• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime ortak olur musunuz:(

bana görücü cıktı dediğinde hayırlı olsn demis ya o zaman benim icin bi tek sen varsın falan deseydin buralara kadar varmazdı belkide..ama onun yaptığıda büyük hata 20 gün az süre deil o kadarda msj atmana ramen hala cevap vermiyorsa msj at son kez konusalım nereye kadar suscaksın de hala da cevap vermiyorsa umursamıyor demektir yol ver gitsn...

ben 23 yasındayım erkek arkadasım 26 yasında univesite 1.cı sınıfta tanıstık.Canlarım inanın gıdıp konusun dıyorsunuz ama denedım defalarca aradım acıkladım ona madem bu kadar kızdın bırdaha bana boyle bır saka yapma deseydın dedım,veya annen boyle bırseyı dusunuyosa ben cıcegı cıkolatamı alıyım gelıp deseydın dedım boyle susarak neyı cozume kavusturabılırız susarak neyı halledebılırız dedım en sevdıgı grubun konserıne bılet aldım iş maılıne attım cok özür dilerim kırılıcagını tahmın edemedım ama kırmasını bıldım tamırde edıcem yazdım ama hıcbır sekılde cevap vermedi msn de yazdıgım seyler tek o ve arkadaslarından duyduklarımı bılıyorum suan hıcbır sekılde gorusmuyor ve bitirsemm mi diye dusunuyorum bu sefer de ıcıme bır kurt dusuyo bıraz daha bekle tuğçe bu kadar emegı bır anda silme dıyorum kendıme ayrılırsam gerı donusu olmaz cunku ama inanın en son hatırım ıcın ac su telefonu dedım yıne cevap yoktu bende daha fazla rahatsız etmıcem senı yazdım o olaydan 1 hafta sonra işte aramıyorum şuan da da 2 haftadır konuşalım biticekse bitsin sorunumuzu cozuceksek cozelım dıcem en mantıklısı sanırım bu

bu derece alttan almanı gerektirecek bir kabahatin olmamış ki ona karşı ... yalnızca şaka ile karışık söylenen bir söze bunca tavır olur mu? senin sevgiline yaptıklarının onda birini de yapmazdım...açmıyor mu telefonu, mesajlarına cevap mı vermiyor, kendi bilir...4 yıllık emeğim diyorsun da; beyefendi 4 yılı bir sözle silip atmışa benziyor...dost acı söylermiş...buraki arkadaşların sözlerine kulak ver ve bırak...seviyorsa o pişman olup özür dilesin yaptığı çocukça saçma tavrıalsanaalsanasmilendan ötürü...

bu derece alttan almanı gerektirecek bir kabahatin olmamış ki ona karşı ... yalnızca şaka ile karışık söylenen bir söze bunca tavır olur mu? senin sevgiline yaptıklarının onda birini de yapmazdım...açmıyor mu telefonu, mesajlarına cevap mı vermiyor, kendi bilir...4 yıllık emeğim diyorsun da; beyefendi 4 yılı bir sözle silip atmışa benziyor...dost acı söylermiş...buraki arkadaşların sözlerine kulak ver ve bırak...seviyorsa o pişman olup özür dilesin yaptığı çocukça saçma tavrıalsanaalsanasmilendan ötürü...

arkadasıma aynen katılıyorum evet zor ama onun için acıklama yapmadan dönüp arkasını gitmek bukadar kolaysa ki kolay görünüyor....zamana bırak derim...sevgisi seni böyle sacma bişey için silecek kadar küçükse bırak hiç sevemesin....

bu arkadaş neyine güveniyorda bu kadar süredir sürdürüyor bu tribi ya gidin konuşun yada sessiz kalın ister istemez bi gün ararr

Bence sizin sevglinizin size olan tavrı öyle basit birşeye kırılmaktan ibaret değil. Belli ki artık birşeyler sönmüş aranızdaki. O da demiş zaten altı ay önce bitirelim die. Siz de boşuna öyle küçük birşeye kırıldığını düşünüp eziliyorsunuz özürdileyerek karşısında. Sizin yerinizde olsam aramazdım birdaha da size bunu yapmaya hakkı yok çünkü onca yılın hatrına bir cevap vermeye tenezzül edip de söyleyebilirdi derrdini. Ama benim asıl takıldığım nokta böyle sessiz sedasız susmasının altında başka bir kadın mı var acaba die. Belki bu yüzdendir öyle anlamsız ve tuhaf tavırları yüzü yoktur söylemeye ama siz de artık aramayın bence boşuna yıpratıyorsunuz kendinizi o şekilde...

