben olsam açıkça yüzüne vururdum,sonrası vereceği cevaba bağlı,Allah ne verdiyse :KK67:

Ben yapamadım maalesef, yapı olarak da kavgacı bir insan olamadım hiçbir zaman. Ayrıca "Kıskandı" diye düşünmeleri en son isteyeceğim şey, keza zaten bir ilişkim var. Şimdiki erkek arkadaşım duyarsa o da üzülür.

Öncelikle o burak o buraksa bile size ne bitmiş gitmiş ilişkiniz eğer öyleyse mutluluklar dileyeceğinize kıza sana hiç yakıştıramadım böyle bi şey diyip arkadaşlığınızı sonlandırın hepsi bu. konu açacak dertlenecrk bir durum yok yani ortada. Bence arkadaşınız bilerek yapmıyor ama benim ki tahmin. Bunun doğrusunu ancak siz bilirsiniz arkadaşınızı tanıyan sizsiniz.

Çok üzüldüm, yıllarca dert ortaklığı yaptık. Bir insan bunu niye yapar, motivasyonunu hala çözemedim.

İnşallah bilerek yapmamıştır. Yani ben sosyal medya hesaplarımı kapatalı çok oldu, eski sevgilimin vardı. O paylaşım yapıyordu fotoğraf falan.

Ben yapamadım maalesef, yapı olarak da kavgacı bir insan olamadım hiçbir zaman. Ayrıca "Kıskandı" diye düşünmeleri en son isteyeceğim şey, keza zaten bir ilişkim var. Şimdiki erkek arkadaşım duyarsa o da üzülür.
Aslında en iyisini yapmışsın ben empati yaptım fevrice hareket ederdim kesin sonra da pişman olurdum. Zaten baştan tepki vermeyince sonradan vermek olmaz,bundan sonra sallamamak en iyisi. Hiç duygunun kalmadığını görmüş olurlar...

Yani ben olsam direkt sorardim. Kiz bu benim burakti, artik seninki olmus:) gibisinden. O zaman piskince cevap verirse anlardin zaten. Ben olsam samimi bi arkadasimin eski flortuyle olmak istemezdim sahsen

Yani öyle polemiğe girmek de istemedim, sanki iki kadın bir adam falan tarzı olabilirdi. Eski sevgilim umrumda değil, arkadaşımın böyle yapmasına çok üzüldüm inşallah bile isteye böyle bir pişkinlik yapmamıştır.

Bilmiyor olabilir.
Mesela benim aklımda simalar kalmaz..sadece resimde gördüğüm birini hatirlamayabilirim..

Dilerim bilmiyordur ama bunu nasıl anlayabilirim, anlamak zor. Bilmediğini düşünerek de yüzüne vurmak istemedim keza.

Yani cidden hiç bilmiyor olma ihtimali de var,ama kurduğu cümle sanki biliyor da gıcıklık ediyor gibi,anlamadım.Bir daha buna benzer şeyler yazarsa siz de eski sevgilinizle yaşadığınız bir şeyi yazsanıza mesela,''aa benimleyken de böyleydi'' vs diye.O zaman çıkar ne olduğu bence.Biliyorsa bozuntuya vermez,bilmiyorsa da ne demek bu falan diye sorar zaten.
Yani bilemedim belki ben iyi niyetliyim ama arkadaşınız durduğu yerde neden böyle bir kötülük yapsın ki o_O

Hahaha "Takıldığın yer olursa bana sor şekerim" yazayım. :)

Ne tatli kizsin sen ya konularini takip ediyorum türk film tadinda:))
Konuya gelirsek bos veeer gitsin ne yaparlarsa yapsinlar dis kapinin dis mandali ikiside görüsmek yüz yüze bakmak zorunda olmadigin tipler ve dedigin gibi engelleme havaya girmesinler kademe kademe uzaklas gitsin hatta telefonunu degistirdiginde numarasi bile silinmis olsun eski arkadasinin:)
Hiç keyfini bozmaya degmez...

Ay teşekkür ederim, bir de bana sorun hiç film izliyor gibi değil ehehe. Yüz yüze bakmak zorunda değilim elbette ama işte ben biraz duygusal bakıyorum sanırım, zamanında o kadar dert ortaklığı yaptık, aynı odayı paylaştık. Başka şehre gitti, görüşmeye devam ettik. Ne bileyim ya, hayal kırıklığına uğradım sanırım.

Eğer bu olaylardan önce kız arkadaşınız da başka size itici gelen davranışlarda olduysa ilişkinizi yavaş yavaş kesin hiç bişey söylemeden aşama aşama. Bir anda yaparsanız sezebilir.

Yok başka bir davranışı olmadı. Dediğim gibi çok iyi anlaşıyorduk, neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedim.

yeni sevgilim eski sevgilimle çift olarak görüşecek kadar geniş bir insan değil. Tabi bazılarına normal gelebişir bu konya ovası genişliğinde insanlar var. deyin anlar bence o.

