- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 22
- 38
...
dua et yabancıyla evlisin..
türkle evli olsan belki de şu an buraya yazıyor olamazdın..
ahahahaha aynennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
...
dua et yabancıyla evlisin..
türkle evli olsan belki de şu an buraya yazıyor olamazdın..
Biz, Emre ile kavgayla ya da birbirimizi uzerek ayrilmamistik. Ayrildigimiza uzulmustuk ama saygili sekilde bitirdik. Bu yuzden, beni faceden eklemesini kabul ettim. Ama nereden bilebilirdimki boyle olacagini. Zaten bir daha asla gorusmem. Esime de olan herseyi detayiyla bu aksam anlattim. "Klasik abaza turk erkegi" dedi. Bir daha konusma sakin, esi hamileymis birsey soyleme esine, dedi.
Konu sahibi arkadaş, ek olarak kusura bakma ama bu konuda mağduru oynaman hiç de samimi değil. İş cinsel organının fotoğrafını yollamasına gelene kadar bin tane yerde adamla konuşmayı kesebilirdin. Senin de egon tatmin olsun diye, evliyim ama seni hala seviyorum vb. sözlerini oturup bir güzel dinlemişsin. Senden ne kadar yüz bulmuş ki bu adam gel çocuk yapalım diyebiliyor? Ortada iki günahsız varsa o da senin eşin ve onun eşi. Sana da akıl fikir diliyorum. Başka da bir şey demiyorum.
Konu sahibi arkadaş, ek olarak kusura bakma ama bu konuda mağduru oynaman hiç de samimi değil. İş cinsel organının fotoğrafını yollamasına gelene kadar bin tane yerde adamla konuşmayı kesebilirdin. Senin de egon tatmin olsun diye, evliyim ama seni hala seviyorum vb. sözlerini oturup bir güzel dinlemişsin. Senden ne kadar yüz bulmuş ki bu adam gel çocuk yapalım diyebiliyor? Ortada iki günahsız varsa o da senin eşin ve onun eşi. Sana da akıl fikir diliyorum. Başka da bir şey demiyorum.
Türkle evli olacak ne yapıyorsun diyecek eşi eski erkek arkadaşımla sohbet ediyorum diyecek eşi de ha tamam deyip yatacak. Film burda kopardı zaten devamı gelemezdi.
Sabah 6 ya kadar adamla ne konuştun ki, adam en son sana şeyinin fotosunu yolladı?
Sana iş atmaya başlar başlamaz muhabbeti neden kesmedin?
Sen de pek masum değilsin..
Kusurabakma..
Arkadaslar, tekrarliyorum. Biz kavgayla, kuslukle ayrilmadik. Onun ailesi beni hic istemedi alevi degilim diye. Emre de ben de cok uzulerek ayrilmistik, birbirimizi severek ayrilmistik. Ve ben onunla ciktigim 3 yil icerisinde onun hic bir yanlis hareketini gormedim. Elimi tutmaktan, bazen hafifce sarilmaktan ote gitmemisti, gayet terbiyeli duzgun birisiydi. Bu yuzden onunda evli olmasindan dolayi konustum, bana boyle seyler soyleyecegini tahmin edemedim. Bu arada biz konusmaya gece 2de basladik, 1-2 saat normal konustuk arkadas gibi, isinden falan bahsetti ama sonra son 1-2 saat degisti, seni hala seviyorumlara geldi. Sonra ben de uyucam dedim, bir daha bana yazma dedim kapadim. Ertesi gun de sana foto yollicam dedi, ben cvp yazmadim. Cinsel organinin fotosunu yolladi. Benimle evlenseydin, bu senin olacakti yazmis bir de.
Ben hala anlamiyorum, zamaninda 3 yil ciktigim cok sevdigim adam bana hic yanlisi olmayan, yalani olmayan adam terbiyeli duzgun genc cocuk Emre gitmis, yerine sapik biri gelmis. Aklim almiyor.
Türkle evli olacak ne yapıyorsun diyecek eşi eski erkek arkadaşımla sohbet ediyorum diyecek eşi de ha tamam deyip yatacak. Film burda kopardı zaten devamı gelemezdi.