Burda yazan butun yorumlara katiliyorum. Arkadaslar asagi yukari ayni fikirde yorumlar yapmislar, ben de ayni dusunuyorum.
Ne olursa olsun, 20 gun cevap vermemezlik, telefon acmamazlik yapilmaz arkadasim. Siz ciftsiniz, sakaniza kizabilirdi, belki kavga eder ayrilabilirdiniz de. Butun bunlara eyvallah. Ama karsidaki kisi iletisimde problem yaratiyorsa ancak yipratir seni. Kizmayi, ayrilmayi birak, adam 20 gundur cevap vermiyor ya! Duvara konusuyorsun sanki sen bu kadar gundur. Cok saygisizca, cok cocukca.
Ben de karsilastim boyle cevap vermeye tenezzul etmeyen insanlarla. Sevgili olarak degil de arkadas, tanidik olarak. Hepsiyle de iliskilerim husranla bitti. Bu karakterde insanlar tam omur torpusudur. sen icini kemirir durursun ne yaptim ben de bu kadar cvp alamiyorum diye... Velhasil, isabet olmus. Yol ver, birak bu adami gitsin. Sana 1 kelimeyi, bir cevabi cok goren insanla ne isin olur... Yarin birgun evlenince de boyle seyler yapsa, cok yipranir, uzulurdun.

bence bırakın dagınık kalsın

zıra 4 yıllık bır ılıskı, bırlıkte tatıl planları yapacak kadar samımıyet uzerıne
bu kadar kucuk bır latıfeye takılıp tamamen ıletısımı kesmek
aranan ve cekılen msjlara cevap vermemek
hatta dılenen ozurlere gozyummak
bır de uzerıne nıspet yapar gıbı ohhh kurtuldum tatılımı de yaparım msjlarını vermek
onun senı kesınlıkle haketmedıgını dusunduruyor bana

hem konussan ne olacak
belkı pısmanım tamam sen ozur dıledın ben de senı affettım dıyecek
o zaman bıtecek mı hersey
bu kadar yasanmıslıkla sen nasıl gelecege daır emın adım atacaksın bu adamla

sahsı kanaatım ben olsam kesınlıkle bır daha muhatap olmaz
onun gırısımlerıne de karsılık vermezdım
bende hayatıma devam ederdım
daha gencısınız cok daha fazla sızı hakeden cıkacaktır karsınıza emınım

canım sen 4 yılda erkek arkadaşını tanımış olmalıydın, olabilir küçük bir şaka ama sevmiyorsa bu tür şakaları bilmen lazım, çok mu gerekli böyle küçük kıskandırma numaraları anlamıyorum..
bu yönden biraz hatalısın bence..
Hadi sen yaptın onun gösterdiği abartılı tepki de cabası...
Ayrılır mısınız tekrar devam eder misiniz tamamen sizin kararınız ama ne yapacaksanız yüzyüze yapın bence..

ben şimdiki sevgilimle yeni çıkarken bi yanlış anlaşılma sonucu annemlerin bana bi erkek beğendiğini düşünmüştü,çıldırmıştı bırakmam seni gerekirse hemen istemeye geliriz diye (o zaman 19yaşındaydı)

senin sevgilin böyle hayırlı olsun falan dediğine göre gayet rahat biri konu senken.

ben bir kız olarak bile,yeni çıktığım erkeğin benzer durumları olsa,sertçe tavrımı koyarım,bu adam 4 yılda hiçmi sahiplenmedi seni,demekki o sana ''evleneceğim kız'' gözüyle bakmadı.

yapmayın allah aşkına,tamam hata yapınca özür dilemek şart ama kız evi naz evi,erkekte biraz ağır olmalı ilişkide,bu ne ya kız 20 gündür peşinden koşuyor beyfendi oralı bile değil.sanki o kız siz erkeksiniz.

hatta bak bu lafımı kullanın ona karşı,''azıcık erkek olsaydın adam olsaydın cevabını yüzüme verirdin,14 yaşında çocuklar gibi köşe bucak kaçmazdın,4 yılımı heba etmişim sana yazık,aman sakın cevap verme şimdide ben istemiyorum cevap vermeni,bugüne kadar sustun bundan sonrada kapa çeneni'' der ayrılırdım,tabi bu lafların üstüne susması kesinlikle beklenemez,ve bu laflara vereceği cevap onun asıl düşüncesidir,o da sana böyle sert konuşursa demekki ayrılmak istiyor,ama alttan alıyorsa demekki soğumuş ama ilişkinize zaman kazandırmak istiyo.tabi bu şekilde yapmasaydı keşke

ama kendi adıma benimde uzun yıllar süren ilişkim var,onun beni aramadığı günleri saymama gerek bile kalmazdı çünkü ilk haftada ben ayrılmış olurdum.bazen farkında olmadan birbirimizi aramıyoruz,o bana yalvarıyor seni aramadım kızdın mı diye,halbuki ben farkında bile değildimki yalvarmasına gerek kalsın

bu kadar üstüne düşme sen bir hata yaptın ama neticede aldatmadın yalan söylemedin,o öyle bir davranıyorki görende en büyük kazığı sen atmışsın sanacak.