Keşke o kadar hazır cevap olabilsem :)

Ya bir şey de yapmadım ki ben bu kıza, yıllardır görüşürüz muhabbet ederiz. Vallahi hayal kırıklığımı gizleyemiyorum, insan neden bu kadar kötü olur?
Asıl soru şu olmalı: Bir insan neden bu kadar geri zekalı olur?

O zaman arkadaşınızın sevgilinizin kim oldugunu bilmesine imkan yok ki,yanlıs mıyım. Fotograf göndermemişsiniz, sosyal medyadan paylaşımınız yok. Hadi whatsapp profile koydunuz, hatırlaması için sizi çok sıkı stalklaması lazım. Bir kadın olarak en son yapacagım sey sevgilimin eski sevgilisiyle iletişime geçmektir. Yani ben bilerek sizinle iletişime geçmesinin amacını anlayamadıgım için ihtimal vermiyorum. Bence kotu bir tesadüf olmuş.

Bu kız bilerek yazmış sana
Yani o kadar sinsi ki yolunu bile yapmış
Yarin oburgun "astoria canim arkadasim ben bilmiyordum astoriamm bilseydim sana yazar miydim hi? Bilmiyordum kotu niyetli olsam 3 aylikken sana demezdim fotoğraf bile atmazdim astoria:KK43: " diyecek

Hatta senin eski sevgilin 'astoria da seni sevmezdi,çok kıskanırdı biz sevgili olduk daha çok kıskanır' tarzi kızı doldurmus bile olabilir. Cunku kız canini yakma umuduyla direkt olaya girmiş. Hic masum değil. Eskinin senin ustunden hoş olmayan muhabbetler yapıp sana kılıç kuşatması bence olabiliritesi yüksek bir ihtimal

Olabilir, eski sevgilim "Ben adamı ayrılırken tanırım" şarkısının bizzat kanlı canlı örneğiydi zira.

Öncelikle o burak o buraksa bile size ne bitmiş gitmiş ilişkiniz eğer öyleyse mutluluklar dileyeceğinize kıza sana hiç yakıştıramadım böyle bi şey diyip arkadaşlığınızı sonlandırın hepsi bu. konu açacak dertlenecrk bir durum yok yani ortada. Bence arkadaşınız bilerek yapmıyor ama benim ki tahmin. Bunun doğrusunu ancak siz bilirsiniz arkadaşınızı tanıyan sizsiniz.

Burak umrumda değil ki, isterse evlensin. Ben yakın arkadaşımın bile isteye böyle bir şey yapma ihtimaline üzüldüm. Umarım bilerek yapmıyordur.

Bence bilmiyor ya. Mesela benim aklımda yüzyüze görsem bile simalar yüz şekli neyse adı kalmaz. Dikkat etmem yani. Belki de onun içinde öyledir.

Dilerim öyledir, bilerek yapması beni çok üzer zira.

Bile bile değildir yahu.
Hadi senin ex ten beklenir de, arkadaşını tanımıyormuş o da.
Ama sosyal medyadaortak arkadaş va de mi görünmüyor acaba?
Aman erkek mi kalmadı anlamıyorum ki...

Ahh Astoria canım neden söylemedin o anda? Keşke direkt söyleseydin lafını. Çünkü biliyor da olsa bilmiyor da olsa bu saatten sonra zaten görüşmeyeceğiniz ortada artık. Biliyor ya da bilmiyor konusuna gelince de adının Burak olduğunu hatırlayan, yüzünü de mesleğini de az buçuk hatırlıyordur sonuçta, bilmemesi mümkün görünmüyor yaa! Bu şekilde bilmiyor ayağına girerek bu işten sıyrılmasına izin verme.. Hani gelip dürüstçe söylese anlayacağım da insanı aptal yerine koymak da ne demek oluyor!

Keşke deseydiniz sen benimle dalga mı geçiyorsun yoksa cidden bilgin yok mu diye. Yani bundan sonra hangi sonuç olursa olsun eskisi gibi olamazsınız ama en azından niyetini öğrenmiş olurdunuz. Peki eski sevgiliniz bu kızın sizin arkadaşınız olduğunu biliyor muydu yüz yüze gelmeselerde

O zaman arkadaşınızın sevgilinizin kim oldugunu bilmesine imkan yok ki,yanlıs mıyım. Fotograf göndermemişsiniz, sosyal medyadan paylaşımınız yok. Hadi whatsapp profile koydunuz, hatırlaması için sizi çok sıkı stalklaması lazım. Bir kadın olarak en son yapacagım sey sevgilimin eski sevgilisiyle iletişime geçmektir. Yani ben bilerek sizinle iletişime geçmesinin amacını anlayamadıgım için ihtimal vermiyorum. Bence kotu bir tesadüf olmuş.

