Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Kızlar herkes kendine bi kahve yapsın. Uykulu uykulu okuduğumuzu anlamıyoruz

sonra konu sahibini suçluyoruz :KK14:

başlığı okuyunca 1. şokumu konunun da baş kısmını okuyunca 2. şokumu yaşadım neyseki bitirince hafifledi... :KK14:

seninde tahmin ettiğini umuyorum ki adam sana resmini yolladığı şey için belki istek yolladı konuştu hatta çocuk istedi vs.

bunları eşine anlatman iyi olmuş her ne kdar kıskanmasa da...

seni tebrik etmek bile istiyorum ki kendini eski sevgilinin karısının yerine koyup düşünmüş empati kurmuşsun bravo...

kimisi balıklama atlayabilirdi.

bence asla ama asla görüşme karşılaşma eğer tesadüf ya görüşürsenizde açıl açıl yüzüne tükür!!! utansın azıcık... :KK20::KK20:

Sonunda konuyu dikkatlice okumus birine kavustum, sizi tebrik ederim :)
Su an magdur durumda olan benim suclu olan eski sevgilim. Ama suclu benmisim gibi gosterildim ona uzuldum cidden. :KK50:
Tamam benim de hatam vardi saflik ettim aptallik ettim gece vakti israrina ragmen konusmayacaktim. Ama inanin zamaninda biz cok seviyeli bir iliski yasamistik. Sevgililikten ziyade cok iyi iki dost gibiydik. Ben eski gunlerin guzelligi yuzunden tekrar dostca konustum. Evlendim dedim mutluyum dedim, sen sakrak konustuk. Yillar sonra birbirini bulmus iki dost gibi konustuk. Ama sonra o bir sekilde cesaret alip sohbeti degistirdi, seni unutamadimlara getirdi. O zaman da uyucam bir daha bana yazma dedim kapadim. onu da listemden geri sildim. Hatta sabah abim gormus, faceden yazdi bana. Sen dun emreyi eklemissin napiyormus iyimiymis dedi. Abimle baliga giderlerdi iyi arkadaslardi. Ben hala inanamiyorum o temiz huylu iyi cocuk gitmis yerine adi bir sapik gelmis :KK43: yazik

Su an magdur durumda olan benim suclu olan eski sevgilim. Ama suclu benmisim gibi gosterildim ona uzuldum cidden. :KK50:
Tamam benim de hatam vardi saflik ettim aptallik ettim gece vakti israrina ragmen konusmayacaktim. Ama inanin zamaninda biz cok seviyeli bir iliski yasamistik. Sevgililikten ziyade cok iyi iki dost gibiydik. Ben eski gunlerin guzelligi yuzunden tekrar dostca konustum. Evlendim dedim mutluyum dedim, sen sakrak konustuk. Yillar sonra birbirini bulmus iki dost gibi konustuk. Ama sonra o bir sekilde cesaret alip sohbeti degistirdi, seni unutamadimlara getirdi. O zaman da uyucam bir daha bana yazma dedim kapadim. onu da listemden geri sildim. Hatta sabah abim gormus, faceden yazdi bana. Sen dun emreyi eklemissin napiyormus iyimiymis dedi. Abimle baliga giderlerdi iyi arkadaslardi. Ben hala inanamiyorum o temiz huylu iyi cocuk gitmis yerine adi bir sapik gelmis :KK43: yazik

Açıklama için teşekkürler. İnanır mısın, dün sabah 6'ya kadar eski sevgilimle seviyeli bir şekilde boşanıp evlensek mi, yoksa çocuk mu yapsak diye konuşuyorduk. Zaman nasıl geçti anlamamışım. Tabii uykusuz kaldım haliyle. Yanlışlık oldu demek. Tabii uykulu kafayla bu kadar insan nasıl da yanlış şeyler düşündük. :KK17:

Valla istesen ortalığı ayağa kaldırabilirsin ve bu durumu o kadının bilmeye hakkı var... nasıl bir itle evli oldugunu öğrenmesi gerek:KK14:

şimdi yazdıklarına dayanarak anlıyorum ki ailenle de arası iyiymiş...

sen kendini biliyosun dediğin gibi eşinde sana güveniyosa geminiz rüzgarsız yürür arkadaşım.. :KK9::KK9:

tabiki onunla konuşman hataydı kabul ediyorsun bunu sende ve bende seni tebrik ediyorum buraya konu açınca insan her yoruma açık olmalı olumlu ya da olumsuz sen bunu anlayan nadir insanlardansın :KK34:

Aslinda konun acilis amacinida anlamadim ben,
Esinizin haberi var,
Kadin hamile soylemiceksiniz,
Emreyide silmissiniz zaten,
Bize niye duyurdunuz ki :KK14:

Canim konumda yazdim, sorumu sordum.
Tekrar yaziyorum.
Esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi?
Soru bu.
Cunku empati kurunca, benim basima boyle birsey gelse, mutlaka o kisinin bana anlatmasini tercih ederdimki esimin ne kadar sapik oldugunu bileyim diye.

