• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz neden bu hale geldi ki...

bence ayrılman lazım cunku anlattıklarına bakılırsa duzelcek gıbı deıl.
hala kendını 18 19 yasında zannedıo erkek arkadasının yasının gectıgının we sorumluluk
yasına geldıgını unutmus we ısın kotusude hatırlamayı hıc dusunmuo.
ayrıl demek cok kolay senın ıcınde o kadar zor.ama bole mutluluk olcak mı.sımdı ayrılsanız 3 gun 5ay aglarsın tas catlasa.sonra kendıne duzgun bı yol cızersın.ama dewam edersen omur boyu bu sorunlarla ıcıce olucaksın mutluluk olmıcak kı.tamam anlık guzellıkler olur ama bu problemlerden yakanı asla kurtaramazsın benden solemesı canımm.kolay gelsın

çalışamamasını bir kenara bırakırsak seninle hemen hemen aynı hikayeye sahibim ve çözüm bulamıyorum...unv. 2001 girişli erkek arkadaşım ve geçen sene afla okula geri döndü..ben 2005 girişliyim ve bu sene okulum bitiiyo..ilişkimiz 2 sene oldu başlayalı..en başlarda da çok kararsızdım bu okul durumundan çünkü ailemin böyle birine çok sıcak bakmıyacağını biliyordum ama çok sancılı bi ilişkiden çıkmıştım ve sevildiğimi görmeye ihtiyacım vardı sanırım...aynı senin gibi bi anda başladı her şey...Başlarda çok güzeldi hediyeler, güzel sözler falan..hem afta çıktı her şey çok güzel olcaktı birlikte okulu bitirebilirdik..sonra tam zamanlı bi işte çalışmaya başladı ve geçen sene hiç bir derse ve sınava giremedi..açıkçası ozaman önemsemedim çünkü bende bir sene daha burdayım nasılsa dedim..bu arada fazla alkol alma durumu vardı ben net bir tavırla istemiyorum deyince problem etmedi falan her şey süt limandı yani..benim her istediğim oluyo diye düşünüyodum bu arada ben büyük problemler yaşadım hepsinde yanımda oldu sağolsun ve o problemlerin biri yüzünden ailemle de tanıştı ben daha ilşkime tam güvenemezken...ben onunkilerle daha önce tanışmıştım zaten..sonra her şey ters gitmeye başladı geçen dönem hiç bir dersini veremeyince de benim tahammmülüm kalmadı kaç kez söyledim yok...bu dönemde vizeleri çok kötü ve yine kalıcak biliyorum...insanlığına hiç bir sözüm yok ailesine çok yük olduğunun farkında ve çalışıyo burda ama insan ciddi düşündüğü biriyle sadece toz pembe hayaller kurmak istemiyo..başta aşık olmadığım insan yönünü sevdiğim içinde şimdi sadece ona verdiğim değerle ilişkimi yürütmeye çalışıyorum...bırakıp gitsem daha kötü olucak onun için biliyorum...

çok uzattım kusura bakmayın...içim çok dolu...kafam çok karışık...

bu kadar aynı olabilir cidden. benimki de 2000 girişli üniversiteye. ben 2006... dediğin gibi insanlığına sözüm yok ; çok kahrımı çekti her zaman yanımda olmaya çalıştı ama ama ama...

ben de ilk başlarda önemsemedim dediğin gibi. nasılsa ben daha kaç sene burdayım o da o arada bitirir heralde dedim. ama bitmedi. 3 senedir aynı muhabbet gittikçe daha da kötüye gitti...

bence ayrılman lazım cunku anlattıklarına bakılırsa duzelcek gıbı deıl.
hala kendını 18 19 yasında zannedıo erkek arkadasının yasının gectıgının we sorumluluk
yasına geldıgını unutmus we ısın kotusude hatırlamayı hıc dusunmuo.
ayrıl demek cok kolay senın ıcınde o kadar zor.ama bole mutluluk olcak mı.sımdı ayrılsanız 3 gun 5ay aglarsın tas catlasa.sonra kendıne duzgun bı yol cızersın.ama dewam edersen omur boyu bu sorunlarla ıcıce olucaksın mutluluk olmıcak kı.tamam anlık guzellıkler olur ama bu problemlerden yakanı asla kurtaramazsın benden solemesı canımm.kolay gelsın

evet çok iyi ifade etmişsiniz. anlık mutluluklarımız var ama sorunlardan kurtulamaya ya da onları düşünmemeye yetmiyor...

bu kadar aynı olabilir cidden. benimki de 2000 girişli üniversiteye. ben 2006... dediğin gibi insanlığına sözüm yok ; çok kahrımı çekti her zaman yanımda olmaya çalıştı ama ama ama...

ben de ilk başlarda önemsemedim dediğin gibi. nasılsa ben daha kaç sene burdayım o da o arada bitirir heralde dedim. ama bitmedi. 3 senedir aynı muhabbet gittikçe daha da kötüye gitti...

sen uzaklaşma kararını verebilmişsin ben onuda yapamıyorm o daha da kötü olursa diye..

size tek tavsiyem var: bencil olun kizlar.
erkek milletinin calismayanindan is beyenmeyeninden okulunu uzatip da bi de sana soyle soyle yapicaksin diye kendine hak goreninden bucak bucak kacicaksin.
ve her zaman sunu dusunceksin ben bu adami babamin karsisina cikardigimda babam bana yaziklar olsun bula bula bunu mu buldun yoksa kizim tebrikederim ailemize layik birini bulmussun tam istedigim gibi bi damat mi dicek.
kistasinizi buna gore yapin derim.. degilse daha cok uzulursunuz..

size tek tavsiyem var: bencil olun kizlar.
erkek milletinin calismayanindan is beyenmeyeninden okulunu uzatip da bi de sana soyle soyle yapicaksin diye kendine hak goreninden bucak bucak kacicaksin.
ve her zaman sunu dusunceksin ben bu adami babamin karsisina cikardigimda babam bana yaziklar olsun bula bula bunu mu buldun yoksa kizim tebrikederim ailemize layik birini bulmussun tam istedigim gibi bi damat mi dicek.
kistasinizi buna gore yapin derim.. degilse daha cok uzulursunuz..

doğru söze ne denir Asminvereliniortakalkisalkisalkis

Back