Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi daha önce çok söyledim açıkladım tavrımı da koydum. Ben böyle bir adam istemiyorum karşımda dedim. Okul bitmezse bu ilişki kesinlikle biticek diye söyledim yani beni kaybetceğinin farkında gayet.
3 yıldır değişiklik yok evet. Hatta daha çok bıkmışlık ve umursamazlık var. Battı balık yan gider hesabı hayatı alt üst olmuş durumda. Bütün arkadaşları iş güç sahibi. Onlarla görüşmeye bile çekiniyor. Çünkü bi yere gidildiğinde para harcamak gerek ve onlara benim param yok diyemiyor. Bunu yazarken bile o kadar kötü oluyorum ki... Ailesinin de durumu yok emekli orta gelirli bir aileler...
Yurt dışında yaşamayı düşünmüyoruz. Ben dönücem Türkiye'ye,zaten ailem falan da orda. Buraya kısa süreliğine geldim. Bu 29 yaş sınırı olayını söylediğiniz iyi oldu çok teşekkür ederim. Ben bilmiyordum. Sanırım onun da haberi yok. Yaşı tam 30 diil. Haziran'da tam 29 yaşına basıcak... Ama yine de geç yani herşey için...
hiçbir sorumluluk almadan ömür boyu böyle boşvermiş şekilde yaşamak
ve seni de sevgilisi olarak görmek istiyor olabilir mi?
eğer seninle bir ömrü geçirmek istese idi tutunurdu bir ucundan,geçerdi derslerini. kazanabilmiş ama derslerini mi halledemiyormuş. sadece bu yaşadığı boş hayattan gayet memnun bence
haa bak bu konuda haklısın işte... hem börek bütün dursun hem karnım tok olsun istiyo. O boş boş yaşasın ben de sabredeyim :))) evet kazanabildiğine göre dersleri geçememesi gibi bi durum da ilginç oluyo di mi :)))