eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

ben cidden anlamıyorum uburadaki bayanlardaki önyargıları.... bu kadar mı önyargılısınız??? söylüyeyim çocuğa kürtaj yaptırdım o şekilde boşandık. kocamı aldattığım kişiylede nişanlandık çünkü seviyordum sonra soğudum. bu mu yargıladığınız şeyler allah aşkına insanlıktan çıkmışsınız bende derdimi anlatıyorum.... yazıkalr olsun bayanlar....

Eşini aldattın sevgilini aldattın ve biz önyargılıyız?
Hımm oldu o zaman

İnsanlıktan çıkan kim işte orası muamma!

kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık..... ondada pişman oldummmm. kimseden ayrılmadan başkasıyla birlikte olmadım..

kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık.....

Hamileyken mi nişanlandınız? Şu an lohusa olmanız lazım. Ne ara boşandınız, ne ara bir tane buldunuz, sonra aondan ayrılıp 2. buldunuz sonra ondan da ayrılıp ilk bulduğunuza geri döndünüz?

Birini kesin kafaladığınızdan emin olmadan diğerini bırakmazsanız adamın da zoruna gider böyle tehditlerde bulunabilir tabii. Kusura bakmayın biraz argo yazdım ama Tekini tutmadan diğerini bırakmayanlar sinir oluyorum

kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık..... ondada pişman oldummmm. kimseden ayrılmadan başkasıyla birlikte olmadım..
2. üyelik hemen tespit ediliyor haberin olsun

Bu cümle sana ait değil mi?
bana ait eski sevgilim yani aşık olduğum adamla buluştuk.... buluşunca illa sevişmek mi lazım sizin lugatınızda konuştuk sadece daha sonra ona tekrar aşık oldugumu hissedince nişanlımdan ayrıldım yani aldatma yokk!!!!!

Aldatmak sadece sevişmekle mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…