-
- Konu Sahibi Morbidanqel
bu tarz erkekler diktirmeyi hakediyor zaten.bunlaramı dürüstlük yapılacak.Nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama pskoloklar kendiniz için diktirin kızlık zarınızı başkaları için değil diyordu.
Yani sen kafanda kurup kurup mutsuzsan yaptır. Ama sırf bir erkeği kandırmak içinse asla yapma bunu.
Ben dürüstlükten yanayım ama karşımda ki insan belirler bunu biraz da.
Söylesen bir dert söylemesen başka bir dert.
Ama dinimiz de de bilinmesi gereken birşey değil.
Şartlar eşit olmalı dini nikahta, zina yapan bir erkek zina yapan bir kadınla olmalı.
bu tarz erkekler diktirmeyi hakediyor zaten.bunlaramı dürüstlük yapılacak.
yok o kadarda değil.haketmiyorlar bu dürüstlüğü.
bilmiyorum ben diktirirsem acaba eşim bakire olmadığımı bilse benimle evlenir miydi diye vicdan yaparım huzursuz olurum herhalde o yüzden şuan karar vermedim karar vermek için erken tabiki daha yapmıcam, kullandırtmıcamIyi ki bakire değilmişsin şerefsizin tekiyle evlenip boşanmış olmaktan iyidir. Senin geçmişin kimseyi ilgilendirmez hayatının en önemli dersini almışsın bunu atlatman lazım bu yaşadığın şey çok zor. bundan sonra ahlaklı iffetli ol. Ve kimseye bunlardan bahsetme.
Bundan sonraki yaşamında ahlaklı ve edepli davranırsan, vicdanın rahat olur. Önemli olan ders almayı bilmek.bilmiyorum ben diktirirsem acaba eşim bakire olmadığımı bilse benimle evlenir miydi diye vicdan yaparım huzursuz olurum herhalde o yüzden şuan karar vermedim karar vermek için erken tabiki daha yapmıcam, kullandırtmıcam
bilmiyorum beğenen böyle de diyorum bazen, bazen de ben nasıl evleneceğim!? diyorum karmakarışık bir ruh hali içindeyim.. bir de bu kul hakkına girer mi diye korkuyorum zina zaten günah... bir de cehennemde cayır cayır yanmayayım bu kul hakkı yüzünden :/ acaba böyle beğenen çıkmaz mı :/Bundan sonraki yaşamında ahlaklı ve edepli davranırsan, vicdanın rahat olur. Önemli olan ders almayı bilmek.
bilmiyorum beğenen böyle de diyorum bazen, bazen de ben nasıl evleneceğim!? diyorum karmakarışık bir ruh hali içindeyim.. bir de bu kul hakkına girer mi diye korkuyorum zina zaten günah... bir de cehennemde cayır cayır yanmayayım bu kul hakkı yüzünden :/ acaba böyle beğenen çıkmaz mı :/
yazdıklarından çok pişman olduğun anlaşılıyor canım eğer sende özünde böyle bişeye karşıysan ne yapman gerekir bence detaylı bi düşün.kimseye hesap vermek zorunda değilsin.sen tövbeni et ve yepyeni bi sayfa aç gördüğün gibi ahlaksız bir adam yüzsüz bi şekilde senden bakirelik bekleyebiliyor...çok hassas davranmalısın.söz konusu kişi kendiside bakir bi erkek olsaydı hakaretleri dışında bi nebze ona hak verecektim.bilmiyorum beğenen böyle de diyorum bazen, bazen de ben nasıl evleneceğim!? diyorum karmakarışık bir ruh hali içindeyim.. bir de bu kul hakkına girer mi diye korkuyorum zina zaten günah... bir de cehennemde cayır cayır yanmayayım bu kul hakkı yüzünden :/ acaba böyle beğenen çıkmaz mı :/