eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

durun durun kızmayın hemen, önceki dizinin devamı bu adı da 'bigkiyimin 50 tonu '

Hemen ailene söyle. Bir de o psikopata korktuğunu sakın belli etme.

Kiz seni benim eski kocaya postalayim cok iyi anlasirsiniz vallahi senin gibileri cok sever o gecinip gidersiniz istersen eski sevgilisiylede irtibata gec o sana yol gosterir gecinip gidersiniz iste bunlarin soyu ne zmn tukenecek ya lanet olsun ! Bu ne lan seda sayani sollamis bu ay hic gulesim yoktu

Son düzenleme:
yok canım ya başka konuların da başka şeyler anlatmış

kapanır diye sandık ama hala duruyor kızlar çıkardı eski konuları ve nickleri

Baska işleri güçleri yok burda milletle dalga geçiyorlar. Tek eğlenceleri buysa yazık valla.

Ben kib.ledim konuyu kapanır herhalde

Baska işleri güçleri yok burda milletle dalga geçiyorlar. Tek eğlenceleri buysa yazık valla.

Ben kib.ledim konuyu kapanır herhalde

canım benim dün akşam dan beri konu kibleniyor...yani arkadaşlar kibledik dediler

burda nişanlıyım eski nişanlım falan demiş eski konusnda 5 yıllık evliyiz demiş

bilmem ki hangi kafayla böyleler anlamıyorum

Allah Allah konu niye kapanmadi ki o zaman.

Gördüm eski konusunu da... Sosyal hayati yok demekki yazik o da bbu şekilde sanal ortamda eksikliğini kapatıyor demekki. Allah akil fikir versin.

Şeytan diyor ki ara polisi tehdit edilen biri varmış korkusundan şikayet edemiyormus. Internetten paylaşım yapmis de ifade vermeyle ugrassin.

Şeytan diyor ki ara polisi tehdit edilen biri varmış korkusundan şikayet edemiyormus. Internetten paylaşım yapmis de ifade vermeyle ugrassin.
:))) Konu bence fake değil o yüzden kapanmadı. Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Biz tepki veririz diye olayları olduğu gibi anlatmadı. Konu fake olsa çoktan kapanırdı.

:))) Konu bence fake değil o yüzden kapanmadı. Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Biz tepki veririz diye olayları olduğu gibi anlatmadı. Konu fake olsa çoktan kapanırdı.

belkide öyledir.bilemedim neyse fake yada değil biz de yazıp güncellendirmeyelim aksın gitsin aşalara

Konu sahte değilse bilemem tabii.

O zaman verdiğim akıl geçerli :) ailene haber ver ve korktuğunu belli etme

OTE="Tacsiz Prenses, post: 39773769, member: 663297"]Maymunlarda böyledir. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar [/QUOTE]
Demek ki o yüzden maymun iştahlı diye bi deyim varmış

bin defa söyledim binbirinci kez söylüyorum Özgecan adını şu pislik kahrolası iğrenç konularınıza alet etmeyin.
Hiç mi insanlıktan nasibini almadın be hiç mi
Kesin artık şu çenenizi ya
Her b*ka Özgecan gibi deyince noluyo ben anlamıyorum...
Azıcık insaf azıcık !!!!

konu sahibi yazmış ya..
kocasını aldattığı adamla nişanlanmış..sonra da ondan sıkılmış,yeni sevgili bulmş,onunla nişanlanıcakmış..
yani psikopat olup tehdit eden kişi,kocasını aldattığı adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…