• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime ortak olur musunuz:(

Susuşuk ilişki manyağı herhalde arkadaşın ..Dalga geçmiyorum aynısının tıpkısı hatta daha modifiye hali bende de vardı bu sabah'a kadar.Ya aslında sen onu kaale alıp bişeyler anlatmaya çalıştıkça sanırım itici oluyo ya da başka bişey bilmiyorum bende .Çözebilmek mümkün değil şimdilik hele ölmeden insanlara çipler yerleştirilirse bende anlayıp huzurla gözlerimi yumucam .
Şaka bi yana bence git karşısına geç içinde ne varsa söyle böyle yaparak eğer sende de bendeki gereksiz polyanna diski varsa kendini yemekten başka bişey yapamazsın .Ya da hiç konuşma suskunluk evresini tamamlayıp arkadaş iletişim evresine geçtiğinde bunları yaptığın taktirde ben yokum dersin olur biter , hiç de takma yani 4 yıl falan diye daha yaşın kaç ; sorun işte , bu olayla ilk karşılaştığında bunu tolore ettiğinde hemen tamam deyip hep yapan şımarık çocuklar bunlar ; ne gerek var kendin doğurduğun çocuğun nazını çekersin ilerde , onu da annesi çeksin ona yapabiliyosa tabi
ayy ne çok yazdım aslında diyeceğimin onda birini yazmadım galibafisfisfis

Uzun lafın kısası kendini belirsizliğe mahkum edip suçlama özür falanda dileme hatta ilerde olurda barışırsanız hayat bu sonuçta hiçbişey için büyük konuşmamak gerek hele ki gönül işlerinde hatalıysan bile özür dileme , seviyosan içinden oy oy canım de yüzüne canın çıksın de adam olana kadar :umursamaz:

Konuyla az alakalı ama insan'ın sevdiğini insana naz yapması sadece lise çağlarında olmuyo bazı insanlar daha şirin , sempatik oluyolar ilişkilerinde bazıları hep mantıklı kararlı olabiliyor.Kimseyi liseli'misin kadifeli gelin diye azarlamayalım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bahane aramış ya.. hadi ters anına geldi kırıldı alındı desen bu kadar açmayıp tek başına tatile gitcek kadar abartırsa senden kurtulmanın yolunu arıyormuş resmen sanki

erkek arkadaşın çok alıngan sanırım ama bi şakada 20 gün uzatılmaz ki
20 gün boyunca hiç konuşmadıysanız ve o sana herhangi bi cevap vermiyorsa kaba bi tabir olucak ama ne yazıkki takmıyo demektir.

bu mesajlardan sonra cevap gelmedi degil mi?
Sen elinden geleni yapmissin, belki yaptigin saka hos degildi ama bu kadar buyutulecek birsey de olmamaliydi
Sende kirginligini dile getirmissin mesajinda..
Hakkinda hayirlisi

bırak Tuğçe, hiçbirşey yapma artık. Umursamıyorsa umursamasın, sen de umursama, üstüne gittikçe iyice havaya girmiş

uyuyan_guzel ... :( kötü olmuş canım..
baştan sona göz gezdirdim. bayanlar lüften bir erkeğin peşinden koşmayın..... lüften rica ediyorum.... bribirinize gaz vermeyin... karşı tarafı kız tarafını üzmeyin....

malesef "sen bitirsem mi "diye düşünüyorsun ama o çoktan btirmiş....senin anlamana bırakmış.. olmuyor demiş. sen daha fazla üsteleme istersen. yani aşkın ömrü 4 yılmış.. canına tak etmiş gibi... sen sanırım anlamamışsın... yaptın şaka tuz biber olmuş...

en son bırak peşimi derse... çok üzülürsün....valla daha ne desin... istemediğini belirtmiş gibi ..." genişsin "demekle ne demek istemiş ... genişsin cümlesi sana birşey ifade etmiyor mu? benim aklıma çok fazla şey geldi mesala ... ama bunları dile getirmek seni kırmak istemem
doğru yola ulaşman dileğiyle...

Son düzenleme:
Back