eski sevgilim çıplak fotoğraflarımı yaymakla tehtid ediyor

Kusura bakma ama hem resit degilsin hem cahilsin .. sevgiline hangi lafina sozune inanip kandirip ciplak fotograf atiyorsun mesela once bunu sorgula ciplak fotograf ne derece ciplak fotograf mesela gercekten vay ulkemin evlatlarina bu yaslarda kendine yaptigina bak daha ask nedir bilmiosun gözün kör olmus kalk bide resim at peki yarin ne yapacaksin sirada ne var ? Once bi ayakta durmayi ogrenin sonra koşarsınız

Yani iki gun sonra evden kaciyolar aileler perisan muge de esra da kizim neoldysa oldu dön evine diye yalvaran aileler lutfen kendinizi bukadar degersizlestirmeyin bak elin ogluna canim la askim la balım la aldi fotograflari simdi nasil yuzune vuruyo guvenmeyin kizim hicbir erkeğe guvenmeyin inanmayin kendinize sahip cıkın kendinize deger verin kendinizi önemseyin lutfen yapmayin yil kac oldu biraz kendinize guvenin..

Daha resit degilsin okulunu oku kitap oku canın sıkılıyorsa git kek börek yap zamanini gecir erkek herzman bulunur kacmaz merak etme oku calis bisey yap ayaklarinin uzerinde dur once bu ne erkek sevdasidir bu kizlarda

Karşımızda bi çocuk var lütfen daha dikkatli konuşalım. Sırada ne yapacaksın falan çok çirkin ithamlar. Yapmış bi hata bizler yol göstermeliyiz ama böyle değil.

Hanimefendi eger birisi gercekleri bisekilde soylemezse cocugun ilerisi nekadar sikintili dusunebiliyormusunuz siz

Kalk çıplak fotoğraf at sırada ne yapacaksın demek gerçekler mi sizce? Her şeyi söylemenin bi yolu yordamı var yetişkin insanlarız o yazdığınızın manasını anlayabilecek kapasitedeyiz.

He size kaldı. Erkeği bir an bile suçlamadan kadına yüklenmişsiniz, zihniyetiniz belli
Benim zihniyetim dusuncm fikrim sana kalmadi .. herkes istedigini acik bir sekilde bir dilde soyleyemicek mi yani sizlerden izin alip konusucak halim yok oyuzden herkes kendi isine baksin bu benim dusuncem bu benim fikrim herks kendi dusuncesinden sorumludur.. goruyoruz televizyonlarda neler oluyor nelerrr sizin zihniyetinizi anlayabiliyorum tabi ki ..

Herkesin ayni dusuncede olmasini nasil bekleyebilirsiniz ..dusunce benim fikir benim yazan benim kimse kimseyi elestiremezz dusundukleri icin ..
Farkındaysanız kız burada fotoğraflarımı yaymak ile tehdit ediyor ne yapacağım diyor, olan olmuş, bu saatten sonra böyle pisliklere papuç bırakmasın tehdit ile istemediği şeyleri yapmak zorunda kalmasın diye destek oluyoruz. Bir müsübet bin nasihatten iyi demiş atalarımız kendisi de şu an bir daha asla yapmaz bu yaşadıklarını unutmaz. Böyle yazarak yardımcı olmuyorsunuz. Düşüncemi söylüyorum diyorsunuz? Kız sizin düşüncenizi sormamış ki başımda böyle bir durum var ne yapayım demiş ? Bizim düşüncemizi merak etmiyor

Amerikada 15 yaşında bir kızı Hollandali bir adam kandırıp çıplak fotoğraflarını attırmış ve kızı tehdit etmeye başlamış. Sonrasında arada bir fotoğrafları yayıp kızı tüm okulda rezil etmiş ve kiz en sonunda intihar etmiş. Ben adamın Hollandali olduğunu duyunca şaşırmıştım, sonrasında ismini gördüm: Aydın Çoban... Türk asıllı Hollandalı gurbetçi imiş.

Bizim erkeklerimiz arasında ahlaksız çok fazla çünkü burada başka kadınların yaptığı gibi toplumda hep mağdur suçlanıyor, toplum mağduru suçladığı için cezalar da yetersiz ve hiçbir ceza ile karşılaşmayan sapıklar ise bu yüzden çok cesaretli. Biz toplum olarak o yargılayıcı parmağımızı fotoğraf yayan sapıklara doğrultmazsak, o sapıkları toplumdan dışlamazsak her kadın tehlike altında yaşayacaktır.

Evli olduğunuz için güvende oldugunuzu sanıyorsunuz ama bu ülkede karısının fotoğrafını yayan erkekler de var.Bir adam, 90'larda spiker karısı boşanma davası açınca kadının fotoğraflarını yaymış ve kadını işinden etmiş. Kendinizin güvende veya ahlaklı olduğunu düşünüp millete parmak sallamayın bu yüzden. Erkeklerin ahlaksızlığının sınırı yok.

Hanimefendi eger birisi gercekleri bisekilde soylemezse cocugun ilerisi nekadar sikintili dusunebiliyormusunuz siz
Afedersiniz pedegojik eğitiminiz ney? Yargılamak kolay karşımızdaki bir çocuk bunu bilerek konuşun... şükür ki ailesi sizin gibi yargılamayıp yanında olmuş..

Afedersiniz pedegojik eğitiminiz ney? Yargılamak kolay karşımızdaki bir çocuk bunu bilerek konuşun... şükür ki ailesi sizin gibi yargılamayıp yanında olmuş..
Bu tür insanlar yüzünden etraf sevgilisini tehdit eden p.ç kaynıyor. Kadınlar taciz edildikleri yetmiyormuş gibi alay edilip toplumdan dışlanıyor ama bu adamlar hiçbir şekilde dışlanmıyor.

Yaa Arkadaslar ben karsi tarafin yaptigini onaylamadim bakin bir yanliş anlasilma var en agir cezada yargilansın cezasini ceksin ben yargilama yapmiyorum ama dikkatli olmasi gerektigini kimseye guvenmemesi gerektigini dik durmasi gerektigini bir erkeği insiyatifine kendini birakmamasi gerektigini anlatiyorum karsi taraftaki serefsiz oh iyi yapmis demiyorum dememde ama kendine gel yasin kucuk madem oku diyorum ayaklarinin uzerinde dur kimseye boyun eğme diyorum niye linclemeye calisiyorsunuz ben anlamiyorum belkide boyle bir olay gecmstir yakinlarimin birinden basinin bu pskolojiyle neler yapabilcegini ilerde basina daha buyuk sıkıntılar acabilceginden bunun dogru olmadigini anlatmaya calisiyorum neden bukadar kalbiniz kötü ben kiza hakaret etmedim kufur etmedim kendini kimsenin insiyatifine birakmamasini soyluyorum sizler lafi anlamak istediginiz yerden anlayip lincliyosunuz dusuncemi begenin yada begenmeyin herkesin kendi dusuncesi onaylamayabilirsiniz sayg duyuyorum bildirim atıp durmayin yeter .

Kız yaşayacağını yaşamış zaten. Olay olduktan sonra verilen tavsiye tavsiye değil, azarlamak oluyor. Bu kız sevgilime fotoğraf atsam mı diye konu açmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…