• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki ara bi dere

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. bazı arkadaşların dalga geçmesini vs.lerini anlamadım ama neyse.. ben eski sevgilimle de şimdiki sevgilim(dostum dediğim insan)le de cinsel bi birliktelik yaşamadım. fakat eski sevgilime olan ilgim hala sönmüş sayılmaz şimdiki sevgilimin yanında çok huzurlu olsam da.. zaten eski dostum şimdiki sevgilim bana her zaman söylüyordu seni gördüğüm ilk an çok etkilendim ve zamanla aşık oldum diye yapmayın arkadaşlar kim sevdiği insanı arkadaş olarak görmek ister ki ona da hak veriyorum...

Siz baştan hata yapmışsınız..
Sizi sevdiği bi çocukla görüşerek umut vermeyecektiniz eyvahedigeldismile
Bu ne böyle arapsaçı gibi :bbo:

Çelişkide kalmışsınız siz. Acaba o mu yoksa bu mu bilmiyorumkismile
Ayy bilmem ki..
Biri bana çok huzur veriyor ama dokunmak istemiyorum, vah vahh sempatiksalakcinni diğeri beni hep üzüyor ama onu hem özlüyor hemde dokunmak istiyorum..

Kardeşim bu ne saçmalıktır Allahaşkına ya -tatlicadiarzu-
Madem emin değilsiniz bi ara verecektiniz sonra bolca düşünüp birini eleyecektiniz
Artık dönüşü mümkün olmayan şeyler yaşanmış karar vermekte o kadar kolay değil gibi..
Ne diyim valla 2 çocuğa da yazık size de.. şakkıdı

Kendin de söylemişsin ; bir tarafta sevgi bir tarafta ise tutku var.
Tutku çok tehlikeli bir şey, insana yapmayacağı şeyleri yaptırabiliyor,ki dayanamamış mail atmışsın,özledim demişsin...
Benim fikrime göre eski sevgilinle bir daha sağlıklı bir şey yaşayamazsınız,çünkü aranızdaki çekim sadece tensel bir durum olmuş,sevgi bitmiş yani...
Yeni sevgilin madem seni seviyor,değer veriyor,ve senin düşüncene göre doğru biriyse ona yönelmeye çalış...
Herşeyi yaşamak zorunda değilsiniz zaten,ya da illa yakınlaşıcaz bişeyler yaşıcaz diye bir kural da yok... Zamanla alışırsınız birbirinize...
Seni gerçekten seviyorsa ; sevgiyi bulmak zordur , o yuzden kıymetini bil derim... eskisini de at kafandan....

Kendin de söylemişsin ; bir tarafta sevgi bir tarafta ise tutku var.
Tutku çok tehlikeli bir şey, insana yapmayacağı şeyleri yaptırabiliyor,ki dayanamamış mail atmışsın,özledim demişsin...
Benim fikrime göre eski sevgilinle bir daha sağlıklı bir şey yaşayamazsınız,çünkü aranızdaki çekim sadece tensel bir durum olmuş,sevgi bitmiş yani...
Yeni sevgilin madem seni seviyor,değer veriyor,ve senin düşüncene göre doğru biriyse ona yönelmeye çalış...
Herşeyi yaşamak zorunda değilsiniz zaten,ya da illa yakınlaşıcaz bişeyler yaşıcaz diye bir kural da yok... Zamanla alışırsınız birbirinize...
Seni gerçekten seviyorsa ; sevgiyi bulmak zordur , o yuzden kıymetini bil derim... eskisini de at kafandan....
sanırım doğru olan bu çünkü eski sevgilimle sosyo-ekonomik açıdan da uygun değildik aramızda pek çok sorun vardı. zaten bitecek bi ilişkiydi yani öyle bi insanı ailemle bile tanıştıramazdım. şimdiki sevgilimle uyumumuz kusursuz. teşekkürler

Back