• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin beni öptüğünü söyledim kötü mü yaptım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bu cok dogru benimde aradigim sey belkide bu
saf ask cinsellikten uzak, bir erkege ask'tan bahsettin mi anladigi tek sey cinsellik
:))))
ben kendimden emin olduktan sonra o erkegin ne dusundugu pek ilgimi çekmez, bakir bir erkek arama derdinde degilim ha olsa fena olmaz :))) Şeniz ama olmasada sorun olmaz
yeterki beni öncekilerle karsilastirmasin ve hayatinda ben oldugum sürece sadik kalsin,
onun "bakir" liginden çok benimki önemli, benim durusum, benim düsüncelerim önemlidir!
bu toplumumuzda yok olmamis bir tabu henüz!!
bana sen daha önce biriyle öpüstün mü diye soracak olursa verecegim cevap bellidir, istedigi kadar kurcalasin ötesini... :))) ben rahat olabilmeliyim
(aksi durumumdaki biride rahat olabilir tabiii herkesin rahatlik anlayisindan ne anladigi'dir olay)
:lepi:
aseksüellikten bahsetmisken? asil onlardan kalmismidir çok merak ediyorum :)))

yok zaten aseksüellik tüm dünyada yükselişe geçmiş bir akım
merak etmiş araştırmıştım
ve bu şekilde evlenmiş ve mutlu olan o kadar çok insan var ki..
ne yazıkki bunlar çogunlukla yurtdışında yaşayan insanlar
tabii tr de aseksüelim dersen erkege top musun derler
kıza da evde kalmıs kız kurusu
şahsen tr koşullarında böyle birini bulabileceğimi bilsem
hiç düşünmez aseksüel bir evlilik yapardımboshayallersmile

tskrr ederım baklava ıns herkes kendısıne layık olanı bulsun onnla evlensın tum evlıkler mutlu olsun

yıne aynı seyı yapıyorsunuz frosythia kızlar yoktur dıyordunuz sımdıde erkekler yok dıyorsunuz ustelık bana layık olanın elıne kz elı degmemıs bır erkek oldugunu nasıl bıldınız ben oyle seylere bakmam dedım ya ben kendımı kocama temız gıtmek ıcn saklamıyorum ben kendımı kendıme saklıyorum benım ıcın daha onemlı seyler var o yuzden saklıyorum ve evlenırken kendını bana saklamıs bırını aramayacagım ve boyle bır soruyu bıle sormayı dusunmuyorum karsımdakıne
az önceki mesajimla ima etmek istedigimde buydu zaten...yani bakir bir erkek bulmak imkansiz gibi ..ama en azindan evlendikten sonra deyerini bilen helal süt emmis biri cikar karsiniza...yani bir kiz kendini evleneceyi adama saklasin ..birak öpüsmeyi..eli erkek eline bile deymemis..sonra evleneceyi adam cikiyor karsisina evlendikten sonra onu defalarca aldatiyor..evlendigi kizin adini kirletiyor...allah korusun...hic kimsenin böyle birsey yasamasini istemem..yasamis biri olarak..:Saruboceq:

az önceki mesajimla ima etmek istedigimde buydu zaten...yani bakir bir erkek bulmak imkansiz gibi ..ama en azindan evlendikten sonra deyerini bilen helal süt emmis biri cikar karsiniza...yani bir kiz kendini evleneceyi adama saklasin ..birak öpüsmeyi..eli erkek eline bile deymemis..sonra evleneceyi adam cikiyor karsisina evlendikten sonra onu defalarca aldatiyor..evlendigi kizin adini kirletiyor...allah korusun...hic kimsenin böyle birsey yasamasini istemem..yasamis biri olarak..:Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
demek istediğim buydu
umarım gelen kişi buna değer yani
çünkü idealist yaklaşımlar, insanları beklentiye sürükler
ve bu beklentiler de en ufacık talihsizlikte bile daha büyük hayal kırıklıkları yaratır
o nedenle de dilerim ki böyle bişey yaşamazsınız:1hug:

asıl anlatmak istedıgım şu canım benım kararım benm dusuncem bu
boyle dusunuyorum dıe benım degerım yukselmıyo yanı benı hak edecek bır erkek sızlerıde hak eder
erkeklere sankı odul verıyomusuz gıbı algı olusuyo yanlıs bence bu ben hıç öpüsmemıs bırı olarak öpüsmus kızdan farklı degılım onun dogrusu o benmkı bu
yanı erkeklerın benı haketmesı gerekmıyo öpüsmüs bir kızn eskı sevgılısı belkı benım kocam olacak yanı bellı mı olur
altı cızerek soyluyrum erkeklerın nazarında degerım yukselsın dıe öpüsmemis deılım bu gne kadar
hım ozur dılerım sen soylememıs olabılırsın kızlar konusunu da yanlıs htrladım heralde

asıl anlatmak istedıgım şu canım benım kararım benm dusuncem bu
boyle dusunuyorum dıe benım degerım yukselmıyo yanı benı hak edecek bır erkek sızlerıde hak eder
erkeklere sankı odul verıyomusuz gıbı algı olusuyo yanlıs bence bu ben hıç öpüsmemıs bırı olarak öpüsmus kızdan farklı degılım onun dogrusu o benmkı bu
yanı erkeklerın benı haketmesı gerekmıyo öpüsmüs bir kızn eskı sevgılısı belkı benım kocam olacak yanı bellı mı olur
altı cızerek soyluyrum erkeklerın nazarında degerım yukselsın dıe öpüsmemis deılım bu gne kadar
hım ozur dılerım sen soylememıs olabılırsın kızlar konusunu da yanlıs htrladım heralde

o zaman dilerim ki
bunu olması gereken olarak gören bir erkek değil de
bu gösterdiğin özenin kıymetini bilen
ve kıymet çerçevesinde hakettiğin değeri veren bir erkek çıkar karşına

ins canım tsskr ederım hepimizin kıymetını bılen erkekler cıksın karsımıza
allah utandrmasın hıç bırımızı ins

ben anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum
negerek varki
anlatmayın bence
oan onlar yaşanması gerekti yaşandı bitti

madem memnun lmayacak cevaptan
böyle bir ihtimal var
neden soruyor ki!!!
kendi hatası bu
yani geçer belki ama zamana bağlı herşeyve onun sevgisine tabiki

Bir erkeğin kendisine ve sevgisine güveni ve inancı yoksa böyle olur işte.
Çok sevmekten çıkmaz böyle problemler... bilakis yetersiz ve az sevmekten çıkar.
Gerçek anlamda seven ve sevgisine inancı olan bir erkek bu soruyu sorma gereği bile duymaz.
Biraz ara verelim demiş.. isabet etmiş bana göre.
Geçmişte yaşanmış bir öpücüğü bile hazmedemeyen insanın sevgisinden şüphe duyarım ben.

Geçmişimde erkek arkadaşlarımla neler yaşadığımı merak eden hatta bunu soran adamın bana olan saygısından şüphe ederim ben!
Onu ne ilgilendiriyormuş ki?
Sevmişim öpmüşüm,canım istemiş sevişmişim! Beni ilgilendirir sadece!!!
Nasıl tahammül ediyorsunuz bu erkeklere hiç anlamam!!
"Sana ne" diyemediniz mi?

Bence sorması değil de ısrar etmesi çok saçma. Tamam belki merak etmiş olabilir insanlık hali ama ne biliyim. Benim aşkımın da benden önce bi iki tane çıktığı olmuş ben sadece bunu biliyorum onlar hakkında isimlerini dahi bilmiyorum. ilk çıkmaya başladığımızda sordum bişeyler onların hepsi geçmişte kaldı konuşmaya gerek yok dedi bana da çok mantıklı geldi ondan sonra da hiç bişey sormadım onlarla ilgili iyi ki o da söylememiş geçmiş geçmişte kalmıştır hayatında artık o varsa gerisinin ne önemi var ki??

bir erkek seni geçmişinle değerlendiriyorsa bence o noktada bir sıkıntı vardır söylemede veya söylememede değil.

saçmalamış.

benim sevgilim bile kıskanç olduğu halde asla sormaz eski sevgililerinle ne yaptın ettin diye.

geçmişe takılacak madem çıkmadan her kıza anket doldurtsun,kız geçmişte ne yaşamış sorsun öyle çıksın

Sorması pek saçma gelmedi bana. ınsanlık hali merak etmiş ola bilir tepkiside benim fikrimce normal. Takma kafana sakinleşir eskisi gibi olur. Senin suçun değil onun seni öpmesi sonuçda senin istemin dişında yapmış barışırsınız. Allah mutluklar yetirsin sizede cumlemizede opuyorumnanaktan

insan merak edip sorar herkes soruo ama yani ısrar etmesi benim tuhafıma gitdi açıkcası

ne tuhaf sevgilin varmış öle anadolu çocuğu diyosunda burada bir arkadaş yorum yapmış işte okulunu bitirip emleketine döner ve ordan bi kızla evlenir diye doğru sölemiş anadoluda bu hep böyle oluyor çocuğun istediğiyle evlendirmiyolar

bence send eüstünde durma konuşmazsa da konuşmasın ne bu canım hem zaten sen istememişsinde yani

kimsenin yorumunu okumadan sana tüm saf yorumumu yapıyorum

isterse kocan olsun eski ilişkilerinde neler yaşadığını sormaya hakkı yoktur.
o senin özelindir. ha bazı şeyleri bilmek ister kimdi ne kadar çıktınız vs bunlar ok
ama ne yaşadınız öpüştünüz mü /seviştiniz mi vs gibi soruları asla sorma hakkını bile bulmamaları gerek kendinde...
ben de çok kıskanç bi insanım ama asla eski sevgilinle ne yaşadın diye sormadım, sormam..

ya eski sevgili hikayelerinin konusulması hep rahatsız eder iki tarafı da ve hep kurcalanır maalesef.. bence zamanla kendıne gelecektir. ama sen ayıp birsey yapmamıssınki saklayasın. ne var bunda. sanki opsen seni opmeyecek. yalan soylesen daha mı guzel ??

Back