- 28 Eylül 2023
- 5
- 34
- 19
-
- Konu Sahibi adadaadadda
Polise gidinArkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Şikeyetçi olun mesajları vs varsa saklayın. Yoksa korkutur siziArkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Sen de gay olduğunu herkese söylerim de.Arkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Ciddi misin ya hemen yay , yayınca da haber ver olur mu zaten paraya çok ihtiyacım var hemen sana dava açayım da biraz enayi parası yiyim deArkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Kesinlikle karakola sikayet et hic bir halt yiyemez bir arkadaşımın basina geldi şikayetci oldu karsi taraf yalvarmaktan öldü bunun cezasi var baya da ciddi birsey diye biliyorum kişisel verileri yayma sucuydu sanırım tehtit de var zatenArkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Hemen savcılığa git. Tehdit, şantaj çok büyük suçtur. Şantaja boyun eğmenin sonu gelmez. X yap silerim der, yapınca 3x yap silerime döner ve asla silmez.Arkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Kaç yaşındasın ? Mesajlarla birlikte direk karakola git.Arkadaşlar eski sevgilim çıplak fotoraflarımı yaymak la tehtid ediyo ne yapmalıyım bilmiyorum lütfn yardım edin
Yaydı bile yarın savcılıga gidicem yasım reşit değilSakın korkma, korktuğunuda belli etme. Baktın ısrarcı tamam ben savcılığa gidiyorum orada anlatırsın derdini de geç. Sıkar biraz yayması. Sonra hakimin savcının karşısında az ağlamıyorlar bu tür salaklar
Hem de resit değilsin...bundan sonrasıni o dusunsunYaydı bile yarın savcılıga gidicem yasım reşit değil
arkadaşlara katılıyorum şikayet et. bunuda söyle hem yayma tehdidinden hemde pedofiliden şikayet edicem de. korktuğunu belli etme ailende güvendiğin bir kadınla şikayete git.Yaydı bile yarın savcılıga gidicem yasım reşit değil
Tamam sakin ol, istersen şimdi annenle falan gidip şikayetçi ol. Sen rezil olmadın o ahlaksız. Sevgilinle özel anını paylaşabilirsin gayet normal bir durum sen kendini suçlu hissetmeYaydı bile yarın savcılıga gidicem yasım reşit değil