Sosyal medya paylaşımım yok ama Whatsapp profilde duruyordu, yani bence yine de bakar insan ben görüşmesem bile bir arkadaşımın 4 yıllık sevgilisine göz aşinalığım olur ne bileyim. Stalkladı demiyorum elbette ama isim bir, bizzat tanışmasa bile görmüş olması ihtimali yüksek zira benim profil fotoğrafım 4 senedir hep Burak'la oldu. Ben bakıyorum bazen arkadaşlarımın Whatsapp profil fotoğraflarına. Bile isteye iletişime geçmişler gibi durmuyor, aynı yerde çalışmaya başlamışlar o tesadüf olabilir ama şu an eski sevgilim olduğumu bilip nispet yapma niyetiyle yazdıysa ona üzüldüm. Yoksa Burak'ın yeni ilişkisi umrumda değil, dilerse evlenebilir de.

Bence bilmiyor yani ismini biliyordur ama profil fotosunu aklinda tutamayabilir. Bilse bu kadar gevrek gevrek yazmaz. En azından senin eski burak derdi bu kadar yazmışken

Söylemediniz mi eski sevgilimle hem cikiyosun hem ne yüzle bana söylüyorsun diye.
Arkadaş gerçekten arkadaş değilmiş demek .

Bir de seninki de Burak tı demi ne tesadüf lafını öyle durup dururkrn mi dedi yoksa eskilerin lafı açılmış mıydı. Sonuçta bitmiş bir ilişki insan hatırlatmak istemez oyle lönk diye seninki de Buraktı dediyse art niyet var gibi

Bile bile değildir yahu.
Hadi senin ex ten beklenir de, arkadaşını tanımıyormuş o da.
Ama sosyal medyadaortak arkadaş va de mi görünmüyor acaba?
Aman erkek mi kalmadı anlamıyorum ki...

Anlamadım ki, ya inşallah bilerek değildir. İnanın bilerek olması beni çok yaralar.

Ahh Astoria canım neden söylemedin o anda? Keşke direkt söyleseydin lafını. Çünkü biliyor da olsa bilmiyor da olsa bu saatten sonra zaten görüşmeyeceğiniz ortada artık. Biliyor ya da bilmiyor konusuna gelince de adının Burak olduğunu hatırlayan, yüzünü de mesleğini de az buçuk hatırlıyordur sonuçta, bilmemesi mümkün görünmüyor yaa! Bu şekilde bilmiyor ayağına girerek bu işten sıyrılmasına izin verme.. Hani gelip dürüstçe söylese anlayacağım da insanı aptal yerine koymak da ne demek oluyor!

Keşke bilmiyor olsa tesadüf olsa da... Yani ne bileyim, gelip de bak seninki de Burak benimki de ehehe bak bu da fotosu falan yapması çok garibime gitti pek iyi niyet sezemedim ve üzüldüm. Dilerim yeni ilişkisi var diye bir hevesle bana yazmıştır, Burak'ı bilmiyordur.

Keşke deseydiniz sen benimle dalga mı geçiyorsun yoksa cidden bilgin yok mu diye. Yani bundan sonra hangi sonuç olursa olsun eskisi gibi olamazsınız ama en azından niyetini öğrenmiş olurdunuz. Peki eski sevgiliniz bu kızın sizin arkadaşınız olduğunu biliyor muydu yüz yüze gelmeselerde

Deseydim keşke. Biliyordu tabi ki, bahsederdim. Arkadaşlarımın hepsinin isimlerini vs bilir.

Bence bilmiyor yani ismini biliyordur ama profil fotosunu aklinda tutamayabilir. Bilse bu kadar gevrek gevrek yazmaz. En azından senin eski burak derdi bu kadar yazmışken

Valla hiç bilemedim inanın, dilerim değildir. Öyle olması beni çok üzer.

Söylemediniz mi eski sevgilimle hem cikiyosun hem ne yüzle bana söylüyorsun diye.
Arkadaş gerçekten arkadaş değilmiş demek .

Yok diyemedim, yani hem o an bi fotoğrafa bakıp şok geçirdim hem kızın bilmeme ihtimalini düşündüm hem de "Ayy Astoria hemen kıskandı bak" gibi bir polemiğe dahil olmak istemedim. Belki de yanlış yapmışımdır.

Bir de seninki de Burak tı demi ne tesadüf lafını öyle durup dururkrn mi dedi yoksa eskilerin lafı açılmış mıydı. Sonuçta bitmiş bir ilişki insan hatırlatmak istemez oyle lönk diye seninki de Buraktı dediyse art niyet var gibi

Yok canım eskilerin lafı açılmadı, kendisi söyledi zaten yeni ilişki mevzusunu tak diye o açtı. Benim ilişkim yeni başladığında profil fotoğrafı değiştirmiştim, gelip yazıp mutluluklar dilemişti. Şimdi de kendi ilişkisinden bahsetmek için yazdı. Öyle işte.

Back