Tehdit eden eski sevgili

Adliyeye gitmeden kurtulamayabilirsin. Benim başıma geldi canım ondan söylüyorum. Ben de senin gibi uğraşmayayım falan diyordum ama en sonunda kendi mecbur etti. Arabayı sürmeye başlayınca ayakklarımla ön camı tepikledim. Çevreden görenler polise haber vermiş. Neyse olay uzun ama sonunda iş adliyeye intikal etti. Şimdi selam bile veremiyo. O tehditler eden adam polisi görünce ödü koptu.
Tavsiyem korkmadan polise suç duyurunda bulunun. Yanınıza yaklaşamıyor.

Araba olayını anlayamadım canım o mu önüne çıktı ?

Bence simdilik bisey yapma, savcilikla filan olay buyuyup tamamen dusmanliga donusmesin.
Sevgilininde dedigi gibi kendine dikkat et, biraz sessizlige burunun, belki eski sevgilin sarhostu ve o yuzden boyle asiri tepki gosterdi. Olayi siz buyutmeyin, biraz bekleyin. Baktiniz hala ayni tepkileri gosteriyor ozaman savciliga gidin tabikide.

Sarhoş olduğunu sanmıyorum evet biraz beklemeyi düşünüyorum ondan sonra duruma göre... inşallah olay büyümez

Arkadaşınıda alıp adliyeye git. İfadenizi alırlar. Sen muhattap olmayacaksın ki onlar karşı tarafı ifade için yazılı olarak çağıracaklar. Sonra sana bir kere daha kağıt gelir tahminimce anlaştınız mı gibisinden

Arkadaşımı bu işin içine hiç sokmak istemiyorum ailemin haberi olsunda istemiyorum bu iş savcılığa giderse sadece onunla ilgilensinler öyle olmaz mı

Lütfen savcışığa başvurun uzaklaştırma kararı aldırın. Canınız insanların duymasından daha önemli. Bir kadını daha kaybetmeyelim. Ciddiye alın böyle tehditleri. Etraf psikopat dolu.

Durumunuz çok zor. Gidip şikayet etseniz sen kimsinde beni şikayet ediyorsun diye daha fazla celallenebilir o tür hayvanlar ve ne yazık ki ülkemizde caydırıcı yasalar yok. Bence kuzenleriniz, arkadaşlarınız engellesin, siz de dışarı yalnız çıkmayın belli bir süre. Şikayet edin ayrıca. Her gün bir değil birden fazla kadın ölüyor memlekette lütfen yalnız çıkmayın sokağa.

Aileme söyleyip panik yaptırmak istemiyorum arkamda olurlar eminim ama benide suçlarlar diye korkuyorum

Saçmalama. Bunu bi at kafandan. Sen onların Cansın. Hem anne baba olarak Tabiki senin yaninda olurlar. Ailenden korkarak yanlış yapıyorsun. Bence biran önce ailene söyle durumu. Yaşandı bitti. Karaktersiz şerefsiz biraz adam olsaydı onu istemeyen bi kadını tehdit etmezdi. Bence aileni al arkana canım.

Bir iki hafta önce bizimde aracımız çalındı karakola gittik tutanak tutuldu ama daha bir şey çıkmadı aklıma bu durumu getirdiniz şimdi o_O
Lütfen beklemeyin gidin şikayette bulunun savcılığa , ailem arkadaşlarım zor durum da kalmasın vs diye düşünmeyin zaten boş konuşuyorsa bir daha adınızı bile anmaya cesaret edemez ama sorunlu bi mahluk sa önlem almak gerekiyor.
Sizi korkutmak germek değil amacım ama pasif davranırsanız ve karşınızda ki söylediklerinde ciddiyse geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir.

Ya sen ne beklemesinden bahsediyorsun? Hemen git şikayette bulun. Ben de sen tarz insanları anlamıyorum duyarsa ne olur diye aileden korkuyorsun ,silah resmi atan manyak tan mi korkmuyorsun?

Yıllar önce bizim semtte kızın eski sevgilisi kızı yeni sevgilisiyle elele görünce o cocugu bıçaklayarak öldürmüş tu. Bir an önce şikayette bulun hemen şimdi.

Herkes şikayet edin yazmış ama gereken ceza verilecek olsa amenna. Ben de aynı sorunu yaşıyorum hem de kaç senedir ve kaç yaşındayım da ama olmuyor işte şikayetler işe yarasa beş dk. durmazdım kesinlikle. Haberlerde de izliyoruz, öldürülen kadınların çoğu zaten şikayetçi olmuşlar ama adalet yetersiz uygulanıyor, yaptırımlar sözde var. İnsan düşünüyor belki bir gün usanacak ve bırakacak ama ya şikayetçi olupta hiç bir sonuç alamazsam, ya yapmayacağı varsa da yaparsa o kinle? Konu sahibi sizin cesaretinizi kırmayayım yalnız ben kendimle alakalı hiç güvenmiyorum adli mercilere artık.

