eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

=)
hayır yani sanalda nasıl yırtıcak ben de meraktayım
yazık hanımefendı olmak zor zanaat =)
herkes beceremez dıye boşa dememişler
sen boşver onu sakin ol arkadaş

Hem de ne zor :)
Ben sakinim merak etme.
Bu işler klavye delikanlılığına bakmıyor.

Konu sahibi üyelik değiştirmekten bir hal oldu bu arada.

Kız ne ara boşandın sonra sevgili buldun 5 yıllık evliydin? Onu geçtim sevgili buldun nişanlandın eski sevgilin kimdi de tekrar nişan attın eskisine döndün? Eşinden değil de ona kakalamaya çalıştığın bebeğe ne oldu? Ne yapıyorsun sen yaa :))

doğru diyosun tabiki canım ama çok güzel dile getirmişsin ben olayı tam algılayamadım zaten. gerçek mi değil mi onu da algılayamadım yorumları okuyup gülüyorum ama olay gerçekse hatun çok hızlı. 8-9 ayda bildiğin bi dolu ekşın yaşamış. dizileri eleştiriyordum bi insanın hayatında bu kadar olay olmaz ki diye hatun dizileri geçmiş.

Konu sahibi sen inanıyormusun bu yazdıklarına

Herkese söyle hatta yazılı bi kanıtın varsa polise git ne bu ya.Hiç olmadı nişanlın olacak kişiye söyle en azından seni daha çok korusun kollasın.eskisiyle görücü usulü mu oldu nişanlılık.bir de iş yerinden neden ayrıldınız anlamadım Orayı..

Ne çeşit bir hasta ruha sahipsiniz bir meleğin adını bile kullanıyorsunuz Allah ıslah etsin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…