• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin beni öptüğünü söyledim kötü mü yaptım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öpüşmeen kız az bulunur lafı yada hıç bulunmaz lafı
herkes kendı gıbi bılırmıs baskasını gorusunen mı gelıyor acaba
ne bu sankı opusmeyen kız uzaydan inmıstır senaryosu
öpüsmeyende varrr
öpüsende var
belki yasları kucuk kızlarda okuyo yazdıklarınızı ne bu hıç öpüsmemıs kız mı olurmus artık ölcu sevısmek herkes opusuyo soylemlerı ve sankı öpüsmeyen kızı anormal gosterme cabası
öpüsen öpüsür banane öpüsmeyen nasıl saygı duyuyosa buna
saygı beklıyor unutmayın ve belkı sız bılmıyorsunuz ama opusmeyen hıç sevgılısı olmayan kızlarda var

bu konuda eer gercekten sevgılın daa once boyle seyler yasamamıssa karsısındakınden de bunu beklemek en dogal hakkı ve eer gercekten opusmeyen kızların oldugunu bılıyorsam erkeklerınde olduguna emınm cunku herkes kendı degerlerı cercevesınde yasar ve bence kimseyle öpüsmeyıp beklemek icin yalızca kocana ''temız '' gıtmedkten ote seyler varr!!

"Temiz gitmek" mi?
Kusura bakmayın ama ağzınızdan çıkan lafın ölçüsüne dikkat edin?
En azından kimse öpüşmeyen kız gerizekalı,salak türünden söylemler kullanmadı burada.
Öpüşmek,sevişmek, ya da hiç öpüşmemek,elini bile tutmamak bunlar kimsenin hayatında bir ölçüt olamaz!!!
Bunlar sadece kişisel seçimlerdir.
Kimsenin kimseyi bunlardan dolayı ne sorgulamaya ne de yargılamaya hakkı vardır.
Ayrıca öpüşmek,sarılmak gibi alt yapısı duygusallık barındıran davranışların, yaşanması elbette çok doğaldır.
Kimse bunları yaşadığı için kirli, olamaz,bunu kimse de iddia edemez.
Bunların hiç bir değer yargısıyla uzaktan yakından da ilgisi yoktur.
Dediğim gibi seçimler vardır ama kimse, kendisi onu yaşamamış belki diye kimseden karşısındakinin de onu yaşamamış olmasını bekleyemez!!
Beklemeyi geçtim sorgulamak bile kişinin yaşama alanına bir tecavüzdür!!
O nedenle bırakın lütfen bu düşünceleri 20.yüzyılda kalsın..
Biraz daha medeni düşünmek hiç de zor değil emin olun.

temiz gitmeyı tırnak icnde kullandım klavyedde yazı yazıyoruz mımık yok bıse yok bende trnak kullandım lutfen ne yzıldıgına deıl ne anlatılmak ıstendıgıne bakın
daha acıklayıccı olması için soyle demem gerekırdı sanırdım cunku tırnak ıcnde yazmak pek etkılı olmadı
eer öpüsmeyi tercıh etmedıysem sebebı evlenecegım adama temız gıtmek gıbı bır sacmalık deıl daha onemlı sebepler var ortada demek ıstedım
üstelik bu tur konularda her daım neden tartısma cıkıyor neden temız kırli laflarına bu kadar tepkı var bunu anlamıyorum
kımse ona bırı kırlı dedı dıye pıslenmıs olmaz kımsnn kımseyı yargılama hakkıda yok ustelık ben kımseye kırlı de demedım asıl bunun sacmalık oldunu soyledım neden bu kadar tepkı

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu niye öpüşmekten utanıyorsun ki?niye hata olarak görüyorsun?tabi sevgili olduğun insanla öpüşmekten doğal ne var?sakın karşısında ezilip büzülme pişmanım deme...geçmişine sahip çık yoksa üzerine gelir...madem işine gelmiyo bence çekip gitmesi daha hayırlı olur be gülüm madem muhafazakar diyorsun...ayrıca ne diye valla bak eskli sevgilim zorla öptü diye dil döküyorsun..öptüyse öptü bu kadar...

