eski sevgilim çıplak fotoğraflarımı yaymakla tehtid ediyor

Yaydı bile yarın savcılıga gidicem yasım reşit değil
Kız senin böyle salaga resim atarken aklın nerdeydi?Bu devirde kocaya bile güven yok sevgiliyemi guvenicez birdaha ayni hataya düşme.Şimdiki kocalar karılarını bile videoya alıp tehdid ediyor böyle kac konu görduk burda.
Şikayetci ol hemen.

Hemen git şikayetçi ol anneni de al yanına anneler herşeyi affeder de babalar biraz daha serttir bu konuda korkma sakin korktugunu anlarsa daha da ustune gelir tehdite boyun eğme.

Arkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
havlayan köpek ısırmaz yaysın bakalım sonra devlet nasıl çöküyor üstüne.Ayrıca asla yargılamıyorum ama çıplak fotoğraflarınız nasıl bir erkeğin elinde olabiliyor ?

Amaan kaç kere tehdit edildim böyle bir halt edemez

Konu sahibi gelisme var mi? Bizimde lisede bir kizin yaymisti bizim siniftaki bir cocuk. Cocuklardan biri laf atmisti hatta bir kere.

Annemle gittik bu sabah avukata avukat herşeyi halletti savcıya bütün mesajarı cıkartırdık savcıya verdi agır bi ceza alcal

Konu sahibi gelisme var mi? Bizimde lisede bir kizin yaymisti bizim siniftaki bir cocuk. Cocuklardan biri laf atmisti hatta bir kere.
Avukata gıttım bu sabah konuştuk herşeyi değerlendirdik bütün mesajları cıkarttırdık savcıya verdik şuan en önemli olan bu konuyu şık bogoz etmemiz ve kesinlikle bi avukatla konusması lazım ona göre hareket etmek daha doğru bence ve bizim avukat çok iyi biri bize dedi şey bu olayı savcıya sık boğaz etmek darlamak ve bu çok büyük bi suç tazminat ve hapis cazası var özellik le reşit olmayanlara daha çok benim konuştugum çocuk reşit tipi ve cezasını çekicek

Şikayet edersen telefonuna el konulur. Ha yayarsa da davaya gider. Yayinladıklarını silerler, üstüne de, avukat tutup tazminat açsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…