Amerikada 15 yaşında bir kızı Hollandali bir adam kandırıp çıplak fotoğraflarını attırmış ve kızı tehdit etmeye başlamış. Sonrasında arada bir fotoğrafları yayıp kızı tüm okulda rezil etmiş ve kiz en sonunda intihar etmiş. Ben adamın Hollandali olduğunu duyunca şaşırmıştım, sonrasında ismini gördüm: Aydın Çoban... Türk asıllı Hollandalı gurbetçi imiş.
Bizim erkeklerimiz arasında ahlaksız çok fazla çünkü burada başka kadınların yaptığı gibi toplumda hep mağdur suçlanıyor, toplum mağduru suçladığı için cezalar da yetersiz ve hiçbir ceza ile karşılaşmayan sapıklar ise bu yüzden çok cesaretli. Biz toplum olarak o yargılayıcı parmağımızı fotoğraf yayan sapıklara doğrultmazsak, o sapıkları toplumdan dışlamazsak her kadın tehlike altında yaşayacaktır.
Evli olduğunuz için güvende oldugunuzu sanıyorsunuz ama bu ülkede karısının fotoğrafını yayan erkekler de var.Bir adam, 90'larda spiker karısı boşanma davası açınca kadının fotoğraflarını yaymış ve kadını işinden etmiş. Kendinizin güvende veya ahlaklı olduğunu düşünüp millete parmak sallamayın bu yüzden. Erkeklerin ahlaksızlığının sınırı yok.