Tehdit eden eski sevgili

20 yıllık dostum benzer şeyler yaşadı aracına zarar verdi önce sonra tehditler vs ama o bulaşmak istemiyorum Allah’ından bulsun dedi keşke savcılığa gitseydi diyorum keşke onu ikna edip gitmesinde ısrar etseydim daha fazla da bir şey demek istemiyorum mutlaka savcılığa başvurun ...
Dostunuza ne oldu insallah bir sey olmamistir:KK43::KK14:

Şikayet ettin mi canım
Yok o beni şikayet etti yalan yanlış şeyler uydurmuştu tabi delil olmadığı için kapandı mesele ama çok fena şeyler yaptı silahla kapıya geldi abimlere mesaj çekti kız kardeşiniz benle yattı Die baya çektim ondan Hala da tehdit ediyor bende aileler birbirine girmesin diye ses çıkarmıyorum

Yok o beni şikayet etti yalan yanlış şeyler uydurmuştu tabi delil olmadığı için kapandı mesele ama çok fena şeyler yaptı silahla kapıya geldi abimlere mesaj çekti kız kardeşiniz benle yattı Die baya çektim ondan Hala da tehdit ediyor bende aileler birbirine girmesin diye ses çıkarmıyorum

Ahh nedir bizim bu çektiğimiz ya allah yardımcın olsun seninde canım. Bide şikayet ediyor şaka gibi utanmaz densiz

20 yıllık dostum benzer şeyler yaşadı aracına zarar verdi önce sonra tehditler vs ama o bulaşmak istemiyorum Allah’ından bulsun dedi keşke savcılığa gitseydi diyorum keşke onu ikna edip gitmesinde ısrar etseydim daha fazla da bir şey demek istemiyorum mutlaka savcılığa başvurun ...

Arkadasiniza noldu =/ bence ibretlik bir durum bu anlatirsaniz sevinirim. Tehdit eden yapmaz diye bir sey yok arkadaslar. Gayet de yapiyorlar. Ben de günlerce hastanede yattim bu yuzden. Hafife almayin.

Ya sen şaka mı yapıyorsun?

Ne demek biraz daha bekleyelim? Sevgilin yargıya başvurmanı söylemiş onu da tebrik ediyorum onun seviyesine düşmemiş.

Ailenden çekiniyorsan ne alaka ailene mi bildirecek savcı olayı? Reşitsen bu senin iradenle yapacağın bir işlem.

Böyle ruh hastası insanları şikayet etmiyorsunuz, sonra gelip ortalarda heeyt hööyt diye dolaşıyorlar.

Allah korusun dediği gibi sevgilinin evini bulup zarar verse nasıl kalkacaksın bu vebalin altından?

Ben böyle bir manyakla 5 yıl uğraştım ayrılalı 5 yıl olmuştu evime gelip zile basardı sarhoş haliyle bende senin gibi uzamasın büyümesin diye diye koskoca yıllar geçti gene bir gece gelince artık polisi aradım aldılar ifade mahkeme bitti çok şükür

Birini sikayet edecegimiz zaman nereye basvuruyoruz?
Karakola mi gidecegiz ?
Evet karakola gidiyorsun. Tutanak tutuyorlar ve onunda ifadesini alip savciliga sevk ediyorlar. Savcilik gerek gorurse dava aciyor. Kamu davasi oluyor. Tehdit 6 aydan basliyor 2 yila kadar. Ancak daha once cezasi yoksa hukmun ertelenmesi veriliyor yani 5 hic suc islememesi gerekiyor. Bu 5 yil icinde suc islerde tehditten aldigi ceza tekrar gundeme geliyor.

Arkadasiniza noldu =/ bence ibretlik bir durum bu anlatirsaniz sevinirim. Tehdit eden yapmaz diye bir sey yok arkadaslar. Gayet de yapiyorlar. Ben de günlerce hastanede yattim bu yuzden. Hafife almayin.
Eski erkek arkadaşı olacak pislik günlerce fırsat kollamış takip etmiş ailesinin evde olmadığı bir boşlukta balkondan eve girip saldırmış işin acısı sesleri duyan komşular karı koca kavgasıdır diye düşünüp ilk başta polisi aramamışlar defalarca yardım istemiş oysa ki, çok geç aramışlar polisi evde yakalandı o pislik ama kuzum 5 gün yoğun bakımda dayanabildi kurtulamadı. Size de geçmiş olsun atlatmışsınız.

Eski erkek arkadaşı olacak pislik günlerce fırsat kollamış takip etmiş ailesinin evde olmadığı bir boşlukta balkondan eve girip saldırmış işin acısı sesleri duyan komşular karı koca kavgasıdır diye düşünüp ilk başta polisi aramamışlar defalarca yardım istemiş oysa ki, çok geç aramışlar polisi evde yakalandı o pislik ama kuzum 5 gün yoğun bakımda dayanabildi kurtulamadı. Size de geçmiş olsun atlatmışsınız.

Ne diyim vala aynısını yasadim kostum polisi arayin dedim olur boyle seyler bi sakinles demezler mi. Insanlar dangalak otesi gercekten bu ulkede. Kesildigini gorseler tamam bi dur bakalim daha tam kopmadin diyecekler. Allah belalarini versin yapanin da susanin da.

Allah yardımcınız olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz.ama isterseniz önce savcılığa başvuracağını duyur.belki korkar keser tehtidleri.ama hala devam ettirirse şikayet etmem lazım.allah korusun eğer ciddiyse kendin basedemezsin

ne kadar suratını görmek istemeseniz de gidin şikayetçi olun, bunlar basit şeyler değil. büyük ihtimalle kendince kabadayılık taslıyordur ama ne olur olmaz, allah aşkına şansa bırakılacak iş mi bu? çeksin cezasını geri zekalı.
hem bence görmenize de gerek kalmayabilir, ben zamanında birinden şikayetçi olmuştum, ifade vermeye özellikle ayrı saatlerde çağırıyorlar.

X