- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
bana ait eski sevgilim yani aşık olduğum adamla buluştuk.... buluşunca illa sevişmek mi lazım sizin lugatınızda konuştuk sadece daha sonra ona tekrar aşık oldugumu hissedince nişanlımdan ayrıldım yani aldatma yokk!!!!!
ben cidden anlamıyorum uburadaki bayanlardaki önyargıları.... bu kadar mı önyargılısınız??? söylüyeyim çocuğa kürtaj yaptırdım o şekilde boşandık. kocamı aldattığım kişiylede nişanlandık çünkü seviyordum sonra soğudum. bu mu yargıladığınız şeyler allah aşkına insanlıktan çıkmışsınız bende derdimi anlatıyorum.... yazıkalr olsun bayanlar....
arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
ya şu kızın ismini pis ağzınıza alıyosunuz ya tükenin artık ya cahil yaratıklar
kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık..... ondada pişman oldummmm. kimseden ayrılmadan başkasıyla birlikte olmadım..
Bu hikayenin özgecan ile yakından uzaktan alakası yok madem çok rahatsızsın savcılığa gidersinarkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......
Biri ağzımızı yırtıyordu yırtabildi mi onu merak ettim ben
Yazık. Hayatımda ilk kez bir konuya inanmadım, genelde balıklama atlarım bunu ben bile yemedim cicim
Hayır bir de tam olarak konu feykse komik değil gerçekse hiç komik değil durumu, ilişkinizden resmen kim kiminle nerede oyunu çıkar, net.
Benim ağzımı yırtıyordu da sıkar o birazcık