Valla istesen ortalığı ayağa kaldırabilirsin ve bu durumu o kadının bilmeye hakkı var... nasıl bir itle evli oldugunu öğrenmesi gerek:KK14:

7 sayfa sonra ilk defa soruma cevap aldim, cok tesekkur ederim.
Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Hamile bir kadini uzmeye gonlum elvermez inanin.

Açıklama için teşekkürler. İnanır mısın, dün sabah 6'ya kadar eski sevgilimle seviyeli bir şekilde boşanıp evlensek mi, yoksa çocuk mu yapsak diye konuşuyorduk. Zaman nasıl geçti anlamamışım. Tabii uykusuz kaldım haliyle. Yanlışlık oldu demek. Tabii uykulu kafayla bu kadar insan nasıl da yanlış şeyler düşündük. :KK17:

Bazen diyorum ki keşke bazı yorumları 1 kere değil de 10 kere beğenebilsem.

Bu da o yorumlardan :KK9:

kadının ortak arkadaşlarından kadını bulabilirsin aslında çok iyi incelemedin galiba profili... :44: yazılanlarıda silme sonra suçlu konumuna düşersin bu face çıktı herkesde düzen bozuldu kapansın artık şu lanet olasıca site:KK47::KK47::KK47::KK47:

Canim konumda yazdim, sorumu sordum.
Tekrar yaziyorum.
Esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi?
Soru bu.
Cunku empati kurunca, benim basima boyle birsey gelse, mutlaka o kisinin bana anlatmasini tercih ederdimki esimin ne kadar sapik oldugunu bileyim diye.

Esin demis ya bidaha konusma esinede anlatma hamile diye...
Empati kuracaksan ne kadar dost ayrilsanda eski sevgili eski sevgilidir basta eklemen hata,
sonucta 3 yil birseyler yasamissiniz beraber hayal kurmussunuz,

Benim esim eski sevgilisini facesine ekleyecek yok yaa...
Sapik olmasina gerek yok eski sevgilisini eklemis olmasi yeter ortaligi bulandirmaya..

Evli bir kadının eski sevgilisiyle nasıl bir seviyeli arkadaş olma hayali olabilir. Senin onun arkadaşlığına ihtiyacın mı var. Hiç mi arkadaşın kalmamıştı. Kusura bakma canım ama safce sohbet etme denen şey gecenin bi saatinde sabahlara kadar olamaz. Bunu aklı başında evli barklı hiç bir hanımefendinin yapmaması gerekir. Seviyeni düşük gösterdiğin için o şerefsiz namussuz da yüz bulmuş. Biraz iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmanız lazım. Ayrıca size düşmez eşine bunu söylemek. Çok empati yapmak istiyordun keşke başından yapsaydın bunu. Ateş olmayan yerden duam çıkmaz derler. Sen kendince iyi niyetliyim dersin ama ortada bişey yok diyorsan kendini zan altında bırakacan seylerden uzak dur. O şerefsiz zaten artık ulaşmaz sana. seni unutamadım dediğinde yok benle konusma diyene kadar hiç birşey söylemeden engeli bassaydınız oyle saçma sapan resimleri de görmezdiniz. Eşinizi düşünseydiniz keşke biraz başkasının eşini düşünene kadar bu da sana ders olsn canım.

Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.

Bende ilk yorumumda soruna cevap vermiştim.

Sanırım sizinde uykunuz gelmiş.

Zira işinize geleni anlayıp, işinize gelmeyeni es geçiyorsunuz.

şimdi yazdıklarına dayanarak anlıyorum ki ailenle de arası iyiymiş...

sen kendini biliyosun dediğin gibi eşinde sana güveniyosa geminiz rüzgarsız yürür arkadaşım.. :KK9::KK9:

tabiki onunla konuşman hataydı kabul ediyorsun bunu sende ve bende seni tebrik ediyorum buraya konu açınca insan her yoruma açık olmalı olumlu ya da olumsuz sen bunu anlayan nadir insanlardansın :KK34:

Evet canim ben sucsuzum demedim, ben de hataliydim. Bu yuzden sabahtan beri elim ayagim titredi. Esim isten gelince herseyi anlattim, esim senin sucun yoktu, eski sevgilinle konusabilirsin ama o sonradan kotu yaklasmis senin sucun yok uzulme, bir daha onunla gorusme, dese de ben inanin iyi degilim sabahtan beri. O hamile kadina mi uzuleyim benim basima gelen olaya mi. Abim de ekliyim emreyi dedi de abime anlatamadim, o da sasirir cunku nasil boyle birsey yapabildigine. Insanlar gercek yuzlerini gostermeyebiliyorlar demekki ne yazik!