neyse kısacası bence ayrıl,sana asıl değerini verecek insanlarla beraber ol,4 yıldan sonra unutturmuştur o sana kendi değerini

Körün istediği bir göz, Allah vermiş iki göz gibi bir olay olmuş bu.
Kimse böyle bir sebep yüzünden ayrılmaz... bunun bir bahane olduğuna kalıbımı basarım.
Daha da özür falan dileyip egosunu şişirme derim ben, bu kadar abartılacak bir hata değil seninkisi.

sevginin peşinden koş ve gurur yapma özür dile sensiz yapamam ben deee.sensiz yaşayamm de şans istee çnkü ben byle durumlarda bunu yapmştm biraz çektiriolar amaa
sonucu ii oluyr.barştktan snrada o mj atıncaa attt uzun bir zaman diliminde atmyrsa seni seviyorum die mj at...ben de snnn gibi yapmıydum aradaa şimdi ise bensiz delii olacağnı sööylüoo.siz çocukmusunz lisede kaldıı filan die yazan kızlara sunu demek istiyrum herkezin içinde biüyümemiş çocuk mutlaka vardr.evlendiğinizm 2. yılı yada daha snraki yıllardaa yada halen daha naaz yapmayın o zaman bunlar çocuksu şeyylerrrrrr diiimiii:?

sevginin peşinden koş ve gurur yapma özür dile sensiz yapamam ben deee.sensiz yaşayamm de şans istee çnkü ben byle durumlarda bunu yapmştm biraz çektiriolar amaa
sonucu ii oluyr.barştktan snrada o mj atıncaa attt uzun bir zaman diliminde atmyrsa seni seviyorum die mj at...ben de snnn gibi yapmıydum aradaa şimdi ise bensiz delii olacağnı sööylüoo.siz çocukmusunz lisede kaldıı filan die yazan kızlara sunu demek istiyrum herkezin içinde biüyümemiş çocuk mutlaka vardr.evlendiğinizm 2. yılı yada daha snraki yıllardaa yada halen daha naaz yapmayın o zaman bunlar çocuksu şeyylerrrrrr diiimiii:?

Valla hayt arkadaşım, kız koşacağı kadar koşmuş adamın peşinde... daha ne yapsın?
Sevgide gurur olmaz tamam biliyoruz ama bi yere kadar yani.
Şimdi bunu yapan yarın bi gün sen koştun benim peşimden, yerlerde süründün, ben değil der insanın kalbini söker atar yerinden.

Bulunmaz hint kumaşı değil kimse, herkesin de bir alternatifi vardır... onu istemeyeni o hiç istemesin...

bence sakın aramaa

sen yapacağını yapmışsın tuğçe arama diorum çünkü zaten karşında anlayışlı birisi yok ararsan yine açmayacak ve yine sen üzüleceksin boşver arayarak üzüleceğine aramadaa üzül

bence biraz kendi haline bırakın siz aradıkca erkek arkadaşınız dahada nazlanıp küsecek.ceviz kabuğunu doldurmuycak sebepten ayrılmak isterse zaten aşkınızın temeli oturmamıştır ayrılmaınızda ikiniz içinde iyi olur ozaman

bence çocukça yersiz bir şaka yapmışsınız. görücü meselesinde... hastalıkta o kadar alınacak birşey yok, belki hassas davranmış biraz ama öteki yapılan gerçekten yersiz...

açıkça konuşun hissettiklerinizi, içinizde birşey kalmasın en azından..

Körün istediği bir göz, Allah vermiş iki göz gibi bir olay olmuş bu.Kimse böyle bir sebep yüzünden ayrılmaz... bunun bir bahane olduğuna kalıbımı basarım.
Daha da özür falan dileyip egosunu şişirme derim ben, bu kadar abartılacak bir hata değil seninkisi.

valla ilk okuduğum da bende de aynen bu fikri uyandırdı.sen elinden gelenin FAZLASINI zaten yapmışsın.bence artık hiç bir şey yapma

Son düzenleme:
he yaa yalvarsın sürünsün hatta aşk bu demek değil mi zaten acı çekmektir aşk yahu hergün kafa yormaktır acından ölmektir hatta aşk o zaman aşk...
tövbee aşk benden uzak olsun eğer böyleyse gurur falan hak getire sen aşkını savun tabii savun kii temize çıkar yaptığın bu BÜYÜK hatayı...

Back