Son düzenleme:
anadolu çocuğu asla kullanılmış kızları hazım etmez şimdiden bil o asla geri dönmez el değmemiş masum rolü yapsaydın keşke bilmem gerek

her doğru söylenmez kulağına küpe olsun

o okulu bittiğinde gidip kendi köyünden bir kızla evlenecektir , yetiştirilme tarzları bunların böyledir bu kızıda zaten anneleri buluyor

boşver üzülme sana göre değilm,iş !!! sana uygun olanla görüş
:kahve:

bu konuda eer gercekten sevgılın daa once boyle seyler yasamamıssa karsısındakınden de bunu beklemek en dogal hakkı ve eer gercekten opusmeyen kızların oldugunu bılıyorsam erkeklerınde olduguna emınm cunku herkes kendı degerlerı cercevesınde yasar ve bence kimseyle öpüsmeyıp beklemek icin yalızca kocana ''temız '' gıtmedkten ote seyler varr!!
Tamam burda eksik okumuşum ilk ama ettiğin cümle biraz devrik 2 anlama da çekilebilir ki tam ne demek istendiği belli değil
Mesela hani sadece bakire olarak gitmek yetmez "temiz"den bunu cıkarak üstüne öpüşmemiş eli erkek eline değmemiş kız olma da lazım anlamı da çıkar
ama bu tepkiyi verdiğine göre bu anlamda demedin sanırım
o laflarımı geri aldım o zaman ama yargılamak
değer yargıları konusundaki düşüncelerimde hala hem fikirima.s

anadolu çocuğu asla kullanılmış kızları hazım etmez şimdiden bil o asla geri dönmez el değmemiş masum rolü yapsaydın keşke bilmem gerek

o okulu bittiğinde gidip kendi köyünden bir kızla evlenecektir , yetiştirilme tarzları bunların böyledir bu kızıda zaten anneleri buluyor

rol yapmak, kandırmak daha mı hoş
bence iyiki de yapmış adamı tanımış
son dedğinde hem fikirim
herkes kafa yapısı olarak kendi dengiyle mutlu olmalı
ki kandırmalara falan gerek kalmasın

yahu niye öpüşmekten utanıyorsun ki?niye hata olarak görüyorsun?tabi sevgili olduğun insanla öpüşmekten doğal ne var?sakın karşısında ezilip büzülme pişmanım deme...geçmişine sahip çık yoksa üzerine gelir...madem işine gelmiyo bence çekip gitmesi daha hayırlı olur be gülüm madem muhafazakar diyorsun...ayrıca ne diye valla bak eskli sevgilim zorla öptü diye dil döküyorsun..öptüyse öptü bu kadar...
acikcasi öyle muhafazakar ayaklari yapipta evlendikten sonra defalarca eslerini aldatanlari cok gördüm ve duydum...esinden habersiz baska kadinla sözde haram islememek icin imam nikahi falan yapan..ama kul hakkindan bi haber normal birseymis gibi hayatlarina sinsice devam ettiren..ayrica o gecmiste masum öpücügün intikamini piskopata baglayip beraber oldugu bayandan 1000 kat fazlasiylan intikamini alanlar var ihanet ederek.sirf o hasta ruhunu rahatlatmak icin...

Ya bi insanı geçmişte yaşadıklarından sorumlu tutamazsın ki...
Sen eski sevgilinle öpüşürken ( istemeyerek de olsa ) ilerde ayrılırsak bi sevgilim olur sonra o bana böyle böyle kızar olmaz öpüşmem mi diceksin...
Ayrıca açık sölicem bu devirde sevgilisiyle birşey yaşamamış kızı zor bulur. Ortamlar çok rahat artık... Dua etsin de sen bi tek öpüşmüşsün...

vallahi öpüşmemiş Bi kız arıyorsa çoooook Bekler paşazademiz :delphin: Tamam her insan ister sevdiğinin her anlamda ilki olmayı ama bu hayalden iBarettir. her erkek soruyor evet, Benim sevgilim de sordu, anlattım, ama Beni Bunun içi suçlamadı suçlayamaz da. o benim geçmişim ve saygı duyması lazım. napalım zamanı geriye mi saralım yani ? şimdiye bakacaz Başka çare yok

bu iki yorumada bir cevap vermek istiyorum:
ben eylulde 24 yasimda olucam daha kimseyle öpüsmedim
demekki neymis? halen daha öpüsmemis insanlarda varmis!!!