Arkadaslar, tekrarliyorum. Biz kavgayla, kuslukle ayrilmadik. Onun ailesi beni hic istemedi alevi degilim diye. Emre de ben de cok uzulerek ayrilmistik, birbirimizi severek ayrilmistik. Ve ben onunla ciktigim 3 yil icerisinde onun hic bir yanlis hareketini gormedim. Elimi tutmaktan, bazen hafifce sarilmaktan ote gitmemisti, gayet terbiyeli duzgun birisiydi. Bu yuzden onunda evli olmasindan dolayi konustum, bana boyle seyler soyleyecegini tahmin edemedim. Bu arada biz konusmaya gece 2de basladik, 1-2 saat normal konustuk arkadas gibi, isinden falan bahsetti ama sonra son 1-2 saat degisti, seni hala seviyorumlara geldi. Sonra ben de uyucam dedim, bir daha bana yazma dedim kapadim. Ertesi gun de sana foto yollicam dedi, ben cvp yazmadim. Cinsel organinin fotosunu yolladi. Benimle evlenseydin, bu senin olacakti yazmis bir de.
Ben hala anlamiyorum, zamaninda 3 yil ciktigim cok sevdigim adam bana hic yanlisi olmayan, yalani olmayan adam terbiyeli duzgun genc cocuk Emre gitmis, yerine sapik biri gelmis. Aklim almiyor.
Yok, fotografi ertesi gun yolladi, ben cvp yazmamistim.
O fotografi yolladiktan sonra, esine herseyi anlaticam dedim, gidis o gidis bir daha yazmadi. Ben de engelledim sildim.
Caim, 6ya kadar konustuk ama gece 2de basladik konusmaya. Yarin konusalim gec oldu sen de yarin ise gideceksin yat istersen dedim. 11 yil sonra seninle karsilastim, uyuyamamki biraz konusalim yatarim dedi. Ben de kirmadim. Ilk zamanlar isinden bahsetti bana, ben de sagdan soldan ailemden bahsettim, ailemi cok iyi tanirdi. Annen nasil diye sordu falan, babami kaybettigimi soyledim, epey sure normal konustuk. Sonra birden tarzi degisti.Son paragrafa kadar işin boyutunu çözememiştim
Bu ne cüret? Kusura bakmayın ama sizinle evlenmek istiyorum, senden çocuğum olsun istiyorum
diyen bi adamla sabaha kadar neden muhabbet ettiniz ki? Üstelik evlisiniz.
İlk olarak arkadaşça hal hatır sorabilir ama muhabbetin boyutu değişmeye başlayınca tavrınızı koyabilseydiniz
size öyle bi fotoğraf gönderme cesaretinde bulunamazdı.
Ayrıca sizin yerinizde olsam eşine ulaşmaya çalışmam. Tamam kadına bende üzüldüm böyle bi adamla evli olduğu için
fakat bunları sizden duyması hoş değil. Ayrıca nasıl bi eşi olduğunuda bilmiyorsunuz. Ne tepki verir bilmiyorsunuz.
Yapmanız gereken böyle bi adamdan seneler önce ayrıldığınız için şükretmek.
Caim, 6ya kadar konustuk ama gece 2de basladik konusmaya. Yarin konusalim gec oldu sen de yarin ise gideceksin yat istersen dedim. 11 yil sonra seninle karsilastim, uyuyamamki biraz konusalim yatarim dedi. Ben de kirmadim. Ilk zamanlar isinden bahsetti bana, ben de sagdan soldan ailemden bahsettim, ailemi cok iyi tanirdi. Annen nasil diye sordu falan, babami kaybettigimi soyledim, epey sure normal konustuk. Sonra birden tarzi degisti.
Ben de kapadim zaten. Ben kapadiktan sonra da epey yazmis, ben sabah okudum onlari.
Eğer bu olayda geçen tüm sözleri ve görselleri adam sana bir e-mail aracılığı ile ulaştırsaydı o zaman haklı olurdun. Ama sen oturup sabahlara kadar sadece ve sadece egon tatmin olsun diye adamı dinleyip, onun sana abuk subuk teklifler yapmasına zemin hazırlıyorsan bu işte sen de en azından onun kadar suçlusun. Masumu oynama.