eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

bana ait eski sevgilim yani aşık olduğum adamla buluştuk.... buluşunca illa sevişmek mi lazım sizin lugatınızda konuştuk sadece daha sonra ona tekrar aşık oldugumu hissedince nişanlımdan ayrıldım yani aldatma yokk!!!!!

Bir koca, bir nişanlı, bir sevgili...
Benim kafa karıştı bu çok bilinmeyenli senaryoda.

Simdi son sevgili daha once hamile kaldigin adam mi?
Yoksa aldatilan nisanli mi daha once hamile kalinan adam?
Bu arada ex kocadan haber var mi?
Olay orgusundeki toplam erkek sayisi 4 mu 3 mu 5 mi?
Sunlara birer isim verseydin x y z q gibi
Devrelerim yandi :confused:

hahahhahahaa aaayyy cok güldüm aksam aksam ya. Konuya gelecek olursak, vallahi konuyu anlamadim !!!!:KK70::KK70::KK70:
Simdi canim benim muhakkak polise git ve tehdit edildigini söyle, gerisinide anlamadim zaten, önemli olan adam korksun yani öyle tehdit etmek kimsenin hakki degil. Bundan sonrada hayatina ceki düzen ver ve mutlu olmaya bak.

Arkadaşım sen kendinden kork eski sevgiliden değil. Bu kafa sendeyken sana senden fazla hiç kimse zarar veremez.
Duracağın yeri bil lütfen. Herkes salak sen akıllı değilsin.

ben cidden anlamıyorum uburadaki bayanlardaki önyargıları.... bu kadar mı önyargılısınız??? söylüyeyim çocuğa kürtaj yaptırdım o şekilde boşandık. kocamı aldattığım kişiylede nişanlandık çünkü seviyordum sonra soğudum. bu mu yargıladığınız şeyler allah aşkına insanlıktan çıkmışsınız bende derdimi anlatıyorum.... yazıkalr olsun bayanlar....

Kocanı aldatıp sonra nişanlanıp sonra da hevesini alıp soğuyup ayrıldığın, ayrılmadan önce kendini bir güzel sağlama alıp ötekiyle anlaştığın adamdan da soğumayacağın ne malum?
Valla ben yazarken düğüm oldum nasıl başa çıkıyorsun bravo.

İnsanlıktan çıkmışsınız derken sen mi bizden daha insansın?
Senin gözün çok kara zaten adam psikopat olsa kaç yazar? Onun da hakkından gelirsin sen.

Peşpese açılan konulara kazenin bakması lazım artık. Yine biyerlerden saldırı mı vardır nedir?

arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......

ya şu kızın ismini pis ağzınıza alıyosunuz ya tükenin artık ya cahil yaratıklar

arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
Bu hikayenin özgecan ile yakından uzaktan alakası yok madem çok rahatsızsın savcılığa gidersin :KK52:

Biri ağzımızı yırtıyordu yırtabildi mi onu merak ettim ben :KK14:

Yazık. Hayatımda ilk kez bir konuya inanmadım, genelde balıklama atlarım bunu ben bile yemedim cicim :KK24:

Hayır bir de tam olarak konu feykse komik değil gerçekse hiç komik değil durumu, ilişkinizden resmen kim kiminle nerede oyunu çıkar, net.

Biri ağzımızı yırtıyordu yırtabildi mi onu merak ettim ben :KK14:

Yazık. Hayatımda ilk kez bir konuya inanmadım, genelde balıklama atlarım bunu ben bile yemedim cicim :KK24:

Hayır bir de tam olarak konu feykse komik değil gerçekse hiç komik değil durumu, ilişkinizden resmen kim kiminle nerede oyunu çıkar, net.

Benim ağzımı yırtıyordu da sıkar o birazcık :KK14:

X