Benim de ba
Merhaba bundan yaklaşık 3 sene önce bir ilişkim oldu 2 sene sürdü, 1 senesi zaten askerde geçti çok görüşemedik sonrada ayrıldık. Şimdi yeni bir ilişkim var mutluyum eski defteri çoktan kapattım. Ama o unutamamış daha öncede ilk ayrıldığımız zamanlar arıyordu sürekli ben ona defalarca söyledim artık seninle olmayacağım arama rahatsız etme... beni çok üzmüştü yıpratmıştı söylediğim ve yaptığım hiçbir şey için pişman değilim ama o beni suçlayarak suçlulul psikolojine sokmaya uğraşıyor. İki gün önce duydum ki bir kaç arkadaşıma ve kuzenlerime mesajlar atmış beni sormuş larenn napıyor evlendi mi falan diye. Arkadaşlarım ve kuzenim cevap vermeden direk bana haber verdiler ne yapalım diye. Kuzenime engelle dedim engelledi. Arkadaşımada dedim ki güzel bir dille anlat artık larenn seninle çoktan o defteri kapattı de hatta nişanlandı de ki bir daha rahatsız etmesin (nişanlanmadım). Arkadaşımda aynen söyledi mesajları bende takip ediyordum.. bu benim nişanlandığımı duyunca delirmiş arkadaşıma ve bana küfürler etmiş onları vurucam demiş, tabanca resimleri atmış. O gün gelecek beklesinler çok delikanlıysa karşıma çıksın o çocuğun adresini ver... dün evlerinin oraya geldim arabayla döndüm durdum falan neler neler demiş. Anneme babama ulaşmaya çalışmış... bana kafayı takmış resmen unutamıyor. ben ilkten takmadım sinir olurum böyle tehditlere karşı bende aynı sinirle tepki veririm. Baktım ki bu ciddi ne yapsam sevgilime söylesem mi dedim sonunda söyledim. Sevgilim ver benim adresimi telimi dedi bende kavga çıksın istemiyorum dedim sevgilim boş lafta sözde biriymiş yapacak olan adam böyle atıp tutmaz sen kendine dikkat et sağına soluna bak yargıya başvur dedi ben hiç olay büyümesin istiyorum onu çoktan hayatımdan çıkardım uğraşmak bile istemiyorum. Sevgilim geçmişimi biliyordu beni kötü karşılamadı allahtan arkamda duruyor kimse bişey yapamaz gelsin bakalım ne oluyor kim kimi vuruyor dedi sonra ben sakinleştirince savcıya suç duyurusunda bulun içeri girsinde aklı başına gelsin yargı bu konuda çok hassas dedi. Ben hiçbir şey yapmak istemiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum çıksın gitsin hayatımdan yaa nefret ediyorum. Bu insan gerçekten iddialı konuşuyor ama yapmaya yeltenir mi ? Yoksa boş laflar mı uğraşmaya değer mi ? Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yaptınız ?
İstanbul
Merhaba bundan yaklaşık 3 sene önce bir ilişkim oldu 2 sene sürdü, 1 senesi zaten askerde geçti çok görüşemedik sonrada ayrıldık. Şimdi yeni bir ilişkim var mutluyum eski defteri çoktan kapattım. Ama o unutamamış daha öncede ilk ayrıldığımız zamanlar arıyordu sürekli ben ona defalarca söyledim artık seninle olmayacağım arama rahatsız etme... beni çok üzmüştü yıpratmıştı söylediğim ve yaptığım hiçbir şey için pişman değilim ama o beni suçlayarak suçlulul psikolojine sokmaya uğraşıyor. İki gün önce duydum ki bir kaç arkadaşıma ve kuzenlerime mesajlar atmış beni sormuş larenn napıyor evlendi mi falan diye. Arkadaşlarım ve kuzenim cevap vermeden direk bana haber verdiler ne yapalım diye. Kuzenime engelle dedim engelledi. Arkadaşımada dedim ki güzel bir dille anlat artık larenn seninle çoktan o defteri kapattı de hatta nişanlandı de ki bir daha rahatsız etmesin (nişanlanmadım). Arkadaşımda aynen söyledi mesajları bende takip ediyordum.. bu benim nişanlandığımı duyunca delirmiş arkadaşıma ve bana küfürler etmiş onları vurucam demiş, tabanca resimleri atmış. O gün gelecek beklesinler çok delikanlıysa karşıma çıksın o çocuğun adresini ver... dün evlerinin oraya geldim arabayla döndüm durdum falan neler neler demiş. Anneme babama ulaşmaya çalışmış... bana kafayı takmış resmen unutamıyor. ben ilkten takmadım sinir olurum böyle tehditlere karşı bende aynı sinirle tepki veririm. Baktım ki bu ciddi ne yapsam sevgilime söylesem mi dedim sonunda söyledim. Sevgilim ver benim adresimi telimi dedi bende kavga çıksın istemiyorum dedim sevgilim boş lafta sözde biriymiş yapacak olan adam böyle atıp tutmaz sen kendine dikkat et sağına soluna bak yargıya başvur dedi ben hiç olay büyümesin istiyorum onu çoktan hayatımdan çıkardım uğraşmak bile istemiyorum. Sevgilim geçmişimi biliyordu beni kötü karşılamadı allahtan arkamda duruyor kimse bişey yapamaz gelsin bakalım ne oluyor kim kimi vuruyor dedi sonra ben sakinleştirince savcıya suç duyurusunda bulun içeri girsinde aklı başına gelsin yargı bu konuda çok hassas dedi. Ben hiçbir şey yapmak istemiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum çıksın gitsin hayatımdan yaa nefret ediyorum. Bu insan gerçekten iddialı konuşuyor ama yapmaya yeltenir mi ? Yoksa boş laflar mı uğraşmaya değer mi ? Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yaptınız ?
Benim de başıma geldi ve hala kurtulmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama nafile:KK43:

Önce ailene anlat.Bu gibi şeyler gizlenmez.Sonrada beraber gidin şikayetçi olun.Erkeklik silah resmi yollamakla,tehditle mi oluyormuş bir anlatsınlar kendisine.

Tehdit suctur. Yargiya gitmelisin. Kuru laf diye bakma bunlara. Bir sey olursa pisman olabilirsin. Savciliktan uzaklastirma iste ki yanina yaklasamasin.

X