ben şimdiki sevgilimle yeni çıkarken bi yanlış anlaşılma sonucu annemlerin bana bi erkek beğendiğini düşünmüştü,çıldırmıştı bırakmam seni gerekirse hemen istemeye geliriz diye (o zaman 19yaşındaydı)
senin sevgilin böyle hayırlı olsun falan dediğine göre gayet rahat biri konu senken.
ben bir kız olarak bile,yeni çıktığım erkeğin benzer durumları olsa,sertçe tavrımı koyarım,bu adam 4 yılda hiçmi sahiplenmedi seni,demekki o sana ''evleneceğim kız'' gözüyle bakmadı.
yapmayın allah aşkına,tamam hata yapınca özür dilemek şart ama kız evi naz evi,erkekte biraz ağır olmalı ilişkide,bu ne ya kız 20 gündür peşinden koşuyor beyfendi oralı bile değil.sanki o kız siz erkeksiniz.
hatta bak bu lafımı kullanın ona karşı,''azıcık erkek olsaydın adam olsaydın cevabını yüzüme verirdin,14 yaşında çocuklar gibi köşe bucak kaçmazdın,4 yılımı heba etmişim sana yazık,aman sakın cevap verme şimdide ben istemiyorum cevap vermeni,bugüne kadar sustun bundan sonrada kapa çeneni'' der ayrılırdım,tabi bu lafların üstüne susması kesinlikle beklenemez,ve bu laflara vereceği cevap onun asıl düşüncesidir,o da sana böyle sert konuşursa demekki ayrılmak istiyor,ama alttan alıyorsa demekki soğumuş ama ilişkinize zaman kazandırmak istiyo.tabi bu şekilde yapmasaydı keşke
ama kendi adıma benimde uzun yıllar süren ilişkim var,onun beni aramadığı günleri saymama gerek bile kalmazdı çünkü ilk haftada ben ayrılmış olurdum.bazen farkında olmadan birbirimizi aramıyoruz,o bana yalvarıyor seni aramadım kızdın mı diye,halbuki ben farkında bile değildimki yalvarmasına gerek kalsın
bu kadar üstüne düşme sen bir hata yaptın ama neticede aldatmadın yalan söylemedin,o öyle bir davranıyorki görende en büyük kazığı sen atmışsın sanacak.
neyse kısacası bence ayrıl,sana asıl değerini verecek insanlarla beraber ol,4 yıldan sonra unutturmuştur o sana kendi değerini