öpüşmeen kız az bulunur lafı yada hıç bulunmaz lafı
herkes kendı gıbi bılırmıs baskasını gorusunen mı gelıyor acaba
ne bu sankı opusmeyen kız uzaydan inmıstır senaryosu
öpüsmeyende varrr
öpüsende var
belki yasları kucuk kızlarda okuyo yazdıklarınızı ne bu hıç öpüsmemıs kız mı olurmus artık ölcu sevısmek herkes opusuyo soylemlerı ve sankı öpüsmeyen kızı anormal gosterme cabası
öpüsen öpüsür banane öpüsmeyen nasıl saygı duyuyosa buna
saygı beklıyor unutmayın ve belkı sız bılmıyorsunuz ama opusmeyen hıç sevgılısı olmayan kızlarda var

ben galiba uzaydan indim bu durumda :))))
ellerine saglik çok guzel yazmissin!!! ah bunu bazilarida anlayabilsele keske!!
her insanlada flörtün diye öpüsülmez ki canim!!! :))))

bu iki yorumada bir cevap vermek istiyorum:
ben eylulde 24 yasimda olucam daha kimseyle öpüsmedim
demekki neymis? halen daha öpüsmemis insanlarda varmis!!!

ben galiba uzaydan indim bu durumda :))))
ellerine saglik çok guzel yazmissin!!! ah bunu bazilarida anlayabilsele keske!!
her insanlada flörtün diye öpüsülmez ki canim!!! :))))

Tamam, öpüşmemiş olabilirsin, kişisel tercihdir. Yorum yapmak hata olur.
Benim lafım bunu bir değer yargısı, ölçüt olarak görenlere
Kimse,kimseyi seçimlerinden dolayı yargılayamaz,sorgulayamaz.

dishy_kartal....sonatrach.....bunu bütün yüreyimle diliyorum...sizi hakeden biriyle evlenirsiniz..insallah size layik olacak bir insanla evlenirsiniz...

bende zaten bak opusmus yanlıs yapmıs ayıp gunah falan demedım benım hayata bakısıma ters bana gore olmaz bıle demedım yanı kısaca yargılamadım ben kımseyı
soyle dusunuyorum tıpkı sızın de
herkes kafa yapısı olarak kendi dengiyle mutlu olmalı dedıgınız gıbı bende eeer gercekten sevgılısı kımseyle opusmemısse kendı kafa yapısndan bırını arıyor ve bnda da haklı dedım
ama bu yıne sızın soyledıgınız Dediğim gibi seçimler vardır ama kimse, kendisi onu yaşamamış belki diye kimseden karşısındakinin de onu yaşamamış olmasını bekleyemez!! ıle çelışıyor
yanı bende aslında yarglamamak lazım dıyenlerdenım ama evlenmeyı dusunuyorsam ben karsımdakıyle aynı dılden konusmak ısterım ve eger opsmemıssem onunda kımseyle opusmemıs olmasını beklerım

dishy_kartal....sonatrach.....bunu bütün yüreyimle diliyorum...sizi hakeden biriyle evlenirsiniz..insallah size layik olacak bir insanla evlenirsiniz...

Hı hı eminim evlendikleri insanlar, bakir
eli kız eline değmemiş erkekler olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende zaten bak opusmus yanlıs yapmıs ayıp gunah falan demedım benım hayata bakısıma ters bana gore olmaz bıle demedım yanı kısaca yargılamadım ben kımseyı
soyle dusunuyorum tıpkı sızın de
herkes kafa yapısı olarak kendi dengiyle mutlu olmalı dedıgınız gıbı bende eeer gercekten sevgılısı kımseyle opusmemısse kendı kafa yapısndan bırını arıyor ve bnda da haklı dedım
ama bu yıne sızın soyledıgınız Dediğim gibi seçimler vardır ama kimse, kendisi onu yaşamamış belki diye kimseden karşısındakinin de onu yaşamamış olmasını bekleyemez!! ıle çelışıyor
yanı bende aslında yarglamamak lazım dıyenlerdenım ama evlenmeyı dusunuyorsam ben karsımdakıyle aynı dılden konusmak ısterım ve eger opsmemıssem onunda kımseyle opusmemıs olmasını beklerım

tamam beklersin de bunu bir şart olarak koşar mısın?
ya da karşındaki bunu yapmış mı diye rencide edici tarzda sorgular mısın?
yapmış diyelim yargılar üstüne hüküm giydirir misin karşındakinin bundan ne hissedeceğini düşünmeyerek
kırılır mı üzülür mü hesaba katmayarak
demek istediğim bu
insanın tabiiki de beklentileri vardır ama
bunun için egoistleşminin anlamı yoktur arkadaşın erkek arkadaşını kastettim burada

Tamam, öpüşmemiş olabilirsin, kişisel tercihdir. Yorum yapmak hata olur.
Benim lafım bunu bir değer yargısı, ölçüt olarak görenlere
Kimse,kimseyi seçimlerinden dolayı yargılayamaz,sorgulayamaz.

tabii ki yoktur, kimsenin ne yaptigida beni ilgilendirmiyor
ben ne asiri dinciyim, nede türban takiyorum
avrupada dogdum, avrupada buyudum, ben bu konumda bir cogundan daha genis dusunmem gerekirken, daha muhafazar bakiyorum olaya!! cunku ciddiyet istiyor, ve ariyorum
bende sadece sevgilim, erkek arkadasim öpsem ne olur gibi dusuncelere karsiyim
cunku bununda bir sirasi, bir ölçüsü vardir!!!
su an gencecik kizlara bakiyorum dun tanistiklari biriyle bgn öpüsüyorlar, yarin ayriliyorlar
bu iste bir ciddiyet yok, bir mantik yok!!!
ben uzun soluklu iliskilerde öpüsmeye karsi degilim, ama kendim iliskimde heralde yine de evlenene kadar öpüsmem!!! bu benim tercihim evet
benim anlamadigim nokta az onceki bahsettigim örnektir!!
ama ltf kimse 'de o yahut onun gibi dusunenler öpüsmemis kizi zor bulur demesin!!!
cunku halen daha o kizlardan var!!

[/B]

aminnnnn
ii dileklerin için cok tsk ederim!!
Allah cumlemizin karsisina hayirli insanlar çikarmayi nasip etsin!!

tabii ki yoktur, kimsenin ne yaptigida beni ilgilendirmiyor
ben ne asiri dinciyim, nede türban takiyorum
avrupada dogdum, avrupada buyudum, ben bu konumda bir cogundan daha genis dusunmem gerekirken, daha muhafazar bakiyorum olaya!! cunku ciddiyet istiyor, ve ariyorum
bende sadece sevgilim, erkek arkadasim öpsem ne olur gibi dusuncelere karsiyim
cunku bununda bir sirasi, bir ölçüsü vardir!!!
su an gencecik kizlara bakiyorum dun tanistiklari biriyle bgn öpüsüyorlar, yarin ayriliyorlar
bu iste bir ciddiyet yok, bir mantik yok!!!
ben uzun soluklu iliskilerde öpüsmeye karsi degilim, ama kendim iliskimde heralde yine de evlenene kadar öpüsmem!!! bu benim tercihim evet
benim anlamadigim nokta az onceki bahsettigim örnektir!!
ama ltf kimse 'de o yahut onun gibi dusunenler öpüsmemis kizi zor bulur demesin!!!

elbette hoş aslında idealist bir yaklaşım
ama bunu erkekte bulmak zor
hadi buldun diyelim senin gibi avrupada yetişmiş bir kızın
öyle biriyle mutlu olabileceğini düşünmek zor
erkekler daha farklı bizim gibi duygusal düşünmüorlar
ben de mesela aseksülliği seçmiş olan insanların felsefelerini çok beğenirim
evlensen bile cinsellik olmadan sadece sarılma,duygusal paylaşımlar ve düşüncesel paylaşımlarla sürülen bir ömür.
kulağa çok hoş gelıor aslında
ama demek istediğim böyle birini bu tip radikal seçimleri olan insanlar dışında bulabilmek çok zor..

Konu nerelere gelmiş yaa..sempatiksalakcinni
Neysee.. Bazen rol yapmak iyidir. Ben bunu bilir bunu söylerim.
Her şey her zaman söylenmez. Tipik türk erkeğinin mantığı az çok belli zaten.

tskrr ederım baklava ıns herkes kendısıne layık olanı bulsun onnla evlensın tum evlıkler mutlu olsun

Hı hı eminim evlendikleri insanlar, bakir
eli kız eline değmemiş erkekler olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yıne aynı seyı yapıyorsunuz frosythia kızlar yoktur dıyordunuz sımdıde erkekler yok dıyorsunuz ustelık bana layık olanın elıne kz elı degmemıs bır erkek oldugunu nasıl bıldınız ben oyle seylere bakmam dedım ya ben kendımı kocama temız gıtmek ıcn saklamıyorum ben kendımı kendıme saklıyorum benım ıcın daha onemlı seyler var o yuzden saklıyorum ve evlenırken kendını bana saklamıs bırını aramayacagım ve boyle bır soruyu bıle sormayı dusunmuyorum karsımdakıne
keske oda benm dusundugum anlamda dusunup uygulamıs olsa tabı ama hiç bir zaman bılemem heralde bunu bu yuzden boyle sorular cok sacma bence ama yınede eer bırı soruyorsa yalan soylenmemelı bence

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bak bu arkadaş çok doğru konuşmuş.eğer Anadolu delikanlısı diyorsan bunlar asla öyle kendisiyle çıkmış üstelik daha önce öpüşmüş,tabi aklından fazlası da geçiyordur.o tip kızlarla evlenmez.burada gariplik sende değil onda.sen doğalını,normalini yaşamışsın.ama bu erkekler arkadaşın dediği gibi kendi köyünden evlenirler.
bak benim bir arkadaşım böyle doğuluydu.ünide kız arkadaş edindi.kız bunun hem anası hem babası oldu.kaç yıl yemeğini yaptı,temizliğini yaptı,kadınlığını yaptı.hayatını çocuğa adadı.ama çocuk mezun olunca sen bakire değilsin hadi bye bye dedi.bu yüzden en güzeli kendi kültürne uygun ,seni anlayacak,böyle en basit şeyleri bile yadırgamayacak birini bulman.
özellikle doğu kökenlilerden uzak dur.

Son düzenleme:
elbette hoş aslında idealist bir yaklaşım
ama bunu erkekte bulmak zor
hadi buldun diyelim senin gibi avrupada yetişmiş bir kızın
öyle biriyle mutlu olabileceğini düşünmek zor
erkekler daha farklı bizim gibi duygusal düşünmüorlar
ben de mesela aseksülliği seçmiş olan insanların felsefelerini çok beğenirim
evlensen bile cinsellik olmadan sadece sarılma,duygusal paylaşımlar ve düşüncesel paylaşımlarla sürülen bir ömür.
kulağa çok hoş gelıor aslında
ama demek istediğim böyle birini bu tip radikal seçimleri olan insanlar dışında bulabilmek çok zor..

evet bu cok dogru benimde aradigim sey belkide bu
saf ask cinsellikten uzak, bir erkege ask'tan bahsettin mi anladigi tek sey cinsellik
:))))
ben kendimden emin olduktan sonra o erkegin ne dusundugu pek ilgimi çekmez, bakir bir erkek arama derdinde degilim ha olsa fena olmaz :))) Şeniz ama olmasada sorun olmaz
yeterki beni öncekilerle karsilastirmasin ve hayatinda ben oldugum sürece sadik kalsin,
onun "bakir" liginden çok benimki önemli, benim durusum, benim düsüncelerim önemlidir!
bu toplumumuzda yok olmamis bir tabu henüz!!
bana sen daha önce biriyle öpüstün mü diye soracak olursa verecegim cevap bellidir, istedigi kadar kurcalasin ötesini... :))) ben rahat olabilmeliyim
(aksi durumumdaki biride rahat olabilir tabiii herkesin rahatlik anlayisindan ne anladigi'dir olay)
:lepi:
aseksüellikten bahsetmisken? asil onlardan kalmismidir çok merak ediyorum :)))

tskrr ederım baklava ıns herkes kendısıne layık olanı bulsun onnla evlensın tum evlıkler mutlu olsun

yıne aynı seyı yapıyorsunuz frosythia kızlar yoktur dıyordunuz sımdıde erkekler yok dıyorsunuz ustelık bana layık olanın elıne kz elı degmemıs bır erkek oldugunu nasıl bıldınız ben oyle seylere bakmam dedım ya ben kendımı kocama temız gıtmek ıcn saklamıyorum ben kendımı kendıme saklıyorum benım ıcın daha onemlı seyler var o yuzden saklıyorum ve evlenırken kendını bana saklamıs bırını aramayacagım ve boyle bır soruyu bıle sormayı dusunmuyorum karsımdakıne

1- Öyle bir kız yoktur lafını ben kullanmadım.
Sadece kimse kimseyi seçimiyle yargılayamaz,sorgulayamaz dedim..
2-Öyle erkek de elbette vardır. Ama bunun sebebi duygusal bi idealizmden kaynaklanan bir erkeği bulabilmek çok güç.
3-Eğer öyleyse saygı duyarım tabii ama bu da üstüne basarak söylüyorum kişisel fikrim kaç tane erkek bunu hakedecek kadar masum ki?
Amaç içim rahat olacak böyle diyorsan. Tamam insan nasıl mutlu olacaksa onu seçmeli zaten.

Back