Valla bilemiyorum... doğurunca söyle o zaman ne diim...
Zaten o it bir yerden patlak verecektir...
Evlenmeye korkar oldum artık...:KK50:

Adam hamile eşiyle ilişkiye giremediği için bazı dürtüleri coşmuş, karaktersiz olduğundan ötürü de seni yoklamış böyle bir şeye yanaşır mısın diye. Seninle evlenmek, çocuk yapmak filan gibi hiç bir amacı olmadığına da emin olabilirsin. Evlenmeden çocuk yapalım dediği mevzuyu da evli kadınsın herhalde benden çok daha iyi anlarsın arkadaşım, detaya girmiyorum. Bence hiç eşine filan ulaşmaya çalışma, bir daha da asla ama asla muhatap olma bu kişiyle. Eşin yabancı diye fazla anlamıyor olabilir burada dönen pis mevzulardan ama ona da yazık. Hamile kadına da ulaşıp böyle bir şey söylenilmez. Çok üstüne gelirse kadıncağız çocuğunu doğurduktan sonra gerekli görürsen konuşursun. Geçmiş olsun.

Alıntıladığım yorumu 1.sayfa içerisinde bulabilirsiniz.

kadının ortak arkadaşlarından kadını bulabilirsin aslında çok iyi incelemedin galiba profili... :44: yazılanlarıda silme sonra suçlu konumuna düşersin bu face çıktı herkesde düzen bozuldu kapansın artık şu lanet olasıca site:KK47::KK47::KK47::KK47:

Yazilanlari silmedim hala duruyorlar. Ben kadinin profiline girmemistim, merak bile etmemistim. Ama bu olay boyle gelistiktn sonra kadini face de arattim cikmiyor.

Kız 2 soru yöneltmiş söyleyimmi söylemeyimmi diye beni yersiz eleştirin dememiş bazılarıda hemen cosuyorlar ha
unutmayalım ki KİMSE İSLEMEDİĞİ SUCUN MASUMU DEGİLDİR...
burdan 100 kadına sorsak eminim ki 70 i merak ediyorum eski sevgılımı amannn yolu acık olsun der ama eminim ki içinden bir merak cumlesi geçer...
buda öyle bır hıkaye ıste
adam gelişimini tamamlayınca hayvan olmuş kız bunu 10 sene sonra nerden bılsın... :KK14:

Alıntıladığım yorumu 1.sayfa içerisinde bulabilirsiniz.

Ozur dilerim canim, aklim cok karisik, bir de suclaninca konu da kaydigindan dikkat edememisim.
Evet esine ulasmamak en iyisi.
Zaten bana esini 2 defa aldattigini soyledi. Bir de bana bunlari yapti. Demek oluyor ki esini bir daha aldatacak. Bir arkadasin da dedigi gibi bir sekilde Emre bir yerden patlak verecek. Ben sebep olmayayim simdi bir de kavga etmelerine. Hem kadin hamile, ya cok uzulur de bebege bir sey olursa Allah korusun. Yok en iyisi ben bir sey soylemiyim.

Son düzenleme:
Yazilanlari silmedim hala duruyorlar. Ben kadinin profiline girmemistim, merak bile etmemistim. Ama bu olay boyle gelistiktn sonra kadini face de arattim cikmiyor.

ne diceksin hamile bir kadıncağıza? kocanla sabah 6ya kadar boşansak mı boşanmasak mı acaba gizliden çocuk mu yapsak diye konuşuyorduk taaa ki kocan aletini gösterene kadar mı diyeceksin. Senin niyetin üzüm yemek değil düpedüz bağcıyı dövmek. Bastırılmış ve gizlemek istediğin duyguların oldugu aşikar. Bence samimi fikrim kendine bile itiraf edemediğin duygularının olup olmadığını bir uzman desteğiyle öğrenmen. Kimsenin yuvasını yıkmaya hakkın yok kaldı ki kadın dava açarsa yazışmalarınızdan senin de tahrik ettiğin kanısına varabilir yargıç. Senn de düzenin bozulur

başka hesaptan arat... o hesaptan seni engellemiş olabilir
kadının profiline bile girmemişsin nasıl bulacaksan oda ayrı konu tabi...

aman sallaaaaaa.... bazen biraz relax olmak gerek utanmaza bak bide sana fotomu yollamış
ben olsam o bamyayı laflarımla eçiş bücüş ederdim... sen lal olmuşsun anlaşılan...

X