- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
Bu arada eski konuna baktım da. 5 yıllık evliymişsin başka biriyle birlikte olmuşsun hamile kalmışsın çocuk eşindenmiş gibi davranıp eşini kandırmaya kalkmışsın. Bu ne oluyooo ?
arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
Bu arada eski konuna baktım da. 5 yıllık evliymişsin başka biriyle birlikte olmuşsun hamile kalmışsın çocuk eşindenmiş gibi davranıp eşini kandırmaya kalkmışsın. Bu ne oluyooo ?
Bizi kocası gibi saf sandı kandırmaya çalışıyorHadi yaa. Ben de ciddi ciddi yorum yapıyorum
Hadi yaa. Ben de ciddi ciddi yorum yapıyorum
yok canım ya başka konuların da başka şeyler anlatmış
kapanır diye sandık ama hala duruyor kızlar çıkardı eski konuları ve nickleri
Baska işleri güçleri yok burda milletle dalga geçiyorlar. Tek eğlenceleri buysa yazık valla.
Ben kib.ledim konuyu kapanır herhalde
canım benim dün akşam dan beri konu kibleniyor...yani arkadaşlar kibledik dediler
burda nişanlıyım eski nişanlım falan demiş eski konusnda 5 yıllık evliyiz demiş
bilmem ki hangi kafayla böyleler anlamıyorum
:))) Konu bence fake değil o yüzden kapanmadı. Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Biz tepki veririz diye olayları olduğu gibi anlatmadı. Konu fake olsa çoktan kapanırdı.Şeytan diyor ki ara polisi tehdit edilen biri varmış korkusundan şikayet edemiyormus. Internetten paylaşım yapmis de ifade vermeyle ugrassin.
:))) Konu bence fake değil o yüzden kapanmadı. Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Biz tepki veririz diye olayları olduğu gibi anlatmadı. Konu fake olsa çoktan kapanırdı.
:))) Konu bence fake değil o yüzden kapanmadı. Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Biz tepki veririz diye olayları olduğu gibi anlatmadı. Konu fake olsa çoktan kapanırdı.
Konu sahte değilse bilemem tabii.
O zaman verdiğim akıl geçerli :) ailene haber ver ve korktuğunu belli etme