- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Bence sen bu ilişkiyi unut. Nasıl bir ilişkiyse aile arasında sözlenmenize rağmen 'eski' nişanlın bakire olmadığını bilmiyor.
Bu seni çok samimiyetsiz ve dürüstlükten uzak yapar. Adam seni apaçık bakire sanıyormuş ve bu durum da senin işine gelmiş. Bekareti önemsemiyor bahanesiyle üstünü örtmüşsün. Bakire değilim demek zor ama bunu gizleyerek sözlenmek kolay?
Karşınızdaki kişi bekarete önem versin vermesin, ciddi ilişki içinde olunduğu kişinin daha önce bunu yaşayıp yaşamadığınızı bilmek hakkıdır bence.
Eğer bu dürüstlüğü yapmış olsaydınız o mail de bu kadar koymazdı. Adamın sana bakire misin sorusunu sorarak hanzoluk yapmaması, senin kendisinden önceki cinselliğin tamamen umrunda olmaması anlamına gelmiyor. Bence sn de bunun farkındasın ama dediğim gibi, böylesi işine gelmiş.
Barışsanız bile artık aranızda güven sorunu oluşur, ailelere yansır. Sağlıklı bir yere varmaz. Ufukta kendinize daha dürüst bir ilişki bakın.
zaten eski sevgili de bi umut var ki mesaj atmış
umduğunu bulamayınca da aklı sıra intikam almak istemiş
yazık olan da diğer çocuğa olmuş
sonuçta söylenen o kadar söze rağmen tek kelime etmemiş
başkası olsa bu kadar sakin davranamazdı
Aynen arkadaslar cok dogru tespitler yapmissiniz. Konu sahibi bastan durust olmadigi gibi, olayin uzerinden bir ay gecmis, hala tek kelimelik aciklama yapmamis adama. Bu adami gercekten sevseydiniz siz, dagi yarip ona gider her seyi anlatir, en basindan soylemediginiz icin ozur dilerdiniz. Hayret yani. Eski sevgiliniz benden cocuk aldirdi demis, siz bir aydir onun bile aciklamasini yapmamissiniz. Ne kadar rahatsiniz. Onu kaybetmek istememeniz de sevginizden degil menfaatlerinizden. Ayrica demissiniz ki eski sevgilimle once eski arkadas xiye konustum faceden. Allah askina cinsel birliktelik yasadigi birini kim eski arkadas olarak gorur. Hickimse. Neden konustugunuzu biz bilemeyiz ama burda boyle soylemeniz igrenc olmus. Sakin gidip sozlunuze de, ben eski bir arkadas gibi konustum faceden demeyin sakin. Sizin hzkkinizda cok daha kotu seyler dusunur.