eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

şaka mısın?

korkma..

git savcılığa şikayet et..

ne demek taciz..

nişanlına da anlat bi hata yaptım ben de..

dürüst olmak gerek..

canından kıymetlisi yok

söylemeyecende ne zaman kadar söylemeyecen canim söyle polisede söyle hala nasıl akıllanmıyor bu erkek milleti ne demek ya özgecan gibi mi olmak istiyorsun hiç durma söyleee

Bir şey anladiysam ne oluyum.
Eski konudaki sevgili, nisanli bu konudaki sevgili,koca aynı kişiler mi?
Noluyor?

Gece gece makaraya bak ya..bana baksana bacım sen bizlerle eğleniyomusun..bişey falan mı ictin sen..hem evlisin 5 yıldır çocuğun olmuyo..sonra adamın birinle 6 ay iliski yasayıp hamile kalıyosun..sonra evliyken sevgilinle nisanlanıyosun..sonra ondan ayrıliyosun eski sevgilinle nisanlanıyosun..eee bu arada eşingil bebek falan nasıllar...afiyettedirler inşallah...bebekte doğmuştur sanırım...özgecanı sahte hikayelerinize alet edipte ebediyetteki hayatında rahatsız etmeyin ayıptır yahu..seni kınıyorum ve kib liyorum..

canım polise bildir aa

inanmış var sayarsak
nisandan bu bu yana bu kadar şeyi nasıl yaşadın yahu

jetgil mübarek evliydin kocan kısırdı bu yüzden elaleme laf söz olmasın diye

annenin baskılarından ötürü başkasından hamile kaldın

daha sonra nişanlandın ondan ayrıldın başkasıyla nişanlandın

o şimdi seni tehdit ediyor öyle mi

çocuğun doğdu mu bu arada babası bu adı geçenlerden hangisi???

özgecanı böyle eğlencelerine meze etme hiç komik olmuyor konu sahibesi

nefret sebebi

Allahın belaları! ÖZgecan gibi mi olmak istiyorsun nedir yeter artık ya kızın da kemikleri sızlamıstır:
CAnım sende ailene bildir. Gerekirse polise.

Arkadaşlar konu sahibi fakeymiş evliyim falan diyede konu açmış yormayın parmakcıklarinizi:)

Arkadaşlar konu sahibi fakeymiş evliyim falan diyede konu açmış yormayın parmakcıklarinizi:)
cidden ya bu kadarda fakelik ortalığa saçılmazki.eski konusuna baktım evliyim esimin cocugu olmuyor baskasından cocuk yaptım falan fıstık demiş.aman artık şaşırmıyorum fakelere alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…