eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

daldan dala yani arkadaş.
birini bırakabilmk için ötekini garantilemiş. yazık valla hayırlısını versin Allah herşeyinn

Senin bu adamlara yaptıkların birimizin başına gelse ve buraya konu açıcak olsak hep bir ağızdan "Allah belasını versin, bunlar adam mı, o insan mı, insan müsveddesi, bu erkeklerin alayı aynı, topuna kibrit, erkekler ölsün" e varana kadar sayar da sayarız.Heh işte bunun kız versiyonusunuz hanımefedi (!). TEhdit edildiğinize falan gelemicem dha içim şişti.

Delimisin durman kabahat ilk ailene söyle sonra git polise bildir. Allah muhafaza

Müstehak bi yer de patlayacaktın zaten...

Kesinlikle söyle kesinlikle buyuklerinden başka dostun olmasın . Ilk once ailene ailen eşliğinde nişanlina söyleyin allah yardimcin olsun ve korma sakinleşmaya çalış ailenle paylaşarak çözüm bulunca rahatlarsin zaten.

hemen polise gidin reşitsiniz sonuçta kimse duymadanda halledebilirsiniz. koruma bile talep edbilirsiniz

Daha nisan ayında konu açmışsınız eşiniz çocuğu olmuyor diye eşinizi aldatıp başkasından hamile kalmışsınız onu da eşinize yutturma planları yapmışsınız peki ne oldu o yutturabildiniz mi eşinize, o çocuğun babası ayrıldığın sevgilin miydi çok başka biri miydi. Çocuğa ne oldu?

Zaten senin daha ocak ayında doğum yapmış olman gerekmiyor mu eşini aldattığın kişiden nasıl nişanlandın ayrıca eşinle de ne ara boşandın da nişanlandın da nişan attın da başkasıyla nişan yaptın. Ne olduğun belli değil kusura bakma. Bir de nişanlıyken eski sevgiliyle görüşüyorsun pes ki pes yan bu kadarcık ay içine neler sığdırmışsınız tebrik ediyorum sizi. Bence ağlanacağınıza artık davranışlarınız bir çeki düzen verip. Kocayı biriyle aldatıp ayrılıp sonra bir nişanlı, sonra o nişanlıyı da başkasıyla, sonra onu da başkasıyla derken sonunuz gerçekten kötü olacak mazalllah.

Sende de suç var. Bermuda şeytan üçlüsüne çevirmişsin durumu.
Biriyle ayrılmadan ötekiyle nişanlanmışsın. Nişanlından ayrılmadan diğeriyle birlikte olmuşsun. Kafan mı güzel?

Bu kadar yalanı nasil uyduruyolar anlamiyorum

kimin eli kimin cebinde boşa vakit harcadım valla sende ki hayat cesur ve güzelde yoktu be

Eski konunda evliyim yazıyor. Ne zaman boşandın sevgili yapıp nişanlandın ? Bir de böyle sahte bir konu için Özgecan'ın adını kullanıyorsun, yazıklar olsun sana, senin insanlığına be!

MissPoine canım bi şey soracağım ya konuyla alakası yok ama eskiden herhangi bir üyenin profiline girip açtığı konulara bakabiliyordum şimdi girdiğimde profile açtığı konuları adı altında bir başlık göremiyorum ben, siz nasıl eski konularına bakabiliyorsunuz bu insanların bana da bir söyleyi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…