- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
=)
hayır yani sanalda nasıl yırtıcak ben de meraktayım
yazık hanımefendı olmak zor zanaat =)
herkes beceremez dıye boşa dememişler
sen boşver onu sakin ol arkadaş
nişanlısını eski kocasıyla aldatıyor demi şimdi bu ??
Yuhhh.....Bu arada eski konuna baktım da. 5 yıllık evliymişsin başka biriyle birlikte olmuşsun hamile kalmışsın çocuk eşindenmiş gibi davranıp eşini kandırmaya kalkmışsın. Bu ne oluyooo ?
Allah doğru yolu göstersin başka da dencek bişey yokYuhhh.....
Kaç kocan var senin kızbiz bir tane bulamıyoruz hem nişanlı hem evli hem evli koca bırakmıyorsunuz
kahkaha attımm
oooooo.konu sahibi sorunlu bir tip sanırım...Bu arada eski konuna baktım da. 5 yıllık evliymişsin başka biriyle birlikte olmuşsun hamile kalmışsın çocuk eşindenmiş gibi davranıp eşini kandırmaya kalkmışsın. Bu ne oluyooo ?
Ama doğru değil mi kuzum,evlenmiş eşini çocuğu olmuyor diye başka adamla aldatmış, sonra jet hızı ile boşanmış, sonra nişanlanmış sonra ondan ayrılmış başka birisi ile nişanlanmış, sonra ondan ayrılmış eskisine dönmüş. Ben daha bir tane bulamadım.
arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
Herkese söyle hatta yazılı bi kanıtın varsa polise git ne bu ya.Hiç olmadı nişanlın olacak kişiye söyle en azından seni daha çok korusun kollasın.eskisiyle görücü usulü mu oldu nişanlılık.bir de iş yerinden neden ayrıldınız anlamadım Orayı..arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
Yaptığı yanlış ama özgecan gibi mi olmak istiyorsun ne demektir ya.aa daha neler artık.tam yorum yapıyordum bu yazıyı gördüm.birde nişanlıylen mi buluşmuş eski sevgilisyle ben mi yanlış anladım