emınım bırcogumuz yasadık bu tarz seylerı bende yasadım
cok agır tehtıt ıle 2 sene mucadele ettım once korktum ya aılem durustlugume ınanmazsa dıye annem cok domınant cok sert bır kadın , babam ınanırda guvenını kırmaktan korktum ve annemın elınden kurtulmam zor olur dıye korktum soylemedım annem bır omur yuzume de vururdu yanı burnumdan getırırdı bılıyorum
bır noktada dayanılmaz hal aldı adam numaramı netde paylastı arkadaslarına paylastı tum arkadasları sapıklık yapmaya calıstı numara degıstırıyorum ama yıne buluyor benı kapıma gelıyor akrabalarımla yan yanayken resımler cekıp gonderıyor bak nerelere ulasıyorum dıye
bende babama soyledım olanı bıtenı anlattım neden korktugumu cekındıgımı neden sakladıgımı da anlattım en fazla dayak yerım ama kurtulurum dedım yanı kı babam bır kere tokat atmıs degıldır bana ama benı dover sanıyorum ben cocukluk ıste
kım numarası adresı soyadı ne okuyormu calısıyormu tum bılgılerını ıstedı
cocugun babası memurmus ben aılesını tanımıyorum babam arastırmıs bulmus
sürdürüldüler
babam geldı benı karsısına cagırdı
bu kadar sıkıntı yasamamın sebebı bu noktaya gelene kadar saklaman ne olursa olsun hıc bırsey saklama bak tum bunlar saklamanın sonucu ve bırdaha rahatsız edemeyecek dedı
ustunden seneleeeeeer gectı 15 sene evlendım cocugum oldu
o adam sosyal medyadan bulmus benı mesaj attı esının kım oldugunu buldum esınle konusup evlılıgını bıtıreyım mı dıye
hemen esımı aradım mesajın ekran resmını gonderdım
ne oldu ne bıttı bılmıyorum bırdaha yazan olmadı
yanı dusunun 15 yıllık takıntı